Home Diensten Huisstijl laten maken

Huisstijl laten ontwerpen

Een moderne en unieke huisstijl laten maken

Je maakt maar één keer een eerste indruk. En die moet goed zijn. Een professionele huisstijl laten maken is belangrijk voor elk bedrijf. De huisstijl zorgt voor uitstraling en laat een indruk achter bij jouw opdrachtgevers. Met een unieke en moderne stijl onthouden klanten je en kiezen ze sneller voor jouw bedrijf.

Eerlijke kosten bij een huisstijl ontwerp

Een huisstijl ontwerp is het ontwerp van de algemene bedrijfsuitstraling en identiteit. Oftewel, het eerste beeld dat bezoekers van jouw bedrijf krijgen. Onderdelen van de huisstijl zijn bijvoorbeeld een logo, visitekaartje, briefpapier of een brochure. De kosten voor een huisstijl ontwerp hangen af van jouw wensen. Ons basispakket voor een huisstijl is er al vanaf €495, (een logo, visitekaartje en briefpapier ontwerp). Een totaalpakket voor ZZP’ers en MKB’ers.

We bieden drie revisierondes, waardoor we zeker weten dat het ontwerp aan al jouw eisen voldoet. Je weet namelijk vaak hoe je het wilt hebben zodra je ziet hoe je het niet wilt. Wil jij ook een huisstijl laten maken voor jouw bedrijf? Neem contact op. Wij kraken jouw bestaande huisstijl niet af, we geven alleen vrijblijvend advies.

  • Altijd drie revisierondes
  • Complete huisstijl al vanaf €495,-
  • Mogelijkheden om te laten drukken

Logo’s

Briefpapier

Visitekaartjes

(Kerst)kaarten

Flyers

Posters en borden

Roll-up banners

Pennen

Stickers

Enveloppen

Notitieblokken

Spandoeken

Kleding en textiel

Verpakkingen en dozen

Bekers, flessen en mokken

Offerte- en presentatiemappen

Foto(na)bewerking

Brochures en folders

Social media posts

Websites en mobiele apps

Ontvang een vrijblijvende website analyse

Website analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Binnen 24 uur reactie

Concrete verbeterpunten

Voorstel plan van aanpak

Ontvang je graag een vrijblijvende website analyse?

Scroll of klik hier!

Onze klanten geven ons gemiddeld 4.9/5 sterren, op basis van 67 reviews

Onze klanten aan het woord

Wie kan beter zeggen hoe onze websites en aanpak bevallen dan onze klanten? Lees hier onze Google Reviews.

Lees alle google reviews
Bart van den Boom
Bart van den Boom
06:21 24 Aug 23
Prettige samenwerking, professioneel resultaat.
Geert de Vries
Geert de Vries
16:35 17 Aug 23
Tjeerd van den Elsen
Tjeerd van den Elsen
11:34 17 Jul 23
Zeer klantgericht en creatief team. In korte tijd leverde JKC Media onze professionele website en shop. De flexibele houding van de medewerkers maakt dit een superfijne partij om mee zaken te doen. Dank voor deze vliegende start en we gaan voor een vruchtbare samenwerking op lange termijn.
Mina Kouairy
Mina Kouairy
13:10 01 Jun 23
Ontzettend tevreden over Justin en zijn team. Het hele proces van aanvraag tot het opleveren van mijn website ging heel snel. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en ook met proactiviteit gewerkt. Ik raad JKC media zeer zeker aan.
Sander van Hulten
Sander van Hulten
11:51 30 May 23
Bij iets waar je zelf weinig verstand van hebt, wil je iemand die meedenkt en het grotere plaatje bekijkt. Dat is precies wat Justin doet. Justin heeft me supergoed geholpen met het optimaliseren van de snelheid van mijn website. Hij kijkt en denkt verder dan de vraag, dus ik kreeg meer dan waar ik om vroeg. Zijn adviezen zijn compleet, nuttig en heel waardevol. Aanrader!
Fanny
Fanny
17:06 15 Mar 23
Justin en zijn team hebben voor mijn bedrijf een website gemaakt. Ze zijn creatief, snel en denken goed mee. Ik ben ontzettend blij met het resultaat! Wat mij betreft een aanrader!
Mirthe Van De Pol
Mirthe Van De Pol
16:11 23 Dec 22
Het process van de aanvraag voor het bouwen van een nieuwe webshop tot het opleveren ging heel soepel en snel. Justin is heel behulpzaam, luistert goed naar de wensen en reageert snel. Wij zijn erg blij met het eindresultaat. Zij hebben beter in beeld kunnen brengen wat we wilden dan dat we dat zelf konden inbeelden laat staan uitvoeren. Erg tevreden en zeker aan te raden voor mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een moderne website met functionaliteiten die jij of jouw bedrijf nodig heeft.
Bas Kaspers
Bas Kaspers
07:48 01 Jul 22
Prettige samenwerking en snelle opvolging.
Michel Janssen
Michel Janssen
17:27 14 May 22
Justin en zijn team hebben in een korte tijd een mooie nieuwe website voor mij gebouwd. Een professioneel en deskundig team waar ik met al mijn vragen en wensen terecht kon. Ik kan hen iedereen aanbevelen.Michel JanssenJanssen Antieke Schouwen
praktijk Bovenuit
praktijk Bovenuit
14:58 08 Apr 22
Vandaag door deze groep enthousiaste meedenkende mensen op een soepele manier heel goed geholpen. Topprestatie. Nogmaals bedankt Justin en je team!!!
Bas Bergmansbas
Bas Bergmansbas
16:18 04 Apr 22
Erg goede service!! Denken fijn mee. Mooie website!
InnoBeweegLab
InnoBeweegLab
08:54 01 Apr 22
De samenwerking met JKC Media verloopt altijd heel fijn. Je kan duidelijke communicatie en snelle reacties verwachten. Het ontwikkelen van niets naar iets gebeurt in een top tempo. Er wordt met je meegedacht, je wordt geholpen waar nodig en afspraken worden nagekomen! Kortom, een partij waar wij al meerdere keren zijn teruggekomen voor onze websites en specifieke projecten!
js_loader

Dit is waar wij 100% voor staan

Als internetbureau in Eindhoven zorgen wij voor jouw online zichtbaarheid. Schakel ons in voor een moderne en effectieve website, een gloednieuwe huisstijl, sterke teksten of een betere vindbaarheid in zoekmachines met SEO.

No-nonsense mentaliteit

Proactief handelen

Resultaatgericht werken

Persoonlijk contact

Ready? set, go!

Neem contact op met Justin van Dongen. Geen zorgen, je zit niet gelijk aan ons vast. We bespreken vrijblijvend wat wij kunnen doen bij een huisstijl laten maken voor jouw bedrijf, uiteraard rekening houdend met wat jouw wensen zijn.

Binnen 2 uur reactie

Al 150+ tevreden klanten gingen je voor

Actief door heel Nederland

Vrijblijvend persoonlijk advies

Justin van Dongen

Oprichter

Niet beschikbaar!

Een huisstijl ontwerp is het ontwerp van de algemene bedrijfsuitstraling en identiteit. Het is het eerste beeld dat bezoekers van jouw bedrijf krijgen. De huisstijl zorgt voor uitstraling en laat een indruk achter bij opdrachtgevers. Met een unieke en moderne stijl onthouden klanten je en kiezen ze sneller voor jouw bedrijf.

JKC Media ontwikkelt voor jouw bedrijf een complete huisstijl. Denk aan een logo, visitekaartje, briefpapier of een brochure. Of je nu al een goed beeld hebt van wat je wilt of nog helemaal niet, wij gaan voor jouw bedrijf aan de slag.

De kosten voor een huisstijl ontwerp hangen af van jouw wensen. Ons basispakket voor een huisstijl is er vanaf €495, (een logo, visitekaartje en briefpapier ontwerp). Dit is een totaalpakket voor ZZP’ers en MKB’ers.

Hoewel ons kantoor in Eindhoven te vinden is, hebben wij klanten door heel Nederland. Je kunt bij ons terecht wanneer je een partij nodig hebt voor een WordPress website laten maken in Eindhoven, maar ook in andere steden/plaatsen.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden wat we voor jouw huisstijl kunnen betekenen? Neem snel contact met ons op. Geen zorgen, je zit niet gelijk aan ons vast. We maken gewoon een afspraak op locatie of online om te zien hoe wij jou verder helpen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contactformulier (klein)

"*" geeft vereiste velden aan

Justin van Dongen

Oprichter

Niet beschikbaar!

Justin van Dongen

Contact opnemen?

To top
Chat openen
Stuur ons een berichtje voor meer informatie of vragen via WhatsApp.