Home Aanpak

Onze aanpak

1. We komen in contact

Je wilt een nieuwe website laten maken, en je bent bij ons uitgekomen. Super tof! We komen graag met je in contact dus app, mail, bel of stuur een postduif. Je zit echt niet gelijk aan ons vast, we komen alleen in contact om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Het is een vrijblijvend telefonisch gesprek, waarbij we luisteren wat jouw wensen en behoeften zijn voor een nieuwe site. Je ontvangt ook gelijk een kostenindicatie, we doen niet aan verrassingen tijdens het eerste gesprek.

2. Wij komen bij je langs

Wij komen graag persoonlijk bij je langs. Om op een rijtje te zetten wat jij precies wilt en onze eigen input te geven. Hierdoor kunnen wij een scherpe offerte op maat opstellen en kunnen we volledig vrijblijvend sparren over jouw concept en bedrijf.

Door jouw bedrijf te combineren met onze skills als WordPress internetbureau voor het bouwen van een nieuwe website of webshop, komen we tot een mooi eindresultaat. Een website of webshop is een van de belangrijkste zaken voor een bedrijf, waarbij de samenwerking vaak op lange termijn is. Een goede samenwerking is dan heel fijn. En die realiseren we door goed naar jou te luisteren (op locatie) zodat we een goede indruk krijgen en kunnen luisteren naar jouw wensen.

3. Je krijgt een vrijblijvende offerte

Na het persoonlijke gesprek, stellen we een vrijblijvende offerte op. Geen zorgen dus, je zit niet gelijk aan ons vast. In die offerte zetten we alle zaken die besproken zijn. Jouw wensen en doelstellingen, alle (technische) eisen, onze aanpak, de planning, en het gedeelte waar jij natuurlijk nieuwsgierig naar bent: wat gaat een nieuwe website laten ontwikkelen kosten? En wat zijn de kosten voor een professionele webshop?

Zo is het voor jou en voor ons duidelijk welke afspraken er zijn en welk werk wel of niet geregeld wordt. Het is voor iedereen helder wat het plan is en hoe dat uitgevoerd wordt. Jij nog steeds enthousiast en wij ook? En is de offerte akkoord? Dan gaan we van start!

4. We starten het project

We beginnen niet zomaar met het bouwen van jouw professionele website of webshop. Een van de eerste stappen is een SEO-onderzoek, een zoekwoordonderzoek. Zo weten we welke zoekwoorden we op de website moeten laten terugkomen zodat jouw bedrijf hoger in Google terechtkomt. En mensen je dus sneller weten te vinden.

Wat staat er in zo’n SEO-onderzoek? Onder andere:

 • Uitleg over SEO: wat houdt het precies in?
 • Huidige websitestatistieken (indien dat van toepassing is)
 • Exacte zoektermen waarop mensen zoeken
 • Hoe vaak er per maand op die zoekterm wordt gezocht
 • Tips om met jouw SEO aan de slag te gaan

We beginnen met het ontwikkelen van een eerste concept bij het laten maken van een nieuwe website. Binnen 2 weken komen we bij je terug met een functioneel en uitgewerkt website ontwerp. Zo kan jij nagaan of het resultaat is wat jij in gedachte had, of het past bij jouw bedrijf en doelgroep en of er nog zaken moeten worden toegevoegd. En als je ook content erbij bestelde, zijn de teksten naar je wens? Er is alle ruimte voor feedback en input bij ons WordPress internetbureau. We passen het ontwerp volledig aan naar jouw wensen.

Zoals algemeen bekend is binnen de IT en grafische branche: ‘Je weet pas echt hoe het moet worden zodra je ziet hoe het niet moet.’

5. Optimaliseren, optimaliseren en dan: livegang (feest!)

Aan de conceptversie blijven we natuurlijk sleutelen in de loop der tijd. We zijn pas tevreden als jij dat ook 200% bent. We gaan altijd een checklist na om te bepalen of de website klaar is om live te gaan:

 • Zitten er geen taalfouten in de website?
 • Werkt de website in alle moderne browsers?
 • Is de site snel geladen?
 • Werken alle functionaliteiten op de website naar behoren?
 • Kan de site met de huidige content goed gevonden worden in de zoekmachines?

6. Wij blijven voor je klaarstaan

Een website is in principe nooit ‘af’. We geven altijd 3 maanden inbegrepen service en onderhoud bij een nieuwe website laten maken. De meeste vragen zien we namelijk tijdens het gebruik in productie van de website.

Denk bij onderhoud aan de volgende dingen:

 • Backups
 • Updates van thema, plug-ins en core (voor de veiligheid en compatibiliteit)
 • Kleine wijzigingen
 • Snel antwoord op al je vragen via de app/mail/telefoon

Verder bieden we een vrijblijvend aanbod voor een onderhoudscontract, dat je maandelijks op kunt zeggen. Hoeft dus niet, maar is zeker mogelijk. Wil jij jouw nieuwe website verbeteren op vindbaarheid en conversie? Neem dan een kijkje bij onze SEO-campagnes. Rank hoger in de zoekmachines op een organische manier.

Dit is waar wij 100% voor staan

Als WordPress internetbureau in Eindhoven zorgen wij voor jouw online zichtbaarheid met een professionele website. Schakel ons in voor een moderne en effectieve website, een gloednieuwe huisstijl, sterke teksten of een betere vindbaarheid in zoekmachines met SEO.

No-nonsense mentaliteit

Proactief handelen

Resultaatgericht werken

Persoonlijk contact

Ready? set, go!

Neem contact op met Justin van Dongen. Geen zorgen, je zit niet gelijk aan ons vast. We bespreken vrijblijvend wat wij kunnen doen voor de site van je bedrijf, uiteraard rekening houdend met wat jouw wensen zijn.

Binnen 2 uur reactie

Al 150+ tevreden klanten gingen je voor

Actief door heel Nederland

Vrijblijvend persoonlijk advies

Justin van Dongen

Oprichter

Nu beschikbaar!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contactformulier (klein)

"*" geeft vereiste velden aan

Justin van Dongen

Contact opnemen?

Ontvang een vrijblijvende website analyse

Website analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Binnen 24 uur reactie

Concrete verbeterpunten

Voorstel plan van aanpak

Ontvang je graag een vrijblijvende website analyse?

Scroll of klik hier!
To top
Chat openen
Stuur ons een berichtje voor meer informatie of vragen via WhatsApp.