WordPress website laten maken?

Wilt u een echte succesvolle WordPress website laten maken? Wij ontwikkelen websites die echt klanten én omzet opleveren! Tientallen bedrijven en ondernemers gingen u al voor.

Uw bedrijf online laten groeien
Meer omzet en klanten genereren
Goed gevonden kunnen worden in Google
Zowel voor ZZP’ers als voor het MKB
Al een complete WordPress website laten maken vanaf €899 excl. BTW!

Maak van uw bedrijf een online succes! Ontvang vrijblijvend persoonlijk advies

Wij hechten waarde aan uw privacy, wij zullen u ook niet spammen. Beloofd!

Waarom een WordPress website laten maken bij JKC Media?

Goed online vindbaar

Samen zorgen we ervoor dat uw website goed vindbaar is op Google, dit doormiddel van een gedegen SEO strategie.

Omzet genereren

U wilt het liefst toch ook zo snel mogelijk resultaat zien van uw website? Samen zorgen we voor echte omzet via uw website.

Professionele uitstraling

Passend bij uw doelgroep en huisstijl, geen ‘comic sans’ lettertype bij ons te vinden. Begin vandaag nog met opvallen tussen uw concurrentie.

Makkelijk te beheren

Zelf wijzigingen maken in uw website zou toch geen enkel probleem moeten zijn, toch? Is wel zo handig.

Geen baas in teksten?

Geen probleem, wij schrijven SEO-geoptimaliseerde teksten voor uw diensten en bedrijf. Uiteraard kan u dit ook zelf doen.

Altijd bereikbaar voor hulp

Gaat er alsnog iets mis of zijn er vragen? Uiteraard staan wij ook na oplevering voor u klaar.

Schaalbaar

WordPress biedt ongekend veel mogelijkheden, WordPress is een goed fundament om uw website verder op te schalen (voor in de toekomst)

Super veilig

Door diverse maatregelen op het gebied van webhosting, security en onderhoud komt geen enkele hacker binnen.

Meten is weten

Krijg inzicht in hoeveel bezoekers u heeft, hoeveel klant worden en wat mensen doen op uw website zodat u uw website er nog beter op kan aanpassen.

Bekijk websites die wij eerder ontwikkeld hebben

Bekijk de case over de nieuwe website voor NCJ-Music - WordPress website ontwikkeling en meer - JKC Media B.V.

WordPress website ontwikkeling

NCJ-Music

Bekijk de case over de nieuwe website voor Jongerentherapie Amersfoort - WordPress website ontwikkeling en meer - JKC Media B.V.

WordPress website ontwikkeling

Jongerentherapie Amersfoort

Bekijk de case over de nieuwe website voor Corylus Motor Repair & Parts B.V. - WordPress website ontwikkeling en meer - JKC Media B.V.

WordPress website ontwikkeling

Corylus Motor Repair & Parts B.V.

Bekijk de case over de nieuwe website voor Jansen Hydrauliek-Service B.V. - WordPress website ontwikkeling en webhosting - JKC Media B.V.

WordPress website ontwikkeling

Jansen Hydrauliek-Service B.V.

Bekijk de case over de nieuwe website voor Trinamiek Rotterdam - WordPress website ontwikkeling, domeinnaamregistratie en webhosting - JKC Media B.V.

WordPress website ontwikkeling

Trinamiek Rotterdam

Bekijk de case over de nieuwe website voor Ouderenvereniging Sint Willibrordus - WordPress website ontwikkeling en meer - JKC Media B.V.

WordPress website ontwikkeling

Ouderenvereniging Sint Willibrordus

Meer werk van ons bekijken? Bekijk ons portfolio

Ondersteuning

Heeft u een vraag over een WordPress website laten maken? Vraag het gerust, u kan ons bellen, mailen of een WhatsApp bericht sturen!

Wij krijgen een 4.8/5.0 beoordeeld, daar zijn wij trots op!

Sylvia Coppens
Sylvia Coppens
Goed webdesign bureau voor al je websites! Schakelt snel en helpt waar nodig. Zou JKC media BV zeker aanraden bij iedereen die een webdesigner zoekt!
Avondje Uit
Avondje Uit
Professionele ondersteuning voor het realiseren van onze website. Altijd bereid om mee te denken en schakelt snel. Zeer tevreden over Justin en aan te bevelen om met hem te werken.
Maykel Stofmeel
Maykel Stofmeel
Echt super geholpen door Justin zeker een aanrader heeft verstand van zaken. Zoek je iemand voor je website dan moet je zeker bij JKC Media zijn.
Marianne Voerman
Marianne Voerman
Werkt ontzettend snel, en fijne communicatie!
Eric D
Eric D
Voor je beste websites.
MrBlubje
MrBlubje
Geweldig!
Roel Gielissen
Roel Gielissen
Justin is een jonge, maar toch al zeer ervaren specialist op het gebied van webdevelopment. Hij heeft ons project/website keurig gemaak, met daarin de nodige eigen ideeën/input. Hierin merk je dat hij al de nodige ervaring heeft, en altijd wel met een oplossing komt mocht er iets niet goed gaan.Als je een iemand zoekt die je kan ondersteunen op het totale gebied gebied van websites, is Justin de aan te raden man die je hierin kan helpen.
Henk Hazelaar
Henk Hazelaar
De prijs/kwaliteit verhouding is goed. Professionele aanpak en werkwijze met als resultaat een goed functionerende website waarin ruimte is voor voldoende inspraak bij de ontwikkeling hiervan.
Simon van Leeuwen
Simon van Leeuwen
Jong bedrijf, professioneel, prettig in contact, goed bereikbaar, snel reactie, denkt mee. Aanrader om mee samen te werken!
samsstudiocompany
samsstudiocompany
Snel, efficiënt, kennis van zaken, komt afspraken na, prijs/kwaliteit verhouding zeer goed.
Ouderenverenigng Stramproy
Ouderenverenigng Stramproy
Zeer tevreden over Justin JKC Media vriendelijk en behulpzaam, als je wil uitleg ter plaatse, makkelijk per mail of telefoon te bereiken en niet vergeten via team viewer is het heel makkelijk. Duidelijke afspraken.
Dennis Meulengraaf
Dennis Meulengraaf
Na een groot probleem met mijn website via tussenpersoon in contact gekomen met Justin. Flexibel op korte termijn kunnen afspreken op locatie. Probleem snel opgelost. Professioneel, snel ter zake, transparant, goede communicatie. Zeker een aanrader
Saskia IJzermans
Saskia IJzermans
Met de vraag bij JKC Media B.V. gekomen om voor mijn praktijk KRACHTRIJK een heel nieuw totaalconcept te ontwerpen.Dit heeft Justin fantastisch gedaan!!!Zeer professioneel en vakkundig vanaf de eerste handelingen tot de laatste afrondingen.Justin beantwoord je vragen helder, neemt de tijd voor je en luistert goed naar je wensen.Hij is goed bereikbaar per mail, telefoon en Whatsapp.Zodat vragen snel beantwoord kunnen worden.Justin is zeer gedreven in zijn werk wat heeft geresulteerd in een prachtig nieuw totaalconcept.Erg tevreden over de samenwerking JKC Media B.V.
Erik Kriebel
Erik Kriebel
Justin denkt goed met je mee over wat jouw bedrijf precies nodig heeft en reageert snel op veranderingen die gemaakt moeten worden!Zeker een positieve ervaring
Victor Donker
Victor Donker
JKC heeft op een hele nette manier onze website verbeterd, werkt professioneel en prettig in communicatie.
BiBBR
BiBBR
Goede ervaring met Justin en zijn bedrijf JKC Media. Bedankt Justin voor het ondersteunen/bouwen van onze website(s). Aanrader.
aksel meijerink
aksel meijerink
Top service! Ondanks er veel problemen waren met het webhostingsbedrijf, bleef de service en geduld erg goed van jkcmedia!
roi rigler
roi rigler
Een fijne samenwerking tot dusver met Justin van JKC Media! Snelle levering en een duidelijke communicatie. Zeker een aanrader.
Aspire
Aspire
JKC Media heeft mijn evenement de Fame Game gesponsord met een huisstijl en een website. De opdracht is niet alleen goed uitgevoerd, het was mij ook duidelijk dat het bedrijf achter mijn evenement staat en mijn visie delen.
Merlynn Marsch
Merlynn Marsch
Ontzettend fijn samengewerkt met JKC media. Zeer prettige, snelle communicatie. Niks was te gek, en alles kon gerealiseerd worden. Ik ben blij! Bedankt JKC media!
Hassan Kaayeb
Hassan Kaayeb
Heel goed bedrijf Justin is ook zeer vriendelijk en denkt altijd mee aan een passende oplossing.
Rebecca Bak
Rebecca Bak
Goede service! Alles heel professioneel!
M Gerritsen
M Gerritsen
Duidelijke afspraken mee te maken, komt deze ook netjes overeen en levert vakwerk voor een scherpe prijs.
Ronald Moerman
Ronald Moerman
makkelijke communicatie via whatsapp. zeer goede en snelle service
Vinnie van der Tak
Vinnie van der Tak
Weet waar hij mee bezig is, zeer vriendelijk en hele goede service
Sander Aerts
Sander Aerts
Wij hebben diverse malen gebruik gemaakt van de diensten JKC Media, deze jonge ondernemer weet waar hij voor staat en zorgt er voor dat de klant uiteindelijk tevreden is. Goede gedegen kennis van het internet en wat hier bij komt kijken, zeker een aanrader!
woutersronnie
woutersronnie
JKC Media heeft voor ons fitnesscentrum RealForYou een geweldige website gebouwd. Er is rekening gehouden met onze wensen, maar ook met de praktische haalbaarheid.
Daimy Boot
Daimy Boot
Fijne ondernemer, luisterd naar wat je wil. Helpt met ideen uitwerken en snapt ook wat er gedaan moet worden!
Timm Op Den Buijsch
Timm Op Den Buijsch
Goeie communicatie, gaat door tot je tevreden bent met alles, je hoeft niet lang te wachten dus helemaal tevreden over alles!
Charel Griekspoor
Charel Griekspoor
Gaat door totdat je tevreden bent, levert uitstekend werk!
Basten
Basten
I am really happy with the results, I totally recommend Justin van Dongen!
Rexerros
Rexerros
Friendly, reliable service with perfect results
Scott Sparreboom
Scott Sparreboom
goede service ben erg tevreden
Volgende beoordelingen

Onze werkwijze

1. Vrijblijvend persoonlijk gesprek

Wij komen bij u langs op kantoor of op locatie en met een no-nonsense mentaliteit gaan we samen onderzoeken wat wij echt voor u zouden kunnen betekenen.

2. Project briefing

Na een persoonlijk vrijblijvend gesprek krijgt u van ons een offerte en project briefing. Hierin staat exact wat u van ons kan verwachten en wat de concrete plannen zijn, een goede voorbereiding is het halve werk.

3. Onderzoek

Bij alle websites die wij ontwikkelen doen we altijd van te voren een uitvoerig onderzoek waar uw doelgroep ligt en hoe we de website optimaal vindbaar maken met een goede SEO strategie.

4. Eerste concept

Na het onderzoek beginnen wij met het ontwikkelen van het eerste concept, dit proces kost ongeveer 1 tot 2 weken. Hierna krijgt u uiteraard ook de kans om feedback te geven

5. Revisierondes

Op basis van uw feedback en de content zullen wij de website doorontwikkelen en passen wij hem aan aan de hand van uw feedback.

6. Oplevering

Na uw goedkeuring zetten wij de website live, koppelen we Google Analytics en melden de website aan bij Google via de Google Search Console.

Welke pakketten bieden wij aan?

Starter

899

Eenmalig, exclusief 21% BTW

WordPress website laten maken voor ZZP’ers en kleinere bedrijven

 • Website passend bij uw huisstijl
 • Makkelijk te beheren met WordPress
 • Goed vindbaar in Google
 • Hulp en advies bij teksten schrijven
 • Aanmelding website bij Google
 • Website statistieken bijhouden
 • Blog mogelijkheid
 • Nieuwsbrief mogelijkheid
 • Maximaal 10 pagina’s
 • 1 domeinnaam voor 1 jaar naar keuze*
 • basis webhosting voor 1 jaar
 • Ongelimiteerd aantal email accounts tot 1.5GB*
 • Een gratis SEO rapport met advies en strategie
 • 90 dagen ondersteuningsperiode, daarna €12.50 per maand.

Offerte aanvragen

Plus

1299

Eenmalig, exclusief 21% BTW

WordPress website laten maken voor het MKB en middengrote bedrijven

 • Website passend bij uw huisstijl
 • Makkelijk te beheren met WordPress
 • Goed vindbaar in Google
 • Hulp en advies bij teksten schrijven
 • Aanmelding website bij Google
 • Website statistieken bijhouden
 • Blog mogelijkheid
 • Nieuwsbrief mogelijkheid
 • Maximaal 20 pagina’s
 • 1 domeinnaam voor 1 jaar naar keuze*
 • plus webhosting voor 1 jaar
 • Ongelimiteerd aantal email accounts tot 99GB*
 • Een gratis SEO rapport met advies en strategie
 • 90 dagen ondersteuningsperiode, daarna €12.50 per maand.

Offerte aanvragen

WordPress website laten maken?

U wilt toch ook geen kansen laten liggen? Internetbureau JKC Media B.V. zal ervoor zorgen dat klanten naar u gaan en niet naar uw concurrent! Laten we vandaag nog beginnen met het laten maken van uw nieuwe WordPress website voor uw bedrijf!

 

     Tientallen tevreden klanten gingen u voor!

     Wij ontwikkelen websites die zichzelf echt terugverdienen!

     Snel online met uw bedrijf, al binnen enkele weken online!

     Complete pakketten, geen verrassingen achteraf!

     Professionele begeleiding van internetbureau JKC Media B.V.!

     Vrijblijvend adviesgesprek bij u op locatie/kantoor!

Maak van uw bedrijf een online succes! Ontvang vrijblijvend persoonlijk advies

Of bel ons op 085 301 12 12 van maandag t/m vrijdag – 08:00 t/m 18:00

Meer omzet en meer klanten online genereren?

Laat ons u helpen uw bedrijf online te groeien doormiddel van een effectieve WordPress website laten maken