Home Over ons

JKC Media: WordPress internetbureau

Sinds 2017

Oprichter Justin begon met JKC Media als een hobby, maar inmiddels zijn we een professioneel internetbureau in Eindhoven met veel ervaring. Het team groeide naar zeven man, van webdevelopers tot een graphic designer en content marketeer.

Vanuit ons kantoor in het creatieve hart van Eindhoven (Strijp-S) ontwikkelen we professionele websites en webshops voor bedrijven en organisaties door heel Nederland. Lees meer over onze aanpak.

Onze missie en visie

Op basis van onze vier kernwaarden gaan wij als WordPress internetbureau maar al te graag aan de slag met het ontwikkelen van een nieuwe professionele website, die effectief en winstgevend is voor jouw bedrijf. Wij dragen innovatieve ideeën aan en werken projecten in een klein team vakkundig en snel uit. Door ons persoonlijke contact helpen we je gelijk verder met al jouw vragen en opmerkingen.

Al meer dan 150 klanten gingen je voor. JKC Media ontwikkelt no-nonsense websites met alle best-practices erin (het wiel opnieuw uitvinden is immers niet nodig). Door jouw website professioneel online te presenteren, inclusief de juiste marketing, realiseer jij bedrijfsgroei. En daar dragen wij graag ons steentje aan bij.

Dit is waar wij 100% voor staan

Als WordPress internetbureau in Eindhoven zorgen wij voor jouw online zichtbaarheid. Schakel ons in voor een moderne en effectieve website, een gloednieuwe huisstijl, sterke teksten of een betere vindbaarheid in zoekmachines met SEO.

No-nonsense mentaliteit

Proactief handelen

Resultaatgericht werken

Persoonlijk contact

Ready? set, go!

Neem contact op met Justin van Dongen. Geen zorgen, je zit niet gelijk aan ons vast. We bespreken vrijblijvend wat wij als WordPress internetbureau kunnen doen voor de site van je bedrijf, uiteraard rekening houdend met wat jouw wensen zijn.

Binnen 2 uur reactie

Al 150+ tevreden klanten gingen je voor

Actief door heel Nederland

Vrijblijvend persoonlijk advies

Justin van Dongen

Oprichter

Nu beschikbaar!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contactformulier (klein)

"*" geeft vereiste velden aan

Justin van Dongen

Contact opnemen?

Ontvang een vrijblijvende website analyse

Website analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Binnen 24 uur reactie

Concrete verbeterpunten

Voorstel plan van aanpak

Ontvang je graag een vrijblijvende website analyse?

Scroll of klik hier!
To top
Chat openen
Stuur ons een berichtje voor meer informatie of vragen via WhatsApp.