Waarom een WordPress webshop laten maken bij JKC Media?

Pro-actief

Bij ons laat u niet alleen een WordPress webshop maken, maar we denken ook met u mee over o.a. klantenservice, wet- en regelgeving en nog veel meer.

Meetbare resultaten

Meten = weten, toch? Wij koppelen uw webshop aan Google Analytics zodat u waardevolle informatie over uw webshop kunt verzamelen.

E-mailmarketing

E-mailmarketing toepassen op uw (potentiële) klanten? Wij kunnen gemakkelijk koppelingen maken met o.a. MailChimp en Active Campaign.

Persoonlijke service

U wordt gekoppeld aan een vast contactpersoon, daarnaast kunnen wij ook bij u langskomen in plaats van u alleen bij ons.

Gefocust op automatisering

Waarom zelf doen wanneer het ook automatisch kan? Uw webshop neemt zoveel mogelijk voor u uit handen. Handig, toch?

SEO geoptimaliseerd

Een SEO-onderzoek zit bij ons altijd inbegrepen. Maar indien gewenst helpen wij u ook verder op de langere termijn met de organische groei van uw webshop.

Schaalbaar

WordPress biedt ongekend veel mogelijkheden en is ook schaalbaar voor in de toekomst. Vandaar dat al meer dan 33% van het gehele internet op WordPress draait (echt waar!).

Veilig & beveiligd

Wij verwerken uw gegevens op onze ISO/IEC 27001:2005 gecertificeerde servers. Daarnaast nemen wij diverse maatregelen om uw webshop veilig & beveiligd te houden.

Meten is weten

Krijg inzicht in hoeveel bezoekers u heeft, hoeveel klant worden en wat mensen doen op uw website zodat u uw website er nog beter op kan aanpassen.

Professionele WordPress webshop met WooCommerce laten ontwikkelen?

WordPress webshop ontwikkeling

Medical-X

WordPress webshop ontwikkeling

SFTY Shop

Bekijk de case over de nieuwe webshop voor VETRN - WordPress website ontwikkeling en meer - JKC Media B.V.

WordPress webshop ontwikkeling

VETRN

Bekijk de case over de nieuwe webshop voor Thuis in Tegels.com - WordPress website ontwikkeling en meer - JKC Media B.V.

WordPress webshop ontwikkeling

Thuis in Tegels.com

Bekijk de case over MADAM the Label - WordPress webshop ontwikkeling, webhosting & domeinregistratie - JKC Media B.V., uw digitale partner - Bekijk hier meer

WordPress webshop ontwikkeling

MADAM the Label

Bekijk de case over 2Thepoint-Design - WordPress webshop ontwikkeling, webhosting & domeinregistratie - JKC Media, uw digitale partner - Bekijk hier meer

WordPress webshop ontwikkeling

2Thepoint-Design

Meer werk van ons bekijken? Bekijk ons portfolio

Wij krijgen een 4.8/5.0 beoordeeld, daar zijn wij trots op!

JKC Media B.V. heeft mijn bedrijf website gemaakt. Vanaf het begin tot het eind was de samenwerking zeer prettig. Geen vraag is teveel. Situaties, mogelijkheden worden besproken, en opgelost. Er wordt goed naar je wensen geluisterd en waar mogelijk toegepast. Alles ging soepel en meer dan naar tevredenheid. Bedankt voor het bouwen van Slotenupdate.nl
Roger Smit
Roger Smit
Met behulp van Justin van JKC Media hebben wij weer een mooie nieuwe website! Goede communicatie en snelle acties. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking de afgelopen tijd. Top, Justin!
D.U.O. Dagcentrum Utrecht Oost
D.U.O. Dagcentrum Utrecht Oost
Zeer professionele partij met kennis van zaken en snelle opvolging. Ik ben blij met de website welke zij voor mij gerealiseerd hebben.
Gemma Koot
Gemma Koot
Sinds enige tijd werk ik samen met Justin. Deze samenwerking is heel goed bevallen. Justin is zeer kundig, denkt mee, pakt de zaken professioneel aan en heeft geduld. Een goede basis voor een verdere samenwerking.
Bas de Bruin
Bas de Bruin
Justin heeft ons enorm goed geholpen met een pittig WordPress vraagstuk: het overzetten van een multisite. De samenwerking met Justin hebben wij als prettig ervaren. Zoek je een partij met veel expertise over WordPress dan raden wij JKC Media ten zeerste aan!
TapToConnect
TapToConnect
In een woord: top! De voorbereiding van ons project was erg zorgvuldig opgezet en Justin dacht goed mee over de mogelijkheden. Tijdens de ontwikkeling van het platform was de communicatie altijd goed en werd de voortgang regelmatig besproken. Geen vraag was te veel. Gezien het eindresultaat ben ik zeer tevreden en ik raad het iedereen aan om een website te laten ontwikkelen door JKC Media.
the big graphic house
the big graphic house
Super om mee samen te werken! Een partner die uitblinkt in service en persoonlijk contact.
gebruikte kantoormeubelen
gebruikte kantoormeubelen
Ik ben ontzettend prettig en behulpzaam geholpen. Een nieuw bedrijfslogo was voor mij best spannend. Even iets veranderen en weer terugdraaien. Geen vraag was teveel en snel kreeg ik een nieuwe variant. Ik heb dit als heel prettig ervaren. En eerlijk is eerlijk mijn aanpassingen waren niet altijd de beste, je kan dan ook vertrouwen op de kwaliteit van het werk. Justin ik wil je hiervoor ontzettend bedanken.
Els van der Schans
Els van der Schans
JKC Media werkt zijn projecten zorgvuldig uit. Zo ook die van Ledgnd. Een fijne website die binnen 3 weken al online stond. Wij bedanken JKC Media voor de prettige samenwerking.
Jordi van der Meijden
Jordi van der Meijden
Superfijne sparringspartner om onze website nog efficienter, mooier en functioneler te maken. Bedankt Justin!
Splendeur Michael
Splendeur Michael
Enorm goede service. Direct contact en een mooie samenwerking aan kunnen gaan.
Lit Stores
Lit Stores
Perfecte ervaring, snelle respons, vakwerk geleverd...
David Uijttewaal
David Uijttewaal
Goed webdesign bureau voor al je websites! Schakelt snel en helpt waar nodig. Zou JKC media BV zeker aanraden bij iedereen die een webdesigner zoekt!
Sylvia Coppens
Sylvia Coppens
Professionele ondersteuning voor het realiseren van onze website. Altijd bereid om mee te denken en schakelt snel. Zeer tevreden over Justin en aan te bevelen om met hem te werken.
Avondje Uit
Avondje Uit
Echt super geholpen door Justin zeker een aanrader heeft verstand van zaken. Zoek je iemand voor je website dan moet je zeker bij JKC Media zijn.
Maykel Stofmeel
Maykel Stofmeel
Werkt ontzettend snel, en fijne communicatie!
Marianne Voerman
Marianne Voerman
Voor je beste websites.
Eric D
Eric D
Geweldig!
MrBlubje
MrBlubje
Justin is een jonge, maar toch al zeer ervaren specialist op het gebied van webdevelopment. Hij heeft ons project/website keurig gemaak, met daarin de nodige eigen ideeën/input. Hierin merk je dat hij al de nodige ervaring heeft, en altijd wel met een oplossing komt mocht er iets niet goed gaan.Als je een iemand zoekt die je kan ondersteunen op het totale gebied gebied van websites, is Justin de aan te raden man die je hierin kan helpen.
Roel Gielissen
Roel Gielissen
De prijs/kwaliteit verhouding is goed. Professionele aanpak en werkwijze met als resultaat een goed functionerende website waarin ruimte is voor voldoende inspraak bij de ontwikkeling hiervan.
Henk Hazelaar
Henk Hazelaar
Jong bedrijf, professioneel, prettig in contact, goed bereikbaar, snel reactie, denkt mee. Aanrader om mee samen te werken!
Simon van Leeuwen
Simon van Leeuwen
Snel, efficiënt, kennis van zaken, komt afspraken na, prijs/kwaliteit verhouding zeer goed.
samsstudiocompany
samsstudiocompany
Zeer tevreden over Justin JKC Media vriendelijk en behulpzaam, als je wil uitleg ter plaatse, makkelijk per mail of telefoon te bereiken en niet vergeten via team viewer is het heel makkelijk. Duidelijke afspraken.
Ouderenverenigng Stramproy
Ouderenverenigng Stramproy
Na een groot probleem met mijn website via tussenpersoon in contact gekomen met Justin. Flexibel op korte termijn kunnen afspreken op locatie. Probleem snel opgelost. Professioneel, snel ter zake, transparant, goede communicatie. Zeker een aanrader
Dennis Meulengraaf
Dennis Meulengraaf
Met de vraag bij JKC Media B.V. gekomen om voor mijn praktijk KRACHTRIJK een heel nieuw totaalconcept te ontwerpen.Dit heeft Justin fantastisch gedaan!!!Zeer professioneel en vakkundig vanaf de eerste handelingen tot de laatste afrondingen.Justin beantwoord je vragen helder, neemt de tijd voor je en luistert goed naar je wensen.Hij is goed bereikbaar per mail, telefoon en Whatsapp.Zodat vragen snel beantwoord kunnen worden.Justin is zeer gedreven in zijn werk wat heeft geresulteerd in een prachtig nieuw totaalconcept.Erg tevreden over de samenwerking JKC Media B.V.
Saskia IJzermans
Saskia IJzermans
Justin denkt goed met je mee over wat jouw bedrijf precies nodig heeft en reageert snel op veranderingen die gemaakt moeten worden!Zeker een positieve ervaring
Erik Kriebel
Erik Kriebel
JKC heeft op een hele nette manier onze website verbeterd, werkt professioneel en prettig in communicatie.
Victor Donker
Victor Donker
Goede ervaring met Justin en zijn bedrijf JKC Media. Bedankt Justin voor het ondersteunen/bouwen van onze website(s). Aanrader.
BiBBR
BiBBR
Top service! Ondanks er veel problemen waren met het webhostingsbedrijf, bleef de service en geduld erg goed van jkcmedia!
aksel meijerink
aksel meijerink
Een fijne samenwerking tot dusver met Justin van JKC Media! Snelle levering en een duidelijke communicatie. Zeker een aanrader.
roi rigler
roi rigler
JKC Media heeft mijn evenement de Fame Game gesponsord met een huisstijl en een website. De opdracht is niet alleen goed uitgevoerd, het was mij ook duidelijk dat het bedrijf achter mijn evenement staat en mijn visie delen.
Aspire
Aspire
Ontzettend fijn samengewerkt met JKC media. Zeer prettige, snelle communicatie. Niks was te gek, en alles kon gerealiseerd worden. Ik ben blij! Bedankt JKC media!
Merlynn Marsch
Merlynn Marsch
Heel goed bedrijf Justin is ook zeer vriendelijk en denkt altijd mee aan een passende oplossing.
Hassan Kaayeb
Hassan Kaayeb
Goede service! Alles heel professioneel!
Rebecca Bak
Rebecca Bak
makkelijke communicatie via whatsapp. zeer goede en snelle service
Ronald Moerman
Ronald Moerman
Weet waar hij mee bezig is, zeer vriendelijk en hele goede service
Vinnie van der Tak
Vinnie van der Tak
Wij hebben diverse malen gebruik gemaakt van de diensten JKC Media, deze jonge ondernemer weet waar hij voor staat en zorgt er voor dat de klant uiteindelijk tevreden is. Goede gedegen kennis van het internet en wat hier bij komt kijken, zeker een aanrader!
Sander Aerts
Sander Aerts
JKC Media heeft voor ons fitnesscentrum RealForYou een geweldige website gebouwd. Er is rekening gehouden met onze wensen, maar ook met de praktische haalbaarheid.
woutersronnie
woutersronnie
Fijne ondernemer, luisterd naar wat je wil. Helpt met ideen uitwerken en snapt ook wat er gedaan moet worden!
Daimy Boot
Daimy Boot
Goeie communicatie, gaat door tot je tevreden bent met alles, je hoeft niet lang te wachten dus helemaal tevreden over alles!
Timm Op Den Buijsch
Timm Op Den Buijsch
Gaat door totdat je tevreden bent, levert uitstekend werk!
C G
C G
I am really happy with the results, I totally recommend Justin van Dongen!
Basten
Basten
Friendly, reliable service with perfect results
Rexerros
Rexerros

De potentie van Nederlandse webshops

13500000

aantal Nederlandse online kopers in 2018

23700000000

omzet van Nederlandse webwinkels in 2018

242000000

aantal transacties met Nederlandse webwinkels in 2018

Onze werkwijze

1. Vrijblijvend persoonlijk gesprek

We bekijken wat er nodig is om het uiteindelijk doel te realiseren en hoe u uw perfecte WordPress webshop kunt laten maken. Dit kan zowel bij u op locatie als bij ons op kantoor.

2. Project briefing

Na een persoonlijk vrijblijvend gesprek krijgt u van ons een offerte en project briefing. Hierin staat exact wat u van ons kan verwachten en wat de concrete plannen zijn, een goede voorbereiding is het halve werk.

3. Onderzoek

Bij alle websites die wij ontwikkelen doen we altijd van te voren een uitvoerig onderzoek waar uw doelgroep ligt en hoe we de website optimaal vindbaar maken met een goede SEO strategie.

4. Eerste concept

Na het onderzoek beginnen wij met het ontwikkelen van het eerste concept, dit proces kost ongeveer 1 tot 2 weken. Hierna krijgt u uiteraard ook de kans om feedback te geven

5. Revisierondes

Op basis van uw feedback en de content zullen wij de website doorontwikkelen en passen wij hem aan aan de hand van uw feedback.

6. Oplevering

Na uw goedkeuring zetten wij de website live, koppelen we Google Analytics en melden de website aan bij Google via de Google Search Console.

Benieuwd naar de kosten van een webshop laten maken? Bekijk onze pakketten met vaste prijzen.

Starter

1499

Eenmalig, exclusief 21% BTW

Kleinere of startende WordPress webshop laten ontwikkelen

 • 0 tot maximaal 100 producten
 • Pro-actief ontwikkelingstraject
 • Maximaal 10 reguliere pagina’s
 • Koppeling met diverse betaalmethodes (o.a. iDEAL)
 • Koppeling met diverse pakketbezorgers (o.a. PostNL)
 • Koppeling met Google Analytics & Facebook Pixel
 • Koppeling met e-mailmarketing tools (o.a. MailChimp)
 • Persoonlijke uitleg in beheer en gebruik webshop
 • SEO onderzoek & strategie inbegrepen
 • Persoonlijke training in beheer en gebruik webshop
 • Snelheidsoptimalisatie
 • Mogelijkheid om (nieuws)artikelen te publiceren
 • Domeinnaam voor 1e jaar inbegrepen, daarna €15.00 per jaar.
 • Webhosting voor 1e jaar inbegrepen, daarna €75.00 per jaar.
 • 90 dagen ondersteuningsperiode inbegrepen, daarna €17.50 per maand.

Offerte aanvragen

Starter

1899

Eenmalig, exclusief 21% BTW

Kleinere of startende WordPress webshop laten ontwikkelen

 • 100 tot maximaal 500 producten
 • Pro-actief ontwikkelingstraject
 • Maximaal 20 reguliere pagina’s
 • Koppeling met diverse betaalmethodes (o.a. iDEAL)
 • Koppeling met diverse pakketbezorgers (o.a. PostNL)
 • Koppeling met Google Analytics & Facebook Pixel
 • Koppeling met e-mailmarketing tools (o.a. MailChimp)
 • Persoonlijke uitleg in beheer en gebruik webshop
 • SEO onderzoek & strategie inbegrepen
 • Persoonlijke training in beheer en gebruik webshop
 • Snelheidsoptimalisatie
 • Mogelijkheid om (nieuws)artikelen te publiceren
 • Domeinnaam voor 1e jaar inbegrepen, daarna €15.00 per jaar.
 • Webhosting voor 1e jaar inbegrepen, daarna €175.00 per jaar.
 • 90 dagen ondersteuningsperiode inbegrepen, daarna €17.50 per maand.

Offerte aanvragen