ACW: vernieuwde technische functionaliteiten

Diverse soorten ondernemingen kloppen bij ons aan in hun zoektocht naar een vernieuwde website of webshop. Ook facilitair dienstverlener ACW zocht naar een partij om de nieuwe site te ontwikkelen. Ontdek meer over het bedrijf en hun wensen rondom de website.

Website bekijken

Wat is ACW?

ACW is een facilitair dienstverlener op het gebied van schoonmaak, glas- en gevelonderhoud en catering. Frans van Pelt richtte het bedrijf in 1967 op. Sindsdien is het gegroeid van een kleine, regionale service dienstverlener tot een landelijke specialist in de branche. Toch blijft ACW een familiebedrijf, met inmiddels de tweede generatie Van Pelt aan het roer.

Geen pleisters plakken

De oude website van ACW voldeed niet meer, vertelt Frank van Pelt, directeur Corporate Services. “Het werkte niet juist meer wanneer het ging om de formulieren die wij veel gebruiken. De website was pas een jaar oud, maar Frank geeft aan dat het bedrijf erop vast liep. “Er moest wat gebeuren: óf de huidige website ombouwen of een hele nieuwe laten maken.” ACW koos voor het tweede. “De site opknappen was pleisters plakken: we hadden geen garantie dat het niet opnieuw fout ging. Een nieuwe website kan weer een hele tijd gegarandeerd zonder problemen mee.”

Vernieuwde technische functionaliteiten

Via-via kwam het bedrijf uit bij JKC Media. “Na het eerste contact merkten we al snel dat het goed zat. We zijn verder het traject ingegaan, met altijd fijn en helder contact.” Het design van de oude website beviel nog goed. Frank: “Dat is ook de basis geweest voor de nieuwe site. De look en het design hielden we: de industriële uitstraling met zwart en wit. Het ging vooral om de technische functionaliteiten die vernieuwd moesten worden.”

De website is niet zozeer gericht op nieuwe klanten werven, maar is vooral bedoeld voor personeel. “Het is een medium voor nieuwe werknemers en de administratieve zaken van huidige medewerkers.”

Supersnel contact

De grootste pluspunten van de samenwerking met JKC Media? “Het contact ging supersnel. Zeker in de afrondende fase was dat ontzettend fijn. Aanpassingen werden binnen de kortste keren gedaan.”

"Wanneer ik een vraag stelde, kreeg ik in no time een bericht terug dat het aangepast was of snel opgepakt zou worden."

Frank van Pelt

Directeur Corporate Services

To top
Chat openen
Stuur ons een berichtje voor meer informatie of vragen via WhatsApp.