Vigile: nieuwe website + social media beheer

Niet alleen voor een nieuwe website komen bedrijven bij JKC Media terecht. Zo zocht Vigile aanvankelijk een partij voor het social media beheer. Maar voor een sterke social strategie is een goede website nodig. Daar is na overleg eerst mee begonnen, met een mooi resultaat. Lees er meer over.

Website bekijken

Vigile staat voor waakzaamheid en focus

Vigile is actief in het uitzenden, detacheren en werven en selecteren in de onderwijsbranche. Als bemiddelaar gaat Vigile voor een kandidaat of opdrachtgever op zoek naar de beste match tussen onderwijsprofessional en school. Mina Kouairy zette het bedrijf in 2019 op, na eerdere ervaringen in de uitzendbranche. “Het onderwijs vind ik een onwijs leuke sector om werkzaam in te zijn, daarom ben ik daar zelf in verder gegaan”, vertelt Mina. De naam ‘Vigile’ staat voor waakzaamheid of focus in het Frans. “Met Vigile staat de focus op mensen voorop, in plaats van op targets halen.”

Social media beheer + nieuwe website

“Ik ben via mijn partner bij Justin en zijn team uitgekomen voor het social media beheer”, geeft Mina aan. De vraag was namelijk aanvankelijk de social media over te nemen. Vigile zocht een partij om consistent en voor de lange termijn mee samen te werken. “Maar de basis, de website, moest daarvoor ook in orde zijn. Anders haken mensen al snel af.” Daarom is de website eveneens onder handen genomen.

Wereld van verschil

De oude website voldeed niet meer aan de eisen. Mina: “Sommige functies werkten niet meer en de oorspronkelijke websitebouwer was niet goed bereikbaar. Ook misten er veel aspecten.” Kortgezegd: de website was niet meer up-to-date.

De nieuwe website verschilt veel van de oude. Alleen de kleuren van het logo (het blauw) en het menu komen overeen. “Voor de rest is alles anders”, vertelt Mina. “Zo is de roze kleur toegevoegd en is de website in het algemeen veel duidelijker.” Denk aan opvallende Call To Actions, een logische verdeling voor vacatures en allerlei contactmethodes. Mina: “We bespraken aan het begin van de ontwikkeling wat ik graag zou willen. Vervolgens is een concept gemaakt en daar was ik gelijk al blij mee.”

Snelle reactie 

Vooral door de snelheid van het contact verloopt de samenwerking goed, geeft Mina aan. “Het proces ging vlotter dan verwacht. Ik krijg snel reactie waardoor we goed verder kunnen.”

"Alles was naar wens, met name de vlotte interactie."

Mina Kouairy

Manager Vigile

To top
Chat openen
Stuur ons een berichtje voor meer informatie of vragen via WhatsApp.