Over JKC Media B.V.

SINDS 2017

JKC Media is een jong en snelgroeiend internetbureau, gespecialiseerd in het ontwikkelen van WordPress websites en webshops. Vanuit ons kantoor in het creatieve hart van Eindhoven (Strijp-S) ontwikkelen we websites en webshops voor bedrijven en organisaties door heel Nederland.

Op basis van onze 4 kernwaarden gaan wij maar al te graag aan de slag met het ontwikkelen van een nieuwe professionele website die effectief is en winstgevend is voor uw bedrijf. Wij komen met nieuwe en innovatieve ideeën en werken samen met een klein team deze projecten vakkundig en snel uit.

ONS TEAM

Oprichter

Justin van Dongen

Justin is de oprichter van JKC Media. Sinds zijn 13e is hij al bezig met ondernemen. En nu voert hij diezelfde passie uit op een professioneel niveau, samen met een geweldig en jong team! Als je met ons samen wilt werken, is Justin je eerste aanspreekpunt. Hij kan je haarfijn uitleggen waarom wij voor jou de beste keuze zijn: we geven je een winstgevende en moderne site, helemaal afgestemd op jouw wensen. Het contact met de klanten is voor Justin belangrijk, maar hij houdt zichzelf ook volop bezig met het ontwikkelen van websites en webshops.
Content Creator

Demi van Opstal

Demi heeft bij ons de rol van content creator. Als je op zoek bent naar strakke teksten voor op je site of sociale media, gaat zij voor je aan de slag. Blogs, nieuwsberichten, SEO-onderzoeken, en af en toe een vertaalklusje doet Demi vol plezier. Ook het meedenken over en het opstellen van de berichten op sociale media voor ons en onze klanten vallen onder haar taken. Vanuit haar opleiding Journalistiek is het schrijven van teksten de basis van haar werk, waar ze veel ervaring mee heeft. Die skills zet ze graag in om voor jou goede content te maken!
Graphic Designer

Dylan Kiesebrink

Dylan is de grafische vormgever in ons team. Hij volgt de opleiding grafisch vormgever en wordt dolblij van het maken van toffe ontwerpen. Daar gaat hij bij JKC Media dan ook vol mee aan de slag. Denk aan het opzetten van een nieuwe huisstijl voor onze klanten. Logo’s, visitekaartjes en ander drukwerk: Dylan geeft jouw bedrijf een gloednieuwe uitstraling.
Junior webdeveloper

Tijmen de Graaf

De jongste aanwinst van ons team is Tijmen. Hij is onze junior webdeveloper en heeft ondanks zijn jongere leeftijd al ontzettend veel kennis opgedaan. Een website of webshop in elkaar zetten en verbeteren doet hij graag, en ook goed.
Stagiair webdeveloper

Wessel Bakkers

Een van de huidige stagiairs bij JKC Media is Wessel Bakkers. Hij volgt de opleiding Applicatie- en Mediaontwikkelaar. Met al wat ervaring in webdevelopment op zak leek JKC hem een toffe stageplek om meer werkervaring op te doen. “Het uiterlijk van een website aanpassen naar eigen inzicht om een mooi eindresultaat neer te zetten, is wat mij aanspreekt aan het werk als webdeveloper”, vertelt Wessel. “Ik leer bij JKC graag nog meer over programmeertalen als CSS en PHP om mijn kennis uit te breiden”.
Stagiair webdeveloper

Jesse van Mensvoort

Jesse vult ons team aan als stagiair webdeveloper. Hij volgt de opleiding Applicatie- en Mediaontwikkelaar. ICT ligt goed in het straatje van Jesse. “ICT is mijn ding. Programmeertalen pik ik ook makkelijk op. Bij JKC hoop ik meer te leren over bijvoorbeeld WordPress plug-ins.” Jesse zag de stageplek voorbij komen en besloot te reageren. “Vooral de jonge, vriendelijke en informele sfeer bij JKC spreken me erg aan.”
Stagiair webdeveloper

Tim Spitters

Een van de nieuwe stagiairs bij JKC Media is Tim Spitters. Hij volgt de opleiding Applicatie- en Mediaontwikkelaar. “Het schrijven van een code en vervolgens het eindresultaat daarvan zien, is heel tof. Iets maken waar je je eigen draai aan kunt geven om tot een website te komen waar klanten ook blij mee zijn.” Tim loopt stage bij JKC om werkervaring op te doen als webdeveloper, zowel in front-end als back-end. “De informele werksfeer en de jonge collega’s maken JKC een ontzettend fijne stageplek.”
Stagiair webdeveloper

Stijn Hoeks

Stijn heeft zich bij het team van JKC Media aangesloten als stagiair webdeveloper. Hij volgt de opleiding Applicatie- en Mediaontwikkelaar. “Ik heb al best wat ervaring in webdevelopment, maar dan vooral in de kant van project managing.” Voor Stijn zijn zaken als overzicht houden op de taken en het contact met klanten niet nieuw. “Ik hoop bij JKC juist ook meer te leren over de technische kant van webdevelopment.”
Stagiair webdeveloper

Jason Spaninks

Jason is stagiair webdeveloper bij JKC. Hij volgt de opleiding Applicatie- en Mediaontwikkelaar. “Ik vind het tof mezelf uit te dagen nieuwe dingen te leren, ook op het gebied van webdevelopment. Om alles werkend te krijgen aan de ‘achterkant’ van een website is uitdagend, maar daardoor juist interessant.” Het jonge team en de informele sfeer gaven de doorslag in Jasons keuze voor JKC als stageplek. “Het is een bedrijf met veel potentie, waar ik meer over de programmeertalen wil leren.”
Freelance webdeveloper

Yannick Forget

Yannick Forget is freelance webdeveloper bij JKC Media. Met een opleiding in programmeren, veel ervaring in het werkveld en een grote passie voor ICT, werkt hij vanuit zijn thuisbasis in Groningen aan onze websites en webshops. Inmiddels werken we al ruim 2 jaar met Yannick samen en is hij een bekend gezicht onder klanten. Als oprichter van zijn eigen bedrijf Orox werkt hij als freelance webdeveloper en ICT ondersteuning. "Ik ben eigenlijk altijd al een nerd geweest. Computers begonnen mij op jonge leeftijd al te interesseren. In het jaarboek van groep 8 werd de vraag gesteld: Wat wil je later worden? Mijn antwoord hierop was ICT'er. Dit is sindsdien nooit veranderd."
Chief happiness officer (CHO)

Vergadertijger

En dan onze vergadertijger. De sollicitatieprocedure voor onze tijger was zwaar, maar gelukkig is hij nu part of the team. Hij versterkt ons tijdens de vergaderingen zodat we goed bezig blijven. We zijn blij met onze vergadertijger!

Kom jij hier te staan?

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s om ons team aan te vullen! Wellicht komt jouw foto hier binnenkort wel te staan. Check snel onze vacatures voor onder andere webdevelopers. Dan mag jij ons helpen websites en webshops neer te zetten voor uiteenlopende klanten. Zo werk jij mee aan een toffe website of webshop als eindresultaat!

ONZE KERNWAARDEN

No-nonsense mentaliteit

PRO-ACTIEF HANDELEN

RESULTAATGERICHT WERKEN

PERSOONLIJK CONTACT

JKC in de media

Vrijblijvend even kennismaken?

Al 75+ bedrijven gingen u voor om een professionele website te laten maken, webshop te laten maken of huisstijl te laten ontwerpen. Vraag eenvoudig een vrijblijvend telefonisch gesprek aan zodat we samen kunnen kijken hoe we uw bedrijf nog verder kunnen laten groeien online.

     Binnen 2 uur reactie

     Persoonlijk advies afgestemd op uw bedrijf

     Geheel vrijblijvend

     150+ tevreden klanten gingen u voor

     Actief door heel Nederland

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 68 beoordelingen