Loading...
Home Diensten Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hoger scoren in zoekresultaten met een sterke SEO-campagne

Een professionele website is de basis. Maar om hoger te scoren in zoekresultaten van Google, heb je een SEO-strategie nodig. Met onze SEO-campagnes geven we een boost aan jouw website zodat je site goed gevonden wordt in Google en zo (meer) leads en omzet oplevert.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) voor jouw website

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie voor een website. Met SEO-werkzaamheden ben je organisch bezig om jouw webpagina’s hoger te laten eindigen in de zoekresultaten. Organisch is de basis van zoekmachine optimalisatie. SEO heeft tijd nodig. Tijd voor het opbouwen van autoriteit met linkbuilding, zoekwoorden en andere optimalisaties. Bij SEO optimaliseer je je website om organisch zoekverkeer te genereren, in plaats van daar direct voor te betalen zoals bij SEA.

Hoe hoog de kosten zijn, hangt af van jouw wensen en eisen. We bieden SEO-campagnes aan vanaf €455,- excl. BTW per maand. Daarvoor regelen we een zoekwoordonderzoek zodat jij scoort op de juiste zoekwoorden, linkbuilding, content in bijvoorbeeld de vorm van blogs, advies/strategie en on-site optimalisaties om jouw website hoger te laten eindigen in de zoekresultaten.

Na een sterke SEO-strategie heb je:

  • Een betere vindbaarheid in zoekmachines als Google
  • Meer verkeer naar jouw website en daarmee meer kans op conversie zoals verkopen
  • Meer klanten door betere zoekposities
  • Een betere ROI (return on investment) op een organische en duurzame manier

 

Ontvang een vrijblijvende website analyse

Website analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Binnen 24 uur reactie

Concrete verbeterpunten

Voorstel plan van aanpak

Ontvang je graag een vrijblijvende website analyse?

Scroll of klik hier!

Onze klanten geven ons gemiddeld 4.9/5 sterren, op basis van 67 reviews

Onze klanten aan het woord

Wie kan beter zeggen hoe onze websites en aanpak bevallen dan onze klanten? Lees hier onze Google Reviews.

Lees alle google reviews
Francisca
Francisca
17:06 15 Mar 23
Justin en zijn team hebben voor mijn bedrijf een website gemaakt. Ze zijn creatief, snel en denken goed mee. Ik ben ontzettend blij met het resultaat! Wat mij betreft een aanrader!
Mirthe Van De Pol
Mirthe Van De Pol
16:11 23 Dec 22
Het process van de aanvraag voor het bouwen van een nieuwe webshop tot het opleveren ging heel soepel en snel. Justin is heel behulpzaam, luistert goed naar de wensen en reageert snel. Wij zijn erg blij met het eindresultaat. Zij hebben beter in beeld kunnen brengen wat we wilden dan dat we dat zelf konden inbeelden laat staan uitvoeren. Erg tevreden en zeker aan te raden voor mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een moderne website met functionaliteiten die jij of jouw bedrijf nodig heeft.
Bas Kaspers
Bas Kaspers
07:48 01 Jul 22
Prettige samenwerking en snelle opvolging.
Michel Janssen
Michel Janssen
17:27 14 May 22
Justin en zijn team hebben in een korte tijd een mooie nieuwe website voor mij gebouwd. Een professioneel en deskundig team waar ik met al mijn vragen en wensen terecht kon. Ik kan hen iedereen aanbevelen.Michel JanssenJanssen Antieke Schouwen
praktijk Bovenuit
praktijk Bovenuit
14:58 08 Apr 22
Vandaag door deze groep enthousiaste meedenkende mensen op een soepele manier heel goed geholpen. Topprestatie. Nogmaals bedankt Justin en je team!!!
Bas Bergmansbas
Bas Bergmansbas
16:18 04 Apr 22
Erg goede service!! Denken fijn mee. Mooie website!
InnoBeweegLab
InnoBeweegLab
08:54 01 Apr 22
De samenwerking met JKC Media verloopt altijd heel fijn. Je kan duidelijke communicatie en snelle reacties verwachten. Het ontwikkelen van niets naar iets gebeurt in een top tempo. Er wordt met je meegedacht, je wordt geholpen waar nodig en afspraken worden nagekomen! Kortom, een partij waar wij al meerdere keren zijn teruggekomen voor onze websites en specifieke projecten!
Victor Donker
Victor Donker
11:09 21 Feb 22
JKC heeft op een hele nette manier de website van het AI Innovation Center op de High Tech Campus Eindhoven ontwikkeld. We zijn erg tevreden over het proces en resultaat. Soepele, persoolijke en professionele communicatie is hiervoor de basis geweest.
tessa brouwers
tessa brouwers
12:27 04 Feb 22
Een super samenwerking gehad met Justin en zijn teamleden. Altijd een snelle reactie, helpen met alles wat je vraagt, leggen de dingen goed uit, heldere communicatie en natuurlijk een geweldig eindresultaat.Ben je op zoek naar een bedrijf dat geweldige websites, dan ben je bij JKC bij het juiste adres!Bedankt voor de fijne samenwerking!
Bram van Roosmalen
Bram van Roosmalen
07:51 21 Dec 21
Justin en zijn team bij JKC Media B.V. hebben één van de eerste stappen gezet naar mijn succes! Top samenwerking, korte lijntjes, fijn contact en het resultaat is een website waar de energie vanaf spat ⚡ .. Dankjewel!
Fijne samenwerking! Pakken snel verzoeken op en richten een website, zowel backend als frontend, praktisch en logisch in!
Jordi van de Vrie
Jordi van de Vrie
14:05 13 Oct 21
Super service, snelle reactie en denken heel goed mee!
js_loader

Dit is waar wij 100% voor staan

Als internetbureau in Eindhoven zorgen wij voor jouw online zichtbaarheid. Schakel ons in voor een moderne en effectieve website, een gloednieuwe huisstijl, sterke teksten of een betere vindbaarheid in zoekmachines met SEO.

No-nonsense mentaliteit

Proactief handelen

Resultaatgericht werken

Persoonlijk contact

Ready? set, go!

Neem contact op met Justin van Dongen. Geen zorgen, je zit niet gelijk aan ons vast bij een SEO-campagne voor het hoger eindigen in zoekresultaten. We bespreken vrijblijvend wat wij kunnen doen voor de site van je bedrijf, uiteraard rekening houdend met wat jouw wensen zijn.

Binnen 2 uur reactie

Al 150+ tevreden klanten gingen je voor

Actief door heel Nederland

Vrijblijvend persoonlijk advies

Justin van Dongen

Oprichter

Niet beschikbaar!

Hoe hoog de kosten zijn, hangt af van jouw wensen en eisen. We bieden SEO-campagnes aan vanaf €455,- excl. BTW per maand. Daarvoor regelen we linkbuilding, content, advies/strategie, on-site optimalisaties en maandelijkse rapportages voor de resultaten.

Onze SEO-werkzaamheden bestaan uit een aantal onderdelen: linkbuilding, content (in de vorm van bijvoorbeeld blogs schrijven), advies/strategie, on-site optimalisaties en maandelijkse rapportages voor de resultaten. Lees er hierboven meer over.

Een standaard SEO-campagne loopt drie maanden. Daarna kun je beslissen of je deze wilt verlengen en voor hoe lang.

Ons kantoor is in Eindhoven te vinden, maar wij hebben klanten door heel Nederland. Je kunt bij ons terecht wanneer je een partij nodig hebt voor een WordPress website laten maken in Eindhoven, maar ook in andere steden/plaatsen.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden wat we voor jou kunnen betekenen? Neem snel contact met ons op. Geen zorgen, je zit niet gelijk aan ons vast. We maken gewoon een afspraak op locatie of online om te zien hoe wij jou verder helpen, bijvoorbeeld op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO).

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contactformulier (klein)

"*" geeft vereiste velden aan

Justin van Dongen

Oprichter

Niet beschikbaar!

Justin van Dongen

Contact opnemen?

To top
Chat openen
Stuur ons een berichtje voor meer informatie of vragen via WhatsApp.