Verfspuiten

Website bekijken

Verfspuiten

Nick en Ed Reijckers zochten een partij om de website compleet te herontwikkelen, inclusief gloednieuwe huisstijl. JKC Media ging voor het bedrijf aan de slag. Het resultaat is een moderne website met design en functionaliteiten anno 2023 en de focus op SEO met onder andere zoekwoordonderzoek en technische SEO-optimalisaties. Door de koppeling met Instagram en Whatsapp for Business krijgen bezoekers een goed beeld van de werkzaamheden van Verfspuiten.nl.

Verfspuiten.nl vroeg naast een nieuwe website ook om een gloednieuw huisstijl ontwerp. We ontwikkelden een fris logo naar de wensen van de klant. Aan de hand daarvan stelden we de andere delen van de huisstijl op: een visitekaartje en briefpapier. De huisstijl is verwerkt in de website zodat het bedrijf voor websitebezoekers duidelijk herkenbaar is.

Verfspuiten.nl is opgericht door Nick Reijckers. Lak en latex spuiten is de specialiteit van het bedrijf. Verfspuiten.nl heeft dan ook veel kennis en ervaring opgedaan in het machinaal verven van onder andere wanden, plafonds, deuren, kozijnen en trappen. Voor iedere klus heeft het bedrijf passende producten en machines om het verf spuiten in een woning professioneel te realiseren.

Opdrachtgever
COLORSTUC

Vestigingsplaats
Eindhoven, Noord-Brabant (NL)

Geleverde diensten

  • WordPress website ontwikkeling
  • Domeinnaam registratie
  • Webhosting
  • Logo ontwerp
  • Briefpapier ontwerp
  • Visitekaartje ontwerp
To top
Chat openen
Stuur ons een berichtje voor meer informatie of vragen via WhatsApp.