Over JKC Media B.V.

SINDS 2017

JKC Media is een jong en snelgroeiend internetbureau, gespecialiseerd in het ontwikkelen van WordPress websites en webshops. Vanuit ons kantoor in het creatieve hart van Eindhoven (Strijp-S) ontwikkelen we websites en webshops voor bedrijven en organisaties door heel Nederland.

Op basis van onze 4 kernwaarden gaan wij maar al te graag aan de slag met het ontwikkelen van een nieuwe professionele website die effectief is en winstgevend is voor uw bedrijf. Wij komen met nieuwe en innovatieve ideeën en werken samen met een klein team deze projecten vakkundig en snel uit.

ONS TEAM

Oprichter

Justin van Dongen

Justin is de oprichter van JKC Media. Sinds zijn 13e is hij al bezig met ondernemen. En nu voert hij diezelfde passie uit op een professioneel niveau, samen met een geweldig en jong team! Als je met ons samen wilt werken, is Justin je eerste aanspreekpunt. Hij kan je haarfijn uitleggen waarom wij voor jou de beste keuze zijn: we geven je een winstgevende en moderne site, helemaal afgestemd op jouw wensen. Het contact met de klanten is voor Justin belangrijk, maar hij houdt zichzelf ook volop bezig met het ontwikkelen van websites en webshops.
Graphic Designer

Lisa van der Ceelen

Lisa is onze grafisch vormgever. De toffe illustraties die je terugvindt op onze site heeft zij in elkaar gezet. En dat doet ze voor meer van onze klanten: logo’s, templates voor sociale media, illustraties. You name it, en Lisa gaat aan de slag met het ontwerpen. Ook voor drukwerken en webdesign kun je bij ons terecht, die zet Lisa graag voor je in elkaar. Ze volgt de opleiding grafisch vormgever en is al bij ons sinds juli 2020, nog altijd vol enthousiasme en erg meedenkend.
Content Creator

Demi van Opstal

Demi heeft bij ons de rol van content creator. Als je op zoek bent naar strakke teksten voor op je site of sociale media, gaat zij voor je aan de slag. Blogs, nieuwsberichten, SEO-onderzoeken, en af en toe een vertaalklusje doet Demi vol plezier. Ook het meedenken over en het opstellen van de berichten op sociale media voor ons en onze klanten vallen onder haar taken. Vanuit haar opleiding Journalistiek is het schrijven van teksten de basis van haar werk, waar ze veel ervaring mee heeft. Die skills zet ze graag in om voor jou goede content te maken!
Graphic Designer

Dylan Kiesebrink

Dylan is de tweede grafische vormgever in ons team. Hij volgt de opleiding grafisch vormgever en wordt dolblij van het maken van toffe ontwerpen. Daar gaat hij bij JKC Media dan ook vol mee aan de slag. Denk aan het opzetten van een nieuwe huisstijl voor onze klanten. Logo’s, visitekaartjes en ander drukwerk: Dylan geeft jouw bedrijf een gloednieuwe uitstraling.
Junior webdeveloper

Tijmen de Graaf

De jongste aanwinst van ons team is Tijmen. Hij is onze junior webdeveloper en heeft ondanks zijn jongere leeftijd al ontzettend veel kennis opgedaan. Een website of webshop in elkaar zetten en verbeteren doet hij graag, en ook goed.
Stagiair webdeveloper

Thomas Elzinga

Onze eerste officiële stagiair is aan het werk bij JKC Media: Thomas Elzinga. Als stagiair webdeveloper versterkt hij ons team met het ontwikkelen en verbeteren van websites en webshops. Thomas gaat gelijk aan de slag en met onze begeleiding groeit hij verder als webdeveloper.
Stagiair webdeveloper

Ruben van Oers

Ruben van Oers gaat als stagiair webdeveloper aan de slag met het ontwikkelen en optimaliseren van websites en webshops. Onder onze begeleiding werkt hij aan de sites van onze uiteenlopende opdrachtgevers. Door de wensen van de klant voorop te zetten en zijn kennis toe te passen (met wat begeleiding waar nodig) helpt hij mee aan het realiseren van professionele en winstgevende websites en webshops.
Chief happiness officer (CHO)

Vergadertijger

En dan onze vergadertijger. De sollicitatieprocedure voor onze tijger was zwaar, maar gelukkig is hij nu part of the team. Hij versterkt ons tijdens de vergaderingen zodat we goed bezig blijven. We zijn blij met onze vergadertijger!

Kom jij hier te staan?

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s om ons team aan te vullen! Wellicht komt jouw foto hier binnenkort wel te staan. Check snel onze vacatures voor onder andere webdevelopers. Dan mag jij ons helpen websites en webshops neer te zetten voor uiteenlopende klanten. Zo werk jij mee aan een toffe website of webshop als eindresultaat!

ONZE KERNWAARDEN

No-nonsense mentaliteit

PRO-ACTIEF HANDELEN

RESULTAATGERICHT WERKEN

PERSOONLIJK CONTACT

JKC in de media

Vrijblijvend even kennismaken?

Al 75+ bedrijven gingen u voor om een professionele website te laten maken, webshop te laten maken of huisstijl te laten ontwerpen. Vraag eenvoudig een vrijblijvend telefonisch gesprek aan zodat we samen kunnen kijken hoe we uw bedrijf nog verder kunnen laten groeien online.

     Binnen 2 uur reactie

     Persoonlijk advies afgestemd op uw bedrijf

     Geheel vrijblijvend

     150+ tevreden klanten gingen u voor

     Actief door heel Nederland

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 62 beoordelingen