Skip to main content

JKC Media B.V. – WordPress internetbureau in Eindhoven

SINDS 2017

JKC Media is een jong en snelgroeiend WordPress bureau in Eindhoven, gespecialiseerd in het ontwikkelen van WordPress websites en webshops. Vanuit ons kantoor in het creatieve hart van Eindhoven (Strijp-S) ontwikkelen we websites en webshops voor bedrijven en organisaties door heel Nederland.

Op basis van onze 4 kernwaarden gaan wij maar al te graag aan de slag met het ontwikkelen van een nieuwe professionele website die effectief is en winstgevend is voor uw bedrijf. Wij komen als WordPress bureau met nieuwe en innovatieve ideeën en werken samen met een klein team deze projecten vakkundig en snel uit.

ONS TEAM

Justin van Dongen
Oprichter

Justin van Dongen

Justin is de oprichter van JKC Media. Sinds zijn 13e is hij al bezig met ondernemen. En nu voert hij diezelfde passie uit op een professioneel niveau, samen met een geweldig en jong team! Als je met ons samen wilt werken, is Justin je eerste aanspreekpunt. Hij kan je haarfijn uitleggen waarom wij voor jou de beste keuze zijn: we geven je een winstgevende en moderne site, helemaal afgestemd op jouw wensen. Het contact met de klanten is voor Justin belangrijk, maar hij houdt zichzelf ook volop bezig met het ontwikkelen van websites en webshops.
Demi van Opstal
Content Marketeer

Demi van Opstal

Demi heeft bij ons de rol van Content Marketeer. Als je op zoek bent naar strakke teksten voor op je site of sociale media, gaat zij voor je aan de slag. Blogs, nieuwsberichten, SEO-onderzoeken, en af en toe een vertaalklusje doet Demi vol plezier. Ook het meedenken over en het opstellen van de berichten op sociale media voor ons en onze klanten vallen onder haar taken. Vanuit haar opleiding Journalistiek is het schrijven van teksten de basis van haar werk, waar ze veel ervaring mee heeft. Die skills zet ze graag in om voor jou goede content te maken!
Graphic Designer

Dylan Kiesebrink

Dylan is de grafische vormgever in ons team. Hij volgt de opleiding grafisch vormgever en wordt dolblij van het maken van toffe ontwerpen. Daar gaat hij bij JKC Media dan ook vol mee aan de slag. Denk aan het opzetten van een nieuwe huisstijl voor onze klanten. Logo’s, visitekaartjes en ander drukwerk: Dylan geeft jouw bedrijf een gloednieuwe uitstraling.
Yannick Forget
Freelance webdeveloper

Yannick Forget

Yannick Forget is freelance webdeveloper bij JKC Media. Met een opleiding in programmeren, veel ervaring in het werkveld en een grote passie voor ICT, werkt hij vanuit zijn thuisbasis in Groningen aan onze websites en webshops. Inmiddels werken we al ruim 2 jaar met Yannick samen en is hij een bekend gezicht onder klanten. Als oprichter van zijn eigen bedrijf Orox werkt hij als freelance webdeveloper en ICT ondersteuning. "Ik ben eigenlijk altijd al een nerd geweest. Computers begonnen mij op jonge leeftijd al te interesseren. In het jaarboek van groep 8 werd de vraag gesteld: Wat wil je later worden? Mijn antwoord hierop was ICT'er. Dit is sindsdien nooit veranderd."
Freelance webdeveloper

David Saffrie

David Saffrie is freelance webdeveloper bij JKC Media. Hij was op jonge leeftijd op de basisschool al veel bezig met het maken van Youtube-video’s, PC’s bouwen en het ontwerpen van logo’s. “Mijn grootste interesse kwam uiteindelijk te liggen bij het ontwerpen en realiseren van websites en webshops. Ook het overleggen met klanten vind ik erg leuk. Dit doe ik nu al ruim 5 jaar voor mijn eigen bedrijf SaffrieDesign. JKC Media sprak mij aan door het jonge team en alle innovaties binnen het bedrijf.”
Stagiair webdeveloper

Laurens Kosters

“Het meedenken met de klant en creatief bezig zijn vind ik erg tof. Je denkt na over wat voor website je wilt maken en ontwikkelt deze dan ook echt.” Vooral de back-end van een website past goed in het straatje van Laurens, waar hij graag mee bezig blijft tijdens de stage. “Het jonge team bij JKC Media was voor mij met name reden te solliciteren. De samenwerking is daardoor makkelijker. Ik kom vooral om te leren en te kijken wat het beste bij mij past binnen webdevelopment.”
Stagiair webdeveloper

Tom Keijzers

Tom zit in zijn derde jaar van de opleiding Software Development. Wat hij vooral tof vindt aan webdevelopment is het mooie eindresultaat dat hij oplevert. “Wanneer je hard werkt om een nette en strakke website neer te zetten geeft dat veel voldoening. Front-end spreekt me erg aan bij websites maken: dat een site er piekfijn uitziet.” Via een gastcollege van oprichter Justin klopte Tom bij JKC Media aan, waar hij nu als stagiair volop aan de slag is.
De vergadertijger
Chief happiness officer (CHO)

Vergadertijger

En dan onze vergadertijger. De sollicitatieprocedure voor onze tijger was zwaar, maar gelukkig is hij nu part of the team. Hij versterkt ons tijdens de vergaderingen zodat we goed bezig blijven. We zijn blij met onze vergadertijger!
Vacature: kom jij hier te staan?

Kom jij hier te staan?

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s om ons team aan te vullen! Wellicht komt jouw foto hier binnenkort wel te staan. Check snel onze vacatures voor onder andere webdevelopers. Dan mag jij ons helpen websites en webshops neer te zetten voor uiteenlopende klanten. Zo werk jij mee aan een toffe website of webshop als eindresultaat!

ONZE KERNWAARDEN

No-nonsense mentaliteit

No-nonsense mentaliteit

Proactief handelen

PROACTIEF HANDELEN

Resultaatgericht werken

RESULTAATGERICHT WERKEN

Persoonlijk contact

PERSOONLIJK CONTACT

JKC in de media

Vrijblijvend even kennismaken?

Al 75+ bedrijven gingen je voor om een professionele website te laten maken, webshop te laten maken of huisstijl te laten ontwerpen bij ons WordPress bureau in Eindhoven. Vraag eenvoudig een vrijblijvend telefonisch gesprek aan zodat we samen kunnen kijken hoe we jouw bedrijf nog verder kunnen laten groeien online.

     Binnen 2 uur reactie

     Persoonlijk advies afgestemd op uw bedrijf

     Geheel vrijblijvend

     150+ tevreden klanten gingen u voor

     Actief door heel Nederland

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 67 beoordelingen