Safety Speakers

Website bekijken

Safety Speakers

Blue Wave Beheer zocht een partij om een nieuwe website te ontwikkelen onder de naam Safety Speakers, inclusief een nieuw logo. JKC Media ging voor het bedrijf aan de slag. Het resultaat is een moderne website met design en functionaliteiten anno 2023 en de focus op SEO met onder andere technische SEO-optimalisaties. Via de website kunnen bedrijven en organisaties het eigen profiel van alle sprekers bekijken, en zo gemakkelijk een offerte voor een of meerdere sprekers aanvragen voor een evenement/congres/bijeenkomst.

Door de koppeling met WhatsApp for Business kunnen bezoekers gemakkelijk een laagdrempelig contact opnemen met Safety Speakers. Safety Speakers vroeg naast een nieuwe website ook om een gloednieuw logo. We ontwikkelden een fris logo naar de wensen van de klant. Het logo is verwerkt in de website zodat het bedrijf voor websitebezoekers duidelijk herkenbaar is.

Over Safety Speakers

Safety Speakers is een samenwerking van een aantal safety professionals die een goed verhaal vertellen over veiligheid: een modern, bewezen en menselijk verhaal. De sprekers van Safety Speakers hebben hun thuisbasis in allerlei landen als Nederland, de VS, Engeland, Nieuw-zeeland & Griekenland, en zijn over de hele wereld actief. Opdrachtgevers van Safety Speakers zijn bijvoorbeeld de Koninklijke Luchtmacht, BP en Boeing.

Opdrachtgever
Blue Wave Beheer B.V.

Vestigingsplaats
Tricht, Gelderland (NL)

Geleverde diensten

  • WordPress website ontwikkeling
  • Domeinnaam registratie
  • Webhosting
  • Logo ontwerp
To top
Chat openen
Stuur ons een berichtje voor meer informatie of vragen via WhatsApp.