Over JKC Media, full-service internetbureau

JKC Media is een jong en innoverend bedrijf op het gebied van web development en vormgeving. Wij helpen ondernemers hun bedrijf een professionelere uitstraling te geven, meer naamsbekendheid en meer klanten te genereren.

Wie zijn wij?

Ingeschreven op 22 maart 2017, het bestaan van JKC Media was officieel! Opgericht door de jonge ondernemer Justin van Dongen.

Na een half jaar tijd hebben wij al tientallen klanten mogen verwelkomen, al meer dan 60+ domeinnamen met diverse extensies mogen registreren en 20+ hosting pakketen in beheer mogen nemen. En daar zijn wij erg trots op!

Justin van Dongen, oprichter JKC Media B.V.
Geld - JKC Media, uw digitale partner • Full-service internetbureau voor ZZP & MKB • Gespecialiseerd in Wordpress • Uw eigen professionele website of webshop!

Hoe kan het dat wij zulke scherpe tarieven kunnen aanbieden?

Wij kunnen zulke scherpe tarieven aanbieden omdat wij ook weinig kosten maken! Wij beschikken dus niet over een duur kantoorpand, wij hebben ook weinig vaste lasten.

Dat wij scherpe tarieven kunnen aanbieden gaat zeker niet ten koste van de kwaliteit, u kan op ons eigen portfolio cases lezen hoe wij onze klanten blij hebben gemaakt met ons werk.

Ondersteuning

Heeft u een vraag over ons bedrijf of over onze werkwijze? Vraag het gerust, u kan ons bellen, mailen of een WhatsApp bericht sturen!

Welke diensten biedt JKC Media, full-service WordPress internetbureau aan?

WordPress websites

Professionele websites gemaakt met het populaire WordPress CMS systeem.

Als mensen iets nodig hebben, zoeken ze meestal op internet. Wij zorgen ervoor dat u door (potentiële) klanten goed gevonden kunt worden. Met een website die goed is en past bij uw bedrijf.

Huisstijl ontwerpen

Professionele huisstijlen passend bij uw bedrijf en passend bij uw branche.

De huisstijl is de uitstraling van uw bedrijf. Een goed verzorgde huisstijl die past bij een bedrijf straalt professionaliteit uit. Wij kunnen ook uw visitekaartjes, briefpapier en ander drukwerk verzorgen.

WordPress webshops

Professionele webshops gemaakt met het populaire WordPress CMS systeem.

Shoppen op internet is razend populair. Wij kunnen u helpen met het opstarten van een webshop. Daarbij zorgen we voor de nodige automatisering en een webshop met een passende uitstraling.

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1 – Offerte

Samen met u gaan we op zoek naar de beste oplossing voor het resultaat dat u wil bereiken (bijv. meer klanten aantrekken). Daarbij houden we zoveel mogelijk rekening met uw wensen en mogelijkheden. Wij sturen u een vrijblijvende offerte per email.

Stap 2 – Aan de slag

Indien de offerte akkoord is en de aanbetaling gedaan, gaan wij aan de slag met uw project. Gedurende het proces houden wij u regelmatig op de hoogte over de voortgang. Zo heeft u de mogelijkheid om feedback te geven en indien nodig tijdig bij te sturen.

Stap 3 – Oplevering

Nadat u tevreden bent over het project en de eventuele revisieronde is afgerond, kan het project worden opgeleverd. Daarna worden er regelmatig beveiligings- en core-updates uitgevoerd. En u ontvangt de nodige ondersteuning (afhankelijk van uw pakket).

Heeft u toch nog een vraag?

Neem gerust contact met ons op, wij staan voor u klaar!