Coaching on the Job

Website bekijken

Coaching on the Job

Ondanks dat de website nog niet lang geleden ontwikkeld was, zocht Coaching on the Job een partij om een geheel nieuwe website op te zetten. Een die beter naar de wensen is van de klant en de doelen behaalt: het genereren van leads (van opdrachtgevers) en inschrijvingen (op trainingen). Het ontwerp is modern en responsief, passend bij de huisstijl van Coaching on the Job. Samen met de klant creëerden we een mooi design, geschikt voor alle verschillende doelgroepen. De focus op conversie zie je bijvoorbeeld terug in de functionaliteit voor de formulieren; het moet voor bezoekers eenvoudig zijn zich in te schrijven.

Verder hebben we een maatwerk module ontwikkeld die is afgestemd op de werkwijze en in dienst staat voor Coaching on the Job om zo efficiënt mogelijk een groot aanbod aan trainingen aan te bieden en het inschrijven en de offerteaanvragen hiervan te ondersteunen. Onder andere de facturatie is volledig geautomatiseerd.

Coaching on the Job is opgericht door Noortje van Diessen en Nicole van den Hout. Aangezien iedereen een eigen manier van leren en ontwikkelen heeft, bestaat het team uit verschillende gespecialiseerde en professionele trainers en coaches. Coaching on the Job heeft aanbod in de vorm van incompany teamontwikkeling, individuele coaching on the Job en trainingen op open inschrijving.

 

Opdrachtgever
FLOW11 Training & Coaching

Vestigingsplaats
Oosterhout, Noord-Brabant (NL)

Geleverde diensten

  • WordPress website ontwikkeling
To top
Chat openen
Stuur ons een berichtje voor meer informatie of vragen via WhatsApp.