Home Diensten Content laten schrijven

Content laten schrijven

Sterke teksten voor jouw website

Wil jij graag goede SEO-content laten schrijven voor op je website? We schrijven websiteteksten tot blogs tot contentkalenders voor social media. We letten tijdens de copywriting op de SEO van de teksten zodat de content van waarde is en bijdraagt aan de vindbaarheid van jouw bedrijf.

SEO content laten schrijven

We stellen teksten op op basis van jouw input of gaan zelf aan de slag om content te maken die past bij jouw bedrijf. Een mooie website is belangrijk, maar goede SEO-content laten schrijven is ook cruciaal. Met strakke en relevante teksten op je landingspagina’s, maak jij gelijk een goede indruk bij je bezoekers en overtuig je potentiële klanten. Door altijd SEO toe te passen bij de copywriting wordt je site ook snel gevonden op internet.

We schrijven content voor alle soorten bedrijven: van een bouwbedrijf tot een textielwinkel. Zelf al websiteteksten maar moeten ze net een tikkeltje sterker? Wil je zorgen dat al die rottige spelfouten eruit gehaald zijn? Het redigeren van teksten nemen wij graag voor onze rekening bij content laten schrijven. Breng bezoekers op de hoogte van ontwikkelingen binnen jouw branche met blogs of nieuwsberichten. Het zorgt er bovendien voor dat je positie in Google en daarmee het aantal bezoekers stijgt.

Social media beheer uitbesteden

Een sterke website of webshop is de eerste stap. Maar goede zichtbaarheid komt daarna. Als bedrijf zijn social media de ultieme manier om in contact te komen met je publiek. Jouw social media uitbesteden? Wij stellen voor jou een contentkalender op, met een format en teksten erbij, en plannen de posts voor je in. We spelen in op de actualiteit en zorgen dat jouw feed er tof uitziet. Zo ben jij actief op social media zonder zelf bezig te hoeven zijn met alle posts en kanalen.

  • Googlevriendelijk (SEO geoptimaliseerd)
  • Strakke en overtuigende websiteteksten
  • Van webteksten tot blogs tot social media content
  • Korte lijntjes en meedenken

Ontvang een vrijblijvende website analyse

Website analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Binnen 24 uur reactie

Concrete verbeterpunten

Voorstel plan van aanpak

Ontvang je graag een vrijblijvende website analyse?

Scroll of klik hier!

Onze klanten geven ons gemiddeld 4.9/5 sterren, op basis van 67 reviews

Onze klanten aan het woord

Wie kan beter zeggen hoe onze websites en aanpak bevallen dan onze klanten? Lees hier onze Google Reviews.

Lees alle google reviews
Bram Knapen
Bram Knapen
10:32 10 Nov 23
M. van Dongen
M. van Dongen
10:17 18 Oct 23
Bart van den Boom
Bart van den Boom
06:21 24 Aug 23
Prettige samenwerking, professioneel resultaat.
Geert de Vries
Geert de Vries
16:35 17 Aug 23
Tjeerd van den Elsen
Tjeerd van den Elsen
11:34 17 Jul 23
Zeer klantgericht en creatief team. In korte tijd leverde JKC Media onze professionele website en shop. De flexibele houding van de medewerkers maakt dit een superfijne partij om mee zaken te doen. Dank voor deze vliegende start en we gaan voor een vruchtbare samenwerking op lange termijn.
Mina Kouairy
Mina Kouairy
13:10 01 Jun 23
Ontzettend tevreden over Justin en zijn team. Het hele proces van aanvraag tot het opleveren van mijn website ging heel snel. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en ook met proactiviteit gewerkt. Ik raad JKC media zeer zeker aan.
Sander van Hulten
Sander van Hulten
11:51 30 May 23
Bij iets waar je zelf weinig verstand van hebt, wil je iemand die meedenkt en het grotere plaatje bekijkt. Dat is precies wat Justin doet. Justin heeft me supergoed geholpen met het optimaliseren van de snelheid van mijn website. Hij kijkt en denkt verder dan de vraag, dus ik kreeg meer dan waar ik om vroeg. Zijn adviezen zijn compleet, nuttig en heel waardevol. Aanrader!
Fanny
Fanny
17:06 15 Mar 23
Justin en zijn team hebben voor mijn bedrijf een website gemaakt. Ze zijn creatief, snel en denken goed mee. Ik ben ontzettend blij met het resultaat! Wat mij betreft een aanrader!
Mirthe Van De Pol
Mirthe Van De Pol
16:11 23 Dec 22
Het process van de aanvraag voor het bouwen van een nieuwe webshop tot het opleveren ging heel soepel en snel. Justin is heel behulpzaam, luistert goed naar de wensen en reageert snel. Wij zijn erg blij met het eindresultaat. Zij hebben beter in beeld kunnen brengen wat we wilden dan dat we dat zelf konden inbeelden laat staan uitvoeren. Erg tevreden en zeker aan te raden voor mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een moderne website met functionaliteiten die jij of jouw bedrijf nodig heeft.
Bas Kaspers
Bas Kaspers
07:48 01 Jul 22
Prettige samenwerking en snelle opvolging.
Michel Janssen
Michel Janssen
17:27 14 May 22
Justin en zijn team hebben in een korte tijd een mooie nieuwe website voor mij gebouwd. Een professioneel en deskundig team waar ik met al mijn vragen en wensen terecht kon. Ik kan hen iedereen aanbevelen.Michel JanssenJanssen Antieke Schouwen
praktijk Bovenuit
praktijk Bovenuit
14:58 08 Apr 22
Vandaag door deze groep enthousiaste meedenkende mensen op een soepele manier heel goed geholpen. Topprestatie. Nogmaals bedankt Justin en je team!!!
js_loader

Dit is waar wij 100% voor staan

Als internetbureau in Eindhoven zorgen wij voor jouw online zichtbaarheid. Schakel ons in voor een moderne en effectieve website, een gloednieuwe huisstijl, sterke teksten of een betere vindbaarheid in zoekmachines met SEO.

No-nonsense mentaliteit

Proactief handelen

Resultaatgericht werken

Persoonlijk contact

Ready? set, go!

Neem contact op met Justin van Dongen. Geen zorgen, je zit niet gelijk aan ons vast bij content laten schrijven voor jouw website. We bespreken vrijblijvend wat wij kunnen doen voor de site van je bedrijf, uiteraard rekening houdend met wat jouw wensen zijn.

Binnen 2 uur reactie

Al 150+ tevreden klanten gingen je voor

Actief door heel Nederland

Vrijblijvend persoonlijk advies

Justin van Dongen

Oprichter

Nu beschikbaar!

De kosten voor content laten schrijven zijn gevarieerd. Aangezien er verschillende soorten content zijn, vragen we daar ook andere prijzen voor. Neem contact op en vertel ons wat jij nodig hebt, dan gaan we graag voor je aan de slag.

We zetten even kort op een rijtje wat wij precies voor jou kunnen doen, wel zo handig:

  • Schrijven van teksten voor op je website/webshop (inclusief zoekwoordenonderzoek laten uitvoeren)
  • Redigeren van teksten
  • Maken/ bijhouden van blogs of nieuwsberichten
  • Vertalen van teksten naar het Engels (en andersom)
  • Opstellen van social media (social media beheer uitbesteden)

Hoe snel de content af is, hangt af van jouw wensen en de hoeveelheid werk. In overleg spreken we af wanneer je het materiaal geleverd krijgt. Snel en soepel contact, zeker wanneer je zelf input wilt leveren, helpt enorm alles snel af te krijgen.

Hoewel ons kantoor in Eindhoven te vinden is, hebben wij klanten door heel Nederland. Je kunt bij ons terecht wanneer je een partij nodig hebt voor een WordPress website laten maken in Eindhoven, maar ook in andere steden/plaatsen.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden wat we voor jou kunnen betekenen? Neem snel contact met ons op. Geen zorgen, je zit niet gelijk aan ons vast. We maken gewoon een afspraak op locatie of online om te zien hoe wij jou verder helpen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contactformulier (klein)

"*" geeft vereiste velden aan

Justin van Dongen

Contact opnemen?

To top
Chat openen
Stuur ons een berichtje voor meer informatie of vragen via WhatsApp.