Welkom Kind: Ouders & Gast-ouders koppelen

Ieder kind verdient bij een opvang een warme deken van zorg en aandacht. Wel-kom Kind kinderopvang door thuis-crèche gastouders is net zo knus en flexibel als het eigen gezin. Om ouders en gastouders nog beter te koppelen, was een gloed-nieuwe, verwelkomende website nodig.

Website bekijken

Meer dan een opvang

Welkom Kind is een warme en persoonlijke kinderopvang door thuis-crèche gastouders. De organisatie is veel meer dan alleen een opvang. “We bieden ook permanente educatie voor de gastouders, doen controles van opvangplekken samen met de GGD, en bieden ondersteuning aan gastouders voor hun bedrijfsuitvoering”, vertelt eigenaar van Welkom Kind M&W Brabant, Agnieszka Peeters. Bovendien onderscheidt de opvang zich door de ruime openingstijden. “Zo kunnen ook ouders die erg onregelmatig werken bij ons terecht.”

Via via leerde Agnieszka Justin kennen. Aangezien de oorspronkelijke website wel toe was aan vernieuwing, nam ze contact op en kwam een samenwerking met JKC Media tot stand.

Nieuw leven inblazen

De originele website was flink verouderd, geeft Agnieszka aan. “We wilden graag de website en zo ook het imago van Welkom Kind nieuw leven inblazen. We hebben de oude website door de jaren heen zelf gebouwd, maar nu was het tijd voor vernieuwing.” De keuze was de oude site verbeteren of een compleet nieuwe maken. “Aangezien we ook graag de vindbaarheid willen stimuleren, kozen we voor het tweede.”

Goed bij de tijd blijven

Meer inschrijvingen via de website, snellere inschrijvingen via de formulieren en het opzoeken van de locaties; dat zijn de doelen van de nieuwe website. “We willen graag meer informatie verschaffen aan bezoekers, bijvoorbeeld over de cursussen die we aanbieden.” Ook de locaties moeten goed in de schijnwerpers staan. “Dit zijn immers een soort van onze ‘winkels’,” vertelt Agnieszka. “Het moet voor ouders in één oogopslag duidelijk zijn waar onze gastouders te vinden zijn.” De website is zowel voor nieuwe als bestaande klanten ingericht. “Zo kunnen bestaande klanten makkelijk naar ons portaal toe voor hun eigen administratie.”

Belangrijk is de website ieder jaar op te frissen en up-to-date te houden. “Het bedrijf verandert, net als de ouders en gastouders. We moeten goed bij de tijd blijven”.

Korte lijntjes en  vlot contact

Hoe de samenwerking met JKC Media is verlopen? “Goed! Het contact was erg vlot”, geeft Agnieszka aan. “De lijntjes met Justin waren kort waardoor een snelle levering mogelijk was. Zeker een aanrader dus!”

"Het contact met Justin verliep erg vlot, met korte lijntjes."

Agnieszka Peeters

Houder Welkom Kind M&W Brabant

To top
Chat openen
Stuur ons een berichtje voor meer informatie of vragen via WhatsApp.