Sirius Medical: werken met Hubspot CMS

Grootbedrijf, kleinbedrijf, regionaal, internationaal, commercieel, non-profit. als internetbureau maken wij websites voor allerlei organisaties. Bijzondere projecten nemen we in ons portfolio extra onder de loep. Zo ook de nieuwe website voor Sirius Medical. We werkten met een voor ons gloednieuw systeem: Hubspot CRM, maar die uitdaging grepen we met beide handen aan.

Website bekijken

Wie is Sirius Medical?

Met de innovatieve systemen van Sirius Medical zet de behandeling van borstkankerpatiënten grote stappen vooruit. Het bedrijf ontwikkelde het nieuwe magnetische Pintuition systeem om de operaties effectiever en nauwkeuriger uit te voeren. Sirius Medical is ontstaan vanuit het Nederlands Kanker Instituut (NKI) en de Universiteit van Twente (UT).

De vraag naar een nieuwe website

Sinds de oprichting in 2017 is Sirius Medical enorm gegroeid. Inmiddels wordt het Sirius Pintuition systeem in meer dan twaalf landen ingezet. “En met die groei nam ook de vraag naar een vernieuwde website toe. De oude was in functionaliteit niet meer volledig naar wens”, vertelt Benjamin Tchang, marketing manager van Sirius Medical.

Werken met een vreemd systeem

De nieuwe website ontwikkelden we op het HubSpot CMS platform. Benjamin: “Sirius Medical maakt gebruik van HubSpot. Dit platform geeft de mogelijkheid om meerdere functionaliteiten te combineren, waaronder email, CRM, blogs en webhosting. De kracht is dat we nu data kunnen bundelen en alles beter op elkaar af kunnen stemmen.”

Bij JKC Media zijn we goed thuis in het gebruik van WordPress. Werken met HubSpot was een nieuwe ervaring, maar een uitdaging die we graag aangingen. “Het implementeren van een nieuw platform kost altijd tijd”, geeft Benjamin aan. “Uiteindelijk is het samen met JKC Media goed gelukt en dit heeft een mooi eindresultaat opgeleverd.”

Grotere aanpassingen in 2024

We rondden de nieuwe website af begin 2022. Naast de gebruikelijke updates werd het in 2024 tijd voor een aantal grotere aanpassingen. Zo verbeterden we de User Experience (UX) om gebruikers een nog betere ervaring te bieden. Ook maakten we nieuwe, relevante pagina’s aan en werkten we de website bij zodat deze beter past bij de nieuwe wensen en doelen van Sirius Medical.

Snel en uitgebreid antwoord

JKC Media was voor Benjamin al een oude bekende. “Ik heb eerder samengewerkt met Justin. Het werk dat hij toen leverde was ook naar wens. Daarom zijn we nog een keer met JKC in zee gegaan. En met deze nieuwe website als resultaat, waar we erg tevreden over zijn.”

"Ik raad andere organisaties zeker aan de handen ineen te slaan met JKC Media”, vertelt Benjamin. “Het team is erg toegankelijk en reageert snel. Als je een vraag hebt, krijg je gauw antwoord. Ook komt Justin geregeld langs om ontwikkelingen te bespreken. De samenwerking is ontzettend fijn"

Benjamin Tchang

Marketing Manager – Sirius Medical Systems B.V.

To top
Chat openen
Stuur ons een berichtje voor meer informatie of vragen via WhatsApp.