Inventus: alles bij één partij

Een kersverse website, een gloednieuwe brochure en elke maand een nieuwe sociale mediaplanning, blog en SEO-optimalisaties. JKC Media heeft het totaalpakket voor Inventus opgezet, waarbij we de socials en de SEO voor onze rekening blijven nemen.

Website bekijken

Wie is Inventus?

‘Je bent meer dan je CV’, dat is de slogan van uitzendbureau Inventus in Etten-Leur. Al meer dan vijftien jaar matcht het team achter Inventus de juiste kandidaten met de juiste werkgever. “We kijken tijdens het uitzenden, detacheren en werven & selecteren naar wie je bent naast je CV. Er is namelijk meer belangrijk dan alleen je opleiding en werkervaring. Dat is onze kerngedachte”, vertelt Bas Kaspers van Inventus.

Via via tot een samenwerking

De samenwerking met Inventus is tot stand gekomen door een andere klant van JKC Media, namelijk de Proton Group. Een van de investeerders bij Proton is ook eigenaar van Inventus. Bas: “We hebben vooral gekozen voor JKC Media door de goede ervaringen die Proton heeft. Na gesprekken met Justin over het totaalplaatje dat we wilden, kwamen we al snel tot een samenwerking.”

Alles bij één partij

We ontwikkelden niet alleen een nieuwe website voor Inventus, maar maakten ook een brochure en regelen de sociale media en SEO-strategie met iedere maand een blog. “En dat is een enorm voordeel”, vertelt Bas. “We dachten bij Inventus ook na om die zaken op te splitsen, maar alles bij één partij is juist ideaal. Je schakelt met één iemand of een klein team in plaats van verschillende bedrijven. Het contact gaat dan makkelijk en vlug.”

Inventus wilde een nieuwe website omdat ze toe waren aan een frisse start. “Ons team bestond uit nieuwe mensen dus een frisse wind met onder andere de website was een mooie toevoeging.” De samenwerking met de vorige webdeveloper en een ander marketingbureau stopte. “We sloegen een nieuwe richting in met JKC Media om meer resultaten te behalen.”

Snel en soepel contact

En tevreden met die resultaten is Inventus tot nu toe zeker. “We kregen van tevoren een offerte en planning en de deadline is gehaald. De weg ernaartoe was soepel door het snelle contact. We spraken dingen af en die zijn goed nagekomen. Ik raad JKC Media dus zeker aan wanneer je een nieuwe website zoekt, een brochure wilt, elke maand je site aan wilt vullen met blogs, en ga zo maar door.”

"De korte lijntjes met het team van JKC Media zijn super. Ze pakken zaken gelijk op en zorgen dat het project volgens planning verloopt."

Bas Kaspers

Inventus

To top
Chat openen
Stuur ons een berichtje voor meer informatie of vragen via WhatsApp.