Over JKC Media, full-service internetbureau

JKC Media is een jong en innoverend bedrijf op het gebied van web development en vormgeving. Wij helpen ondernemers hun bedrijf een professionelere uitstraling te geven, meer naamsbekendheid te krijgen en meer klanten te genereren.

Wie zijn wij?

Ingeschreven op 22 maart 2017, het bestaan van JKC Media was officieel! Opgericht door de jonge ondernemer Justin van Dongen.

In een half jaar tijd hebben wij al tientallen klanten mogen verwelkomen, al meer dan 60+ domeinnamen met diverse extensies mogen registreren en 20+ hosting pakketten in beheer mogen nemen. Daar zijn wij erg trots op!

Justin van Dongen, oprichter JKC Media B.V.

JKC Media B.V. in de media

Geld - JKC Media, uw digitale partner • Full-service internetbureau voor ZZP & MKB • Gespecialiseerd in Wordpress • Uw eigen professionele website of webshop!

Hoe kan het dat wij zulke scherpe tarieven aanbieden?

Wij kunnen zulke scherpe tarieven aanbieden omdat wij ook weinig kosten maken. Wij beschikken niet over een duur kantoorpand, waardoor wij ook weinig vaste lasten hebben.

Dat wij scherpe tarieven kunnen aanbieden gaat zeker niet ten koste van de kwaliteit, u kan op ons eigen portfolio cases lezen hoe wij onze klanten blij hebben gemaakt met ons werk.

Ondersteuning

Heeft u een vraag over ons bedrijf of over onze werkwijze? Vraag het gerust, u kan ons bellen, mailen of een WhatsApp bericht sturen!

Welke diensten biedt JKC Media, full-service WordPress internetbureau aan?

WordPress websites

Een professionele WordPress website voor uw bedrijf, waarmee uw potentiële klanten uw bedrijf kunnen vinden.

Huisstijl ontwerpen

Een professioneel huisstijl ontwerp voor uw bedrijf, waarmee u uw identiteit en uw naamsbekendheid mee kan ontwikkelen.

WordPress webshops

Een professionele WordPress webshop voor uw bedrijf, die gemakkelijk te beheren is en uw producten goed online kan verkopen.

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1 – Offerte

Samen met u gaan we op zoek naar de beste oplossing voor het resultaat dat u wil bereiken (bijv. meer klanten aantrekken). Daarbij houden we zoveel mogelijk rekening met uw wensen en mogelijkheden. Wij sturen u een vrijblijvende offerte per email.

Stap 2 – Aan de slag

Indien de offerte akkoord is en de aanbetaling gedaan, gaan wij aan de slag met uw project. Gedurende het proces houden wij u regelmatig op de hoogte over de voortgang. Zo heeft u de mogelijkheid om feedback te geven en indien nodig tijdig bij te sturen.

Stap 3 – Oplevering

Nadat u tevreden bent over het project en de eventuele revisieronde is afgerond, kan het project worden opgeleverd. Daarna worden er regelmatig beveiligings- en core-updates uitgevoerd. En u ontvangt de nodige ondersteuning (afhankelijk van uw pakket).

Heeft u toch nog een vraag?

Neem gerust contact met ons op, wij staan voor u klaar!