Skip to main content

eEn Winstgevende en professionele WORDPRESS webshop laten maken

JKC Media maakt voor jouw bedrijf een mooie en winstgevende WordPress webshop. Ben jij al klaar voor meer klanten en omzet? Ons werk is zorgvuldig en precies, tot in de puntjes afgewerkt. Met onze no-nonsense mentaliteit ontwikkelen we voor jouw bedrijf een goede webshop.

NEEM CONTACT OP
Webshop laten maken

JKC MEDIA B.V. - WORDPRESS INTERNETBUREAU IN EINDHOVEN STRIJP-S - BEKEND VAN:

een moderne WordPress webshop laten maken

Bij JKC Media maken we inmiddels al meer dan vijf jaar de beste WordPress webshops. We ontwikkelen voor jouw bedrijf een winstgevende en moderne webwinkel. Automatisering is bij ons belangrijk. Wij zorgen ervoor dat jouw online shop zoveel mogelijk uit handen neemt. Handig, toch? Makkelijk zelf te beheren en ook nog eens super efficiënt! Er zijn verschillende koppelingen met externe software mogelijk voor jouw WordPress/ WooCommerce webshop. Bij het opzetten van de webwinkels werken wij met WooCommerce. Dat is het eCommerce systeem dat draait binnen WordPress. SEO en conversieoptimalisatie (CRO) doen we er bovendien altijd bij, zodat jouw shop makkelijk en goed gevonden wordt. We werken vanuit het bruisende en creatieve Eindhoven Strijp-S in de Brainport regio. De plek bekend om de levendige creatieve en innovatieve sector, waar wij trots een deel van uitmaken.

Een goed functionerende WordPress webshop maken kunnen wel meer internetbureaus. Wij zetten met plezier net die extra stappen voor onze klanten. We denken mee met andere zaken omtrent je webwinkel. Denk aan de aanpak van je klantenservice, de wet- en regelgeving en de marketing. Voor een webshop doen we vooronderzoek naar jouw bedrijf en je branche, en daarbij horen we het liefst van jou zelf. Een afspraak maken voor een gesprek is zo gedaan. Meer te weten komen over hoe wij werken? Lees meer over onze aanpak.

Mooi en aardig allemaal, maar wat kost het dan? Daar zijn wij heel transparant over. De kosten voor een WordPress webshop laten maken hangen af van jouw wensen en daar gaan we graag een vrijblijvend gesprek over aan. We bieden al een starterspakket aan vanaf €2695,- excl. BTW. Benieuwd geworden naar onze werkwijze en tarieven? Neem dan snel en vrijblijvend contact met ons op voor een offerte. We analyseren jouw webshop en geven advies hoe jij nog meer omzet en klanten uit de shop kunt halen.

Makkelijk te beheren met WordPress

Google vriendelijk (SEO geoptimaliseerd)

Conversie (CRO) geoptimaliseerd

Complete webshop van A t/m Z vanaf €2695,-

jouw aanspreekpunt

woensdag

weer bereikbaar vanaf

08:00

Justin van Dongen | Oprichter

ontvang een vrijblijvende webshop analyse

Binnen 24 uur reactie

Concrete verbeterpunten

Voorstel plan van aanpak


  We zullen je website niet afkraken, beloofd!

  Onze klanten aan het woord

  Prettige samenwerking en snelle opvolging.
  Bas Kaspers
  07:48 01 Jul 22
  Justin en zijn team hebben in een korte tijd een mooie nieuwe website voor mij gebouwd. Een professioneel en deskundig team waar ik met al mijn vragen en wensen terecht kon. Ik kan hen iedereen aanbevelen.Michel JanssenJanssen Antieke Schouwen
  Michel Janssen
  17:27 14 May 22
  Vandaag door deze groep enthousiaste meedenkende mensen op een soepele manier heel goed geholpen. Topprestatie. Nogmaals bedankt Justin en je team!!!
  praktijk Bovenuit
  14:58 08 Apr 22
  JKC Media B.V. heeft mijn bedrijfs website hergestructureerd. Ik ben soms veel eisend maar weer vanaf het begin tot het eind was de samenwerking zeer prettig. Heen en weer, vragen en opmerkingen, tot dat ik tevreden was met de eind resultaat. Er wordt goed naar je wensen geluisterd en waar mogelijk toegepast. Alles gaat soepel en ik ben meer dan tevreden. Het succes van Deurenherstel.nl is mede dankzij hun inzet.Bedankt JKC media en de medewerkers voor hun harde werk.
  Roger Smit
  17:22 04 Apr 22
  Erg goede service!! Denken fijn mee. Mooie website!
  Bas Bergmansbas
  16:18 04 Apr 22
  De samenwerking met JKC Media verloopt altijd heel fijn. Je kan duidelijke communicatie en snelle reacties verwachten. Het ontwikkelen van niets naar iets gebeurt in een top tempo. Er wordt met je meegedacht, je wordt geholpen waar nodig en afspraken worden nagekomen! Kortom, een partij waar wij al meerdere keren zijn teruggekomen voor onze websites en specifieke projecten!
  InnoBeweegLab
  08:54 01 Apr 22
  JKC heeft op een hele nette manier de website van het AI Innovation Center op de High Tech Campus Eindhoven ontwikkeld. We zijn erg tevreden over het proces en resultaat. Soepele, persoolijke en professionele communicatie is hiervoor de basis geweest.
  Victor Donker
  11:09 21 Feb 22
  Een super samenwerking gehad met Justin en zijn teamleden. Altijd een snelle reactie, helpen met alles wat je vraagt, leggen de dingen goed uit, heldere communicatie en natuurlijk een geweldig eindresultaat.Ben je op zoek naar een bedrijf dat geweldige websites, dan ben je bij JKC bij het juiste adres!Bedankt voor de fijne samenwerking!
  tessa brouwers
  12:27 04 Feb 22
  Justin en zijn team bij JKC Media B.V. hebben één van de eerste stappen gezet naar mijn succes! Top samenwerking, korte lijntjes, fijn contact en het resultaat is een website waar de energie vanaf spat ⚡ .. Dankjewel!
  Bram van Roosmalen
  07:51 21 Dec 21
  Fijne samenwerking! Pakken snel verzoeken op en richten een website, zowel backend als frontend, praktisch en logisch in!
  UrbanSports PerformanceCentre
  09:03 30 Nov 21
  Super service, snelle reactie en denken heel goed mee!
  Jordi van de Vrie
  14:05 13 Oct 21
  Zeer tevreden over Justin en z'n Team.JKC MediaZeer professioneel en actie is reactie.Pakken alles snel op en vertalen dat naar een super eind resultaat. Voor grote en kleine ondernemers hebben ze alles in huis.
  Maurice Bové
  20:33 06 Sep 21
  Was je nog op zoek naar een websitedesigner ...? Dan heb je die nu gevonden! JKC Media B.V. is professioneel, kwalitatief, meedenkend, behulpzaam, vriendelijk en goed bereikbaar. Justin is snel en zet die extra stap, als dat nodig is. Daarbij ben ik juist traag en onzeker op dit gebied, maar ik kreeg ruimte, geduld en steun. Hij luistert goed naar je persoonlijke wensen en geeft eerlijk feedback over wat mogelijk is. Een succesvolle samenwerking, waarbij hij ook nog bereid is naar je toe te reizen ! Een positieve ervaring die ik iedereen gun. Bedankt Justin!
  patricia vriens
  12:33 22 Jun 21
  Been working with JKC Media since couple of years now, Very fast in responding and solving the issues. Coming up with new ideas to make your site better. Keep up the good work fellas !
  Vinod Gopani
  13:21 17 Jun 21
  Voor een nieuwe website was ik op zoek naar een bedrijf bekend met LearnDash. Zo kwam ik bij JKC Media uit. Echt een geweldige samenwerking en ondersteuning. Niet alleen de website en de leeromgeving hebben ze voor mij gemaakt. Ook een nieuw logo, drukwerk. Fijne samenwerking, snelle reactie. Blij mee!
  Gorry Cleven
  10:52 13 May 21
  Wij zijn super tevreden over JKC Media. Vriendelijk, professioneel en reageren snel bij vragen. Zijn secuur in hun werk en altijd bereid om mee te denken. Dank je wel voor jullie tijd en energie. We zijn heel blij met onze nieuwe website!
  Marieke en Armel Malawi
  07:08 30 Apr 21
  Fijne en snelle samenwerking, goed meedenken, veel eigen input en snel communiceren, echt een verademing!
  Jan Gerrit Kroon
  10:24 01 Apr 21
  JKC Media heeft onze website en huisstijl aangepakt.JKC is meedenkend en bespreekt de diverse mogelijkheden, maar staat ook open voor eigen ideeën. Vragen en opmerkingen worden snel beantwoord en verwerkt. Door het rechtstreekse contact verloopt dit allemaal soepel en kan er in korte tijd iets moois neergezet worden.Naast de fijne samenwerking zijn wij namelijk ook erg tevreden met het eindresultaat!
  Ronnie Box
  07:47 01 Feb 21
  Wanneer je service zegt krijg je hem bij JKC Media B.V. met een super grote S!Service is waar dit bedrijf voor staat; enthousiast, meedenkend, kritisch en bovenal Super behulpzaam. Binnen no time werd voor ons een website ontwikkeld die voldoet aan al onze wensen en mogelijkheden.Ook de bereikbaarheid van Justin is een enorme plus, waar je als ondernemer in deze tijd waarde aan hecht. Persoonlijke service staat bij dit bedrijf op nummer 1!Top en dik tevreden!
  Kevin Verhoeven
  16:56 29 Jan 21
  Met behulp van Justin van JKC Media hebben wij weer een mooie nieuwe website! Goede communicatie en snelle acties. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking de afgelopen tijd. Top, Justin!
  D.U.O. Dagcentrum Utrecht Oost
  12:29 06 Nov 20
  Zeer professionele partij met kennis van zaken en snelle opvolging. Ik ben blij met de website welke zij voor mij gerealiseerd hebben.
  Gemma Koot
  07:48 30 Oct 20
  Sinds enige tijd werk ik samen met Justin. Deze samenwerking is heel goed bevallen. Justin is zeer kundig, denkt mee, pakt de zaken professioneel aan en heeft geduld. Een goede basis voor een verdere samenwerking.
  Bas de Bruin
  09:44 08 Oct 20
  In een woord: top! De voorbereiding van ons project was erg zorgvuldig opgezet en Justin dacht goed mee over de mogelijkheden. Tijdens de ontwikkeling van het platform was de communicatie altijd goed en werd de voortgang regelmatig besproken. Geen vraag was te veel. Gezien het eindresultaat ben ik zeer tevreden en ik raad het iedereen aan om een website te laten ontwikkelen door JKC Media.
  the big graphic house
  10:23 23 Jun 20
  Super om mee samen te werken! Een partner die uitblinkt in service en persoonlijk contact.
  gebruikte kantoormeubelen
  11:59 19 Jun 20
  Ik ben ontzettend prettig en behulpzaam geholpen. Een nieuw bedrijfslogo was voor mij best spannend. Even iets veranderen en weer terugdraaien. Geen vraag was teveel en snel kreeg ik een nieuwe variant. Ik heb dit als heel prettig ervaren. En eerlijk is eerlijk mijn aanpassingen waren niet altijd de beste, je kan dan ook vertrouwen op de kwaliteit van het werk. Justin ik wil je hiervoor ontzettend bedanken.
  Els van der Schans
  10:42 04 Jun 20
  JKC Media werkt zijn projecten zorgvuldig uit. Zo ook die van Ledgnd. Een fijne website die binnen 3 weken al online stond. Wij bedanken JKC Media voor de prettige samenwerking.
  Jordi van der Meijden
  10:40 01 Jun 20
  Superfijne sparringspartner om onze website nog efficienter, mooier en functioneler te maken. Bedankt Justin!
  Splendeur Limousines
  17:38 29 May 20
  Enorm goede service. Direct contact en een mooie samenwerking aan kunnen gaan.
  Lit Stores
  20:25 18 May 20
  Perfecte ervaring, snelle respons, vakwerk geleverd...
  David Uijttewaal
  09:47 07 Apr 20
  Goed webdesign bureau voor al je websites! Schakelt snel en helpt waar nodig. Zou JKC media BV zeker aanraden bij iedereen die een webdesigner zoekt!
  Sylvia Coppens
  09:27 02 Mar 20
  Professionele ondersteuning voor het realiseren van onze website. Altijd bereid om mee te denken en schakelt snel. Zeer tevreden over Justin en aan te bevelen om met hem te werken.
  Avondje Uit
  01:50 02 Feb 20
  Echt super geholpen door Justin zeker een aanrader heeft verstand van zaken. Zoek je iemand voor je website dan moet je zeker bij JKC Media zijn.
  Maykel Stofmeel
  19:34 30 Jan 20
  Werkt ontzettend snel, en fijne communicatie!
  Marianne Voerman
  15:07 03 Jan 20
  Voor je beste websites.
  Eric D
  21:41 21 Nov 19
  Geweldig!
  Pepijn
  11:15 19 Nov 19
  Justin is een jonge, maar toch al zeer ervaren specialist op het gebied van webdevelopment. Hij heeft ons project/website keurig gemaak, met daarin de nodige eigen ideeën/input. Hierin merk je dat hij al de nodige ervaring heeft, en altijd wel met een oplossing komt mocht er iets niet goed gaan.Als je een iemand zoekt die je kan ondersteunen op het totale gebied gebied van websites, is Justin de aan te raden man die je hierin kan helpen.
  Roel Gielissen
  10:43 07 Nov 19
  Jong bedrijf, professioneel, prettig in contact, goed bereikbaar, snel reactie, denkt mee. Aanrader om mee samen te werken!
  Simon van Leeuwen
  09:19 24 Aug 19
  Snel, efficiënt, kennis van zaken, komt afspraken na, prijs/kwaliteit verhouding zeer goed.
  samsstudiocompany
  17:15 14 Aug 19
  Zeer tevreden over Justin JKC Media vriendelijk en behulpzaam, als je wil uitleg ter plaatse, makkelijk per mail of telefoon te bereiken en niet vergeten via team viewer is het heel makkelijk. Duidelijke afspraken.
  Ouderenverenigng Stramproy
  14:58 03 Aug 19
  Na een groot probleem met mijn website via tussenpersoon in contact gekomen met Justin. Flexibel op korte termijn kunnen afspreken op locatie. Probleem snel opgelost. Professioneel, snel ter zake, transparant, goede communicatie. Zeker een aanrader
  Dennis Meulengraaf
  08:02 28 Jul 19
  Met de vraag bij JKC Media B.V. gekomen om voor mijn praktijk KRACHTRIJK een heel nieuw totaalconcept te ontwerpen.Dit heeft Justin fantastisch gedaan!!!Zeer professioneel en vakkundig vanaf de eerste handelingen tot de laatste afrondingen.Justin beantwoord je vragen helder, neemt de tijd voor je en luistert goed naar je wensen.Hij is goed bereikbaar per mail, telefoon en Whatsapp.Zodat vragen snel beantwoord kunnen worden.Justin is zeer gedreven in zijn werk wat heeft geresulteerd in een prachtig nieuw totaalconcept.Erg tevreden over de samenwerking JKC Media B.V.
  Saskia IJzermans
  14:00 20 May 19
  Justin denkt goed met je mee over wat jouw bedrijf precies nodig heeft en reageert snel op veranderingen die gemaakt moeten worden!Zeker een positieve ervaring
  Erik Kriebel
  18:51 20 Apr 19
  Goede ervaring met Justin en zijn bedrijf JKC Media. Bedankt Justin voor het ondersteunen/bouwen van onze website(s). Aanrader.
  BiBBR
  09:16 18 Apr 19
  Top service! Ondanks er veel problemen waren met het webhostingsbedrijf, bleef de service en geduld erg goed van jkcmedia!
  aksel meijerink
  21:59 17 Mar 19

  JKC Media B.V. wordt beoordeeld met een 4.9 van 5 sterren op basis van 67reviews

  ONZE KERNWAARDEN

  No-nonsense mentaliteit

  No-nonsense mentaliteit

  Proactief handelen

  PROACTIEF HANDELEN

  Resultaatgericht werken

  RESULTAATGERICHT WERKEN

  Persoonlijk contact

  PERSOONLIJK CONTACT

  LAATSTE projecten

  Delflander website

  Delflander

  WordPress webshop ontwikkeling

  Apprenza Cosmedisch Instituut webshop

  Apprenza Cosmedisch Instituut

  WordPress webshop ontwikkeling

  Website AGGi Harmony in Your Home

  AGGi Harmony in Your Home

  WordPress webshop ontwikkeling

  Bekijk al onze projecten

  LAATSTE projecten

  Delflander website

  Delflander

  WordPress webshop ontwikkeling

  Apprenza Cosmedisch Instituut webshop

  Apprenza Cosmedisch Instituut

  WordPress webshop ontwikkeling

  Website AGGi Harmony in Your Home

  AGGi Harmony in Your Home

  WordPress webshop ontwikkeling

  Bekijk al onze projecten

  veelgestelde vragen

  Wat zijn de kosten om een WordPress webshop te laten maken?

  Wat de kosten zijn voor een WordPress webshop laten maken is afhankelijk van je wensen en benodigde functionaliteiten. Wij ontwikkelen onze webshops altijd voor een vast projecttarief zodat je nooit voor een verrassing komt te staan.

  Wij bieden een starterspakket voor €2695,-. Een groot deel van onze projecten kunnen wij voor deze prijs uitvoeren. Een ander deel gaat in overleg. Wanneer je bijvoorbeeld aanvullend maatwerk wilt of speciale eisen hebt. Daar gaan we natuurlijk graag mee voor je aan de slag gaan.

  Hoe snel gaat mijn nieuwe webshop live?

  Hoe snel je nieuwe webshop live gaat, hangt af van jouw wensen en de functionaliteiten. Door snel en soepel contact is de shop binnen no time af. Wij rekenen daar normaal drie weken tot acht weken voor.

  In welke regio('s) zijn jullie actief?

  Hoewel ons kantoor in Eindhoven te vinden is, hebben wij klanten door heel Nederland. Ben jij ook nieuwsgierig geworden wat we voor jouw webshop kunnen betekenen? Neem snel contact met ons op. We maken een afspraak op locatie of online om te zien hoe wij jou verder kunnen helpen. En geen zorgen, je zit niet gelijk aan ons vast.

  Wat is WordPress?

  WordPress is een Content Management Systeem (CMS). Dit systeem gebruik je om de inhoud van een website of webshop te beheren. Met een CMS heb je gemakkelijk controle over je site. En dat scheelt jou kosten omdat wij je website zo vaak snel en met goed resultaat in elkaar zetten. Bij het opzetten van de webshops werken wij met WooCommerce. Dat is het eCommerce systeem dat draait binnen WordPress.

  Op dit moment draait bijna 40% van het internet via WordPress (W3Techs). Dat maakt WordPress dus een belangrijke speler in het veld. Slim dat je daarom naar ons toe bent gekomen, zodat wij ook jouw webshop (meer) van belang kunnen maken op het internet.

   

  Prettige samenwerking en snelle opvolging.
  Bas Kaspers
  07:48 01 Jul 22
  Justin en zijn team hebben in een korte tijd een mooie nieuwe website voor mij gebouwd. Een professioneel en deskundig team waar ik met al mijn vragen en wensen terecht kon. Ik kan hen iedereen aanbevelen.Michel JanssenJanssen Antieke Schouwen
  Michel Janssen
  17:27 14 May 22
  Vandaag door deze groep enthousiaste meedenkende mensen op een soepele manier heel goed geholpen. Topprestatie. Nogmaals bedankt Justin en je team!!!
  praktijk Bovenuit
  14:58 08 Apr 22
  JKC Media B.V. heeft mijn bedrijfs website hergestructureerd. Ik ben soms veel eisend maar weer vanaf het begin tot het eind was de samenwerking zeer prettig. Heen en weer, vragen en opmerkingen, tot dat ik tevreden was met de eind resultaat. Er wordt goed naar je wensen geluisterd en waar mogelijk toegepast. Alles gaat soepel en ik ben meer dan tevreden. Het succes van Deurenherstel.nl is mede dankzij hun inzet.Bedankt JKC media en de medewerkers voor hun harde werk.
  Roger Smit
  17:22 04 Apr 22
  Erg goede service!! Denken fijn mee. Mooie website!
  Bas Bergmansbas
  16:18 04 Apr 22
  De samenwerking met JKC Media verloopt altijd heel fijn. Je kan duidelijke communicatie en snelle reacties verwachten. Het ontwikkelen van niets naar iets gebeurt in een top tempo. Er wordt met je meegedacht, je wordt geholpen waar nodig en afspraken worden nagekomen! Kortom, een partij waar wij al meerdere keren zijn teruggekomen voor onze websites en specifieke projecten!
  InnoBeweegLab
  08:54 01 Apr 22
  JKC heeft op een hele nette manier de website van het AI Innovation Center op de High Tech Campus Eindhoven ontwikkeld. We zijn erg tevreden over het proces en resultaat. Soepele, persoolijke en professionele communicatie is hiervoor de basis geweest.
  Victor Donker
  11:09 21 Feb 22
  Een super samenwerking gehad met Justin en zijn teamleden. Altijd een snelle reactie, helpen met alles wat je vraagt, leggen de dingen goed uit, heldere communicatie en natuurlijk een geweldig eindresultaat.Ben je op zoek naar een bedrijf dat geweldige websites, dan ben je bij JKC bij het juiste adres!Bedankt voor de fijne samenwerking!
  tessa brouwers
  12:27 04 Feb 22
  Justin en zijn team bij JKC Media B.V. hebben één van de eerste stappen gezet naar mijn succes! Top samenwerking, korte lijntjes, fijn contact en het resultaat is een website waar de energie vanaf spat ⚡ .. Dankjewel!
  Bram van Roosmalen
  07:51 21 Dec 21
  Fijne samenwerking! Pakken snel verzoeken op en richten een website, zowel backend als frontend, praktisch en logisch in!
  UrbanSports PerformanceCentre
  09:03 30 Nov 21
  Super service, snelle reactie en denken heel goed mee!
  Jordi van de Vrie
  14:05 13 Oct 21
  Zeer tevreden over Justin en z'n Team.JKC MediaZeer professioneel en actie is reactie.Pakken alles snel op en vertalen dat naar een super eind resultaat. Voor grote en kleine ondernemers hebben ze alles in huis.
  Maurice Bové
  20:33 06 Sep 21
  Was je nog op zoek naar een websitedesigner ...? Dan heb je die nu gevonden! JKC Media B.V. is professioneel, kwalitatief, meedenkend, behulpzaam, vriendelijk en goed bereikbaar. Justin is snel en zet die extra stap, als dat nodig is. Daarbij ben ik juist traag en onzeker op dit gebied, maar ik kreeg ruimte, geduld en steun. Hij luistert goed naar je persoonlijke wensen en geeft eerlijk feedback over wat mogelijk is. Een succesvolle samenwerking, waarbij hij ook nog bereid is naar je toe te reizen ! Een positieve ervaring die ik iedereen gun. Bedankt Justin!
  patricia vriens
  12:33 22 Jun 21
  Been working with JKC Media since couple of years now, Very fast in responding and solving the issues. Coming up with new ideas to make your site better. Keep up the good work fellas !
  Vinod Gopani
  13:21 17 Jun 21
  Voor een nieuwe website was ik op zoek naar een bedrijf bekend met LearnDash. Zo kwam ik bij JKC Media uit. Echt een geweldige samenwerking en ondersteuning. Niet alleen de website en de leeromgeving hebben ze voor mij gemaakt. Ook een nieuw logo, drukwerk. Fijne samenwerking, snelle reactie. Blij mee!
  Gorry Cleven
  10:52 13 May 21
  Wij zijn super tevreden over JKC Media. Vriendelijk, professioneel en reageren snel bij vragen. Zijn secuur in hun werk en altijd bereid om mee te denken. Dank je wel voor jullie tijd en energie. We zijn heel blij met onze nieuwe website!
  Marieke en Armel Malawi
  07:08 30 Apr 21
  Fijne en snelle samenwerking, goed meedenken, veel eigen input en snel communiceren, echt een verademing!
  Jan Gerrit Kroon
  10:24 01 Apr 21
  JKC Media heeft onze website en huisstijl aangepakt.JKC is meedenkend en bespreekt de diverse mogelijkheden, maar staat ook open voor eigen ideeën. Vragen en opmerkingen worden snel beantwoord en verwerkt. Door het rechtstreekse contact verloopt dit allemaal soepel en kan er in korte tijd iets moois neergezet worden.Naast de fijne samenwerking zijn wij namelijk ook erg tevreden met het eindresultaat!
  Ronnie Box
  07:47 01 Feb 21
  Wanneer je service zegt krijg je hem bij JKC Media B.V. met een super grote S!Service is waar dit bedrijf voor staat; enthousiast, meedenkend, kritisch en bovenal Super behulpzaam. Binnen no time werd voor ons een website ontwikkeld die voldoet aan al onze wensen en mogelijkheden.Ook de bereikbaarheid van Justin is een enorme plus, waar je als ondernemer in deze tijd waarde aan hecht. Persoonlijke service staat bij dit bedrijf op nummer 1!Top en dik tevreden!
  Kevin Verhoeven
  16:56 29 Jan 21
  Met behulp van Justin van JKC Media hebben wij weer een mooie nieuwe website! Goede communicatie en snelle acties. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking de afgelopen tijd. Top, Justin!
  D.U.O. Dagcentrum Utrecht Oost
  12:29 06 Nov 20
  Zeer professionele partij met kennis van zaken en snelle opvolging. Ik ben blij met de website welke zij voor mij gerealiseerd hebben.
  Gemma Koot
  07:48 30 Oct 20
  Sinds enige tijd werk ik samen met Justin. Deze samenwerking is heel goed bevallen. Justin is zeer kundig, denkt mee, pakt de zaken professioneel aan en heeft geduld. Een goede basis voor een verdere samenwerking.
  Bas de Bruin
  09:44 08 Oct 20
  In een woord: top! De voorbereiding van ons project was erg zorgvuldig opgezet en Justin dacht goed mee over de mogelijkheden. Tijdens de ontwikkeling van het platform was de communicatie altijd goed en werd de voortgang regelmatig besproken. Geen vraag was te veel. Gezien het eindresultaat ben ik zeer tevreden en ik raad het iedereen aan om een website te laten ontwikkelen door JKC Media.
  the big graphic house
  10:23 23 Jun 20
  Super om mee samen te werken! Een partner die uitblinkt in service en persoonlijk contact.
  gebruikte kantoormeubelen
  11:59 19 Jun 20
  Ik ben ontzettend prettig en behulpzaam geholpen. Een nieuw bedrijfslogo was voor mij best spannend. Even iets veranderen en weer terugdraaien. Geen vraag was teveel en snel kreeg ik een nieuwe variant. Ik heb dit als heel prettig ervaren. En eerlijk is eerlijk mijn aanpassingen waren niet altijd de beste, je kan dan ook vertrouwen op de kwaliteit van het werk. Justin ik wil je hiervoor ontzettend bedanken.
  Els van der Schans
  10:42 04 Jun 20
  JKC Media werkt zijn projecten zorgvuldig uit. Zo ook die van Ledgnd. Een fijne website die binnen 3 weken al online stond. Wij bedanken JKC Media voor de prettige samenwerking.
  Jordi van der Meijden
  10:40 01 Jun 20
  Superfijne sparringspartner om onze website nog efficienter, mooier en functioneler te maken. Bedankt Justin!
  Splendeur Limousines
  17:38 29 May 20
  Enorm goede service. Direct contact en een mooie samenwerking aan kunnen gaan.
  Lit Stores
  20:25 18 May 20
  Perfecte ervaring, snelle respons, vakwerk geleverd...
  David Uijttewaal
  09:47 07 Apr 20
  Goed webdesign bureau voor al je websites! Schakelt snel en helpt waar nodig. Zou JKC media BV zeker aanraden bij iedereen die een webdesigner zoekt!
  Sylvia Coppens
  09:27 02 Mar 20
  Professionele ondersteuning voor het realiseren van onze website. Altijd bereid om mee te denken en schakelt snel. Zeer tevreden over Justin en aan te bevelen om met hem te werken.
  Avondje Uit
  01:50 02 Feb 20
  Echt super geholpen door Justin zeker een aanrader heeft verstand van zaken. Zoek je iemand voor je website dan moet je zeker bij JKC Media zijn.
  Maykel Stofmeel
  19:34 30 Jan 20
  Werkt ontzettend snel, en fijne communicatie!
  Marianne Voerman
  15:07 03 Jan 20
  Voor je beste websites.
  Eric D
  21:41 21 Nov 19
  Geweldig!
  Pepijn
  11:15 19 Nov 19
  Justin is een jonge, maar toch al zeer ervaren specialist op het gebied van webdevelopment. Hij heeft ons project/website keurig gemaak, met daarin de nodige eigen ideeën/input. Hierin merk je dat hij al de nodige ervaring heeft, en altijd wel met een oplossing komt mocht er iets niet goed gaan.Als je een iemand zoekt die je kan ondersteunen op het totale gebied gebied van websites, is Justin de aan te raden man die je hierin kan helpen.
  Roel Gielissen
  10:43 07 Nov 19
  Jong bedrijf, professioneel, prettig in contact, goed bereikbaar, snel reactie, denkt mee. Aanrader om mee samen te werken!
  Simon van Leeuwen
  09:19 24 Aug 19
  Snel, efficiënt, kennis van zaken, komt afspraken na, prijs/kwaliteit verhouding zeer goed.
  samsstudiocompany
  17:15 14 Aug 19
  Zeer tevreden over Justin JKC Media vriendelijk en behulpzaam, als je wil uitleg ter plaatse, makkelijk per mail of telefoon te bereiken en niet vergeten via team viewer is het heel makkelijk. Duidelijke afspraken.
  Ouderenverenigng Stramproy
  14:58 03 Aug 19
  Na een groot probleem met mijn website via tussenpersoon in contact gekomen met Justin. Flexibel op korte termijn kunnen afspreken op locatie. Probleem snel opgelost. Professioneel, snel ter zake, transparant, goede communicatie. Zeker een aanrader
  Dennis Meulengraaf
  08:02 28 Jul 19
  Met de vraag bij JKC Media B.V. gekomen om voor mijn praktijk KRACHTRIJK een heel nieuw totaalconcept te ontwerpen.Dit heeft Justin fantastisch gedaan!!!Zeer professioneel en vakkundig vanaf de eerste handelingen tot de laatste afrondingen.Justin beantwoord je vragen helder, neemt de tijd voor je en luistert goed naar je wensen.Hij is goed bereikbaar per mail, telefoon en Whatsapp.Zodat vragen snel beantwoord kunnen worden.Justin is zeer gedreven in zijn werk wat heeft geresulteerd in een prachtig nieuw totaalconcept.Erg tevreden over de samenwerking JKC Media B.V.
  Saskia IJzermans
  14:00 20 May 19
  Justin denkt goed met je mee over wat jouw bedrijf precies nodig heeft en reageert snel op veranderingen die gemaakt moeten worden!Zeker een positieve ervaring
  Erik Kriebel
  18:51 20 Apr 19
  Goede ervaring met Justin en zijn bedrijf JKC Media. Bedankt Justin voor het ondersteunen/bouwen van onze website(s). Aanrader.
  BiBBR
  09:16 18 Apr 19
  Top service! Ondanks er veel problemen waren met het webhostingsbedrijf, bleef de service en geduld erg goed van jkcmedia!
  aksel meijerink
  21:59 17 Mar 19

  Vrijblijvende offerte aanvragen