Skip to main content

professionele en moderne WORDPRESS website laten maken in DEN BOSCH?

Wij maken voor jouw bedrijf in ‘s-Hertogenbosch een moderne en winstgevende WordPress website. Ons team werkt vanuit het bruisende en creatieve Eindhoven Strijp-S. Ons werk is zorgvuldig en precies, tot in de puntjes afgewerkt. We geven jou met onze no-nonsense instelling een perfecte site.

NEEM CONTACT OP

JKC MEDIA B.V. - WORDPRESS INTERNETBUREAU IN EINDHOVEN STRIJP-S - BEKEND VAN:

JOUW WORDPRESS INTERNETBUREAU IN DEN BOSCH E.O.

Het ontwikkelen van professionele websites met het WordPress CMS staat bij ons bij JKC Media centraal. We zijn daar al meer dan vijf jaar mee bezig; we weten ondertussen goed hoe we het aan moeten pakken. We realiseren voor jouw bedrijf een moderne en winstgevende website, rekening houdend met de juiste technieken voor marketing, zoals SEO voor de zoekmachines en conversie optimalisatie (CRO).

De standplaats van ons internetbureau is Eindhoven. We werken vanuit het bruisende en creatieve Strijp-S in de Brainport regio. De plek bekend om de levendige creatieve en innovatieve sector en waar we blij zijn een deel van uit te maken. We ontwikkelen websites voor bedrijven in heel Nederland, ook in Noord-Brabant in steden als Den Bosch, Veldhoven, Waalwijk, Oirschot en Uden. We willen je bedrijf goed leren kennen alvorens we voor jou een mooie site in elkaar zetten. En dat gaat het beste wanneer we elkaar bijvoorbeeld persoonlijk ontmoeten in ons kantoor in Strijp-S in Eindhoven of bij jou op locatie. Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe wij te werk gaan? Hier lees je meer over onze aanpak.

En wat kost dat dan allemaal precies? Daar zijn wij bij JKC Media altijd transparant over. De prijs voor het ontwikkelen van een nieuwe site wordt bepaald door jouw eisen en wensen. Een vrijblijvend persoonlijk gesprek is daarom van belang. We hebben al een starterspakket vanaf €2095,- excl. BTW, waarmee we het grotendeel van onze websites realiseren. Benieuwd naar onze tarieven voor het ontwikkelen van een professionele site? We horen graag van je, neem vrijblijvend contact op voor een offerte.

Eenvoudig te beheren met WordPress

Google vriendelijk (optimalisatie voor SEO)

Optimalisatie voor conversie (CRO)

Volledige website van A t/m Z vanaf €2095,-

jouw aanspreekpunt

Nu beschikbaar

Justin van Dongen | Oprichter

ontvang een vrijblijvende website analyse

Antwoord binnen 24 uur

Concrete verbeterpunten

Voorstel plan van aanpak


  We zullen je website niet afkraken, beloofd!

  Beschikbare modules:

  Blogs
  Formulieren (dynamisch)
  Meertaligheid
  Projecten
  Foto albums
  Vacatures
  Agenda
  Online reserveren
  Openingstijden (dynamisch)
  Reviews
  Sliders
  Medewerkers

  Beschikbare koppelingen:

  Google Mijn Bedrijf
  Instagram
  Facebook
  WhatsApp for Business
  MailChimp
  ActiveCampaign
  Kiyoh (klantenvertellen)
  Google Analytics
  Google Agenda
  Google Maps
  Hubspot CRM
  Zapier

  We realiseren ook modules en koppelingen op maat. Neem contact met ons op zodat wij jou verder kunnen helpen.

  ONZE KERNWAARDEN

  No-nonsense mentaliteit

  No-nonsense mentaliteit

  Proactief handelen

  PRO-ACTIEF HANDELEN

  Resultaatgericht werken

  RESULTAATGERICHT WERKEN

  Persoonlijk contact

  PERSOONLIJK CONTACT

  Onze klanten aan het woord

  Prettige samenwerking en snelle opvolging.
  Bas Kaspers
  07:48 01 Jul 22
  Justin en zijn team hebben in een korte tijd een mooie nieuwe website voor mij gebouwd. Een professioneel en deskundig team waar ik met al mijn vragen en wensen terecht kon. Ik kan hen iedereen aanbevelen.Michel JanssenJanssen Antieke Schouwen
  Michel Janssen
  17:27 14 May 22
  Vandaag door deze groep enthousiaste meedenkende mensen op een soepele manier heel goed geholpen. Topprestatie. Nogmaals bedankt Justin en je team!!!
  praktijk Bovenuit
  14:58 08 Apr 22
  JKC Media B.V. heeft mijn bedrijfs website hergestructureerd. Ik ben soms veel eisend maar weer vanaf het begin tot het eind was de samenwerking zeer prettig. Heen en weer, vragen en opmerkingen, tot dat ik tevreden was met de eind resultaat. Er wordt goed naar je wensen geluisterd en waar mogelijk toegepast. Alles gaat soepel en ik ben meer dan tevreden. Het succes van Deurenherstel.nl is mede dankzij hun inzet.Bedankt JKC media en de medewerkers voor hun harde werk.
  Roger Smit
  17:22 04 Apr 22
  Erg goede service!! Denken fijn mee. Mooie website!
  Bas Bergmansbas
  16:18 04 Apr 22
  De samenwerking met JKC Media verloopt altijd heel fijn. Je kan duidelijke communicatie en snelle reacties verwachten. Het ontwikkelen van niets naar iets gebeurt in een top tempo. Er wordt met je meegedacht, je wordt geholpen waar nodig en afspraken worden nagekomen! Kortom, een partij waar wij al meerdere keren zijn teruggekomen voor onze websites en specifieke projecten!
  InnoBeweegLab
  08:54 01 Apr 22
  JKC heeft op een hele nette manier de website van het AI Innovation Center op de High Tech Campus Eindhoven ontwikkeld. We zijn erg tevreden over het proces en resultaat. Soepele, persoolijke en professionele communicatie is hiervoor de basis geweest.
  Victor Donker
  11:09 21 Feb 22
  Een super samenwerking gehad met Justin en zijn teamleden. Altijd een snelle reactie, helpen met alles wat je vraagt, leggen de dingen goed uit, heldere communicatie en natuurlijk een geweldig eindresultaat.Ben je op zoek naar een bedrijf dat geweldige websites, dan ben je bij JKC bij het juiste adres!Bedankt voor de fijne samenwerking!
  tessa brouwers
  12:27 04 Feb 22
  Justin en zijn team bij JKC Media B.V. hebben één van de eerste stappen gezet naar mijn succes! Top samenwerking, korte lijntjes, fijn contact en het resultaat is een website waar de energie vanaf spat ⚡ .. Dankjewel!
  Bram van Roosmalen
  07:51 21 Dec 21
  Fijne samenwerking! Pakken snel verzoeken op en richten een website, zowel backend als frontend, praktisch en logisch in!
  UrbanSports PerformanceCentre
  09:03 30 Nov 21
  Super service, snelle reactie en denken heel goed mee!
  Jordi van de Vrie
  14:05 13 Oct 21
  Zeer tevreden over Justin en z'n Team.JKC MediaZeer professioneel en actie is reactie.Pakken alles snel op en vertalen dat naar een super eind resultaat. Voor grote en kleine ondernemers hebben ze alles in huis.
  Maurice Bové
  20:33 06 Sep 21
  Was je nog op zoek naar een websitedesigner ...? Dan heb je die nu gevonden! JKC Media B.V. is professioneel, kwalitatief, meedenkend, behulpzaam, vriendelijk en goed bereikbaar. Justin is snel en zet die extra stap, als dat nodig is. Daarbij ben ik juist traag en onzeker op dit gebied, maar ik kreeg ruimte, geduld en steun. Hij luistert goed naar je persoonlijke wensen en geeft eerlijk feedback over wat mogelijk is. Een succesvolle samenwerking, waarbij hij ook nog bereid is naar je toe te reizen ! Een positieve ervaring die ik iedereen gun. Bedankt Justin!
  patricia vriens
  12:33 22 Jun 21
  Been working with JKC Media since couple of years now, Very fast in responding and solving the issues. Coming up with new ideas to make your site better. Keep up the good work fellas !
  Vinod Gopani
  13:21 17 Jun 21
  Voor een nieuwe website was ik op zoek naar een bedrijf bekend met LearnDash. Zo kwam ik bij JKC Media uit. Echt een geweldige samenwerking en ondersteuning. Niet alleen de website en de leeromgeving hebben ze voor mij gemaakt. Ook een nieuw logo, drukwerk. Fijne samenwerking, snelle reactie. Blij mee!
  Gorry Cleven
  10:52 13 May 21
  Wij zijn super tevreden over JKC Media. Vriendelijk, professioneel en reageren snel bij vragen. Zijn secuur in hun werk en altijd bereid om mee te denken. Dank je wel voor jullie tijd en energie. We zijn heel blij met onze nieuwe website!
  Marieke en Armel Malawi
  07:08 30 Apr 21
  Fijne en snelle samenwerking, goed meedenken, veel eigen input en snel communiceren, echt een verademing!
  Jan Gerrit Kroon
  10:24 01 Apr 21
  JKC Media heeft onze website en huisstijl aangepakt.JKC is meedenkend en bespreekt de diverse mogelijkheden, maar staat ook open voor eigen ideeën. Vragen en opmerkingen worden snel beantwoord en verwerkt. Door het rechtstreekse contact verloopt dit allemaal soepel en kan er in korte tijd iets moois neergezet worden.Naast de fijne samenwerking zijn wij namelijk ook erg tevreden met het eindresultaat!
  Ronnie Box
  07:47 01 Feb 21
  Wanneer je service zegt krijg je hem bij JKC Media B.V. met een super grote S!Service is waar dit bedrijf voor staat; enthousiast, meedenkend, kritisch en bovenal Super behulpzaam. Binnen no time werd voor ons een website ontwikkeld die voldoet aan al onze wensen en mogelijkheden.Ook de bereikbaarheid van Justin is een enorme plus, waar je als ondernemer in deze tijd waarde aan hecht. Persoonlijke service staat bij dit bedrijf op nummer 1!Top en dik tevreden!
  Kevin Verhoeven
  16:56 29 Jan 21
  Met behulp van Justin van JKC Media hebben wij weer een mooie nieuwe website! Goede communicatie en snelle acties. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking de afgelopen tijd. Top, Justin!
  D.U.O. Dagcentrum Utrecht Oost
  12:29 06 Nov 20
  Zeer professionele partij met kennis van zaken en snelle opvolging. Ik ben blij met de website welke zij voor mij gerealiseerd hebben.
  Gemma Koot
  07:48 30 Oct 20
  Sinds enige tijd werk ik samen met Justin. Deze samenwerking is heel goed bevallen. Justin is zeer kundig, denkt mee, pakt de zaken professioneel aan en heeft geduld. Een goede basis voor een verdere samenwerking.
  Bas de Bruin
  09:44 08 Oct 20
  In een woord: top! De voorbereiding van ons project was erg zorgvuldig opgezet en Justin dacht goed mee over de mogelijkheden. Tijdens de ontwikkeling van het platform was de communicatie altijd goed en werd de voortgang regelmatig besproken. Geen vraag was te veel. Gezien het eindresultaat ben ik zeer tevreden en ik raad het iedereen aan om een website te laten ontwikkelen door JKC Media.
  the big graphic house
  10:23 23 Jun 20
  Super om mee samen te werken! Een partner die uitblinkt in service en persoonlijk contact.
  gebruikte kantoormeubelen
  11:59 19 Jun 20
  Ik ben ontzettend prettig en behulpzaam geholpen. Een nieuw bedrijfslogo was voor mij best spannend. Even iets veranderen en weer terugdraaien. Geen vraag was teveel en snel kreeg ik een nieuwe variant. Ik heb dit als heel prettig ervaren. En eerlijk is eerlijk mijn aanpassingen waren niet altijd de beste, je kan dan ook vertrouwen op de kwaliteit van het werk. Justin ik wil je hiervoor ontzettend bedanken.
  Els van der Schans
  10:42 04 Jun 20
  JKC Media werkt zijn projecten zorgvuldig uit. Zo ook die van Ledgnd. Een fijne website die binnen 3 weken al online stond. Wij bedanken JKC Media voor de prettige samenwerking.
  Jordi van der Meijden
  10:40 01 Jun 20
  Superfijne sparringspartner om onze website nog efficienter, mooier en functioneler te maken. Bedankt Justin!
  Splendeur Limousines
  17:38 29 May 20
  Enorm goede service. Direct contact en een mooie samenwerking aan kunnen gaan.
  Lit Stores
  20:25 18 May 20
  Perfecte ervaring, snelle respons, vakwerk geleverd...
  David Uijttewaal
  09:47 07 Apr 20
  Goed webdesign bureau voor al je websites! Schakelt snel en helpt waar nodig. Zou JKC media BV zeker aanraden bij iedereen die een webdesigner zoekt!
  Sylvia Coppens
  09:27 02 Mar 20
  Professionele ondersteuning voor het realiseren van onze website. Altijd bereid om mee te denken en schakelt snel. Zeer tevreden over Justin en aan te bevelen om met hem te werken.
  Avondje Uit
  01:50 02 Feb 20
  Echt super geholpen door Justin zeker een aanrader heeft verstand van zaken. Zoek je iemand voor je website dan moet je zeker bij JKC Media zijn.
  Maykel Stofmeel
  19:34 30 Jan 20
  Werkt ontzettend snel, en fijne communicatie!
  Marianne Voerman
  15:07 03 Jan 20
  Voor je beste websites.
  Eric D
  21:41 21 Nov 19
  Geweldig!
  Pepijn
  11:15 19 Nov 19
  Justin is een jonge, maar toch al zeer ervaren specialist op het gebied van webdevelopment. Hij heeft ons project/website keurig gemaak, met daarin de nodige eigen ideeën/input. Hierin merk je dat hij al de nodige ervaring heeft, en altijd wel met een oplossing komt mocht er iets niet goed gaan.Als je een iemand zoekt die je kan ondersteunen op het totale gebied gebied van websites, is Justin de aan te raden man die je hierin kan helpen.
  Roel Gielissen
  10:43 07 Nov 19
  Jong bedrijf, professioneel, prettig in contact, goed bereikbaar, snel reactie, denkt mee. Aanrader om mee samen te werken!
  Simon van Leeuwen
  09:19 24 Aug 19
  Snel, efficiënt, kennis van zaken, komt afspraken na, prijs/kwaliteit verhouding zeer goed.
  samsstudiocompany
  17:15 14 Aug 19
  Zeer tevreden over Justin JKC Media vriendelijk en behulpzaam, als je wil uitleg ter plaatse, makkelijk per mail of telefoon te bereiken en niet vergeten via team viewer is het heel makkelijk. Duidelijke afspraken.
  Ouderenverenigng Stramproy
  14:58 03 Aug 19
  Na een groot probleem met mijn website via tussenpersoon in contact gekomen met Justin. Flexibel op korte termijn kunnen afspreken op locatie. Probleem snel opgelost. Professioneel, snel ter zake, transparant, goede communicatie. Zeker een aanrader
  Dennis Meulengraaf
  08:02 28 Jul 19
  Met de vraag bij JKC Media B.V. gekomen om voor mijn praktijk KRACHTRIJK een heel nieuw totaalconcept te ontwerpen.Dit heeft Justin fantastisch gedaan!!!Zeer professioneel en vakkundig vanaf de eerste handelingen tot de laatste afrondingen.Justin beantwoord je vragen helder, neemt de tijd voor je en luistert goed naar je wensen.Hij is goed bereikbaar per mail, telefoon en Whatsapp.Zodat vragen snel beantwoord kunnen worden.Justin is zeer gedreven in zijn werk wat heeft geresulteerd in een prachtig nieuw totaalconcept.Erg tevreden over de samenwerking JKC Media B.V.
  Saskia IJzermans
  14:00 20 May 19
  Justin denkt goed met je mee over wat jouw bedrijf precies nodig heeft en reageert snel op veranderingen die gemaakt moeten worden!Zeker een positieve ervaring
  Erik Kriebel
  18:51 20 Apr 19
  Goede ervaring met Justin en zijn bedrijf JKC Media. Bedankt Justin voor het ondersteunen/bouwen van onze website(s). Aanrader.
  BiBBR
  09:16 18 Apr 19
  Top service! Ondanks er veel problemen waren met het webhostingsbedrijf, bleef de service en geduld erg goed van jkcmedia!
  aksel meijerink
  21:59 17 Mar 19

  JKC Media B.V. wordt beoordeeld met een 4.9 van 5 sterren op basis van 67reviews

  LAATSTE projecten

  De Stoommachine

  WordPress website ontwikkeling

  Delflander website

  Delflander

  WordPress webshop ontwikkeling

  InnoBeweegLab website

  InnoBeweegLab

  WordPress website ontwikkeling

  Bekijk al onze projecten

  LAATSTE projecten

  De Stoommachine

  WordPress website ontwikkeling

  Delflander website

  Delflander

  WordPress webshop ontwikkeling

  InnoBeweegLab website

  InnoBeweegLab

  WordPress website ontwikkeling

  Bekijk al onze projecten

  veelgestelde vragen

  Wat zijn de kosten om een WordPress website te laten maken?

  Dat hangt af van je nodigde functionaliteiten en van jouw wensen. Wij werken met een vast projecttarief bij het opzetten van sites. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

  Ons starterspakket is €2095,-.Voor die prijs kunnen wij een ruim deel van onze projecten realiseren. Een ander deel gaat in overleg, zoals wanneer je speciale verzoeken hebt of bijkomend werk op maat wilt. Daar zetten we ons graag voor in.

  Hoe snel gaat mijn nieuwe website live?

  De snelheid waarmee je nieuwe site live gaat, is afhankelijk van je wensen en de functionaliteiten. Het helpt veel de website sneller te lanceren wanneer het contact opnemen gemakkelijk en vlot verloopt. Gemiddeld duurt het drie tot acht weken tot een nieuwe site live gaat.

  Werken jullie alleen in Den Bosch?

  Bij JKC Media hebben we klanten overal in Nederland, hoewel onze standplaats Eindhoven is. Benieuwd naar hoe we jouw website verder kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. Maak je maar geen zorgen, het is niet zo dat je gelijk ergens aan vast zit. We spreken af, online of op locatie, en bekijken wat wij voor jouw site kunnen betekenen.

  Naast Den Bosch zijn wij ook werkzaam in andere regio’s:

  Wat is WordPress?

  WordPress is een Content Management Systeem (CMS). CMS wordt gebruikt voor het beheer van de inhoud van een site. Dit systeem zorgt ervoor dat je eenvoudig controle hebt over je website. We realiseren je site daarmee vlot en met goed resultaat, wat jou kosten en tijd bespaart.

  Nagenoeg 40% van het internet loopt via WordPress (W3Techs). WordPress heeft een groot aandeel in het veld. Goed dat je bij ons hebt aangeklopt; wij zorgen ervoor dat jouw site meer van belang wordt op het internet.

  Prettige samenwerking en snelle opvolging.
  Bas Kaspers
  07:48 01 Jul 22
  Justin en zijn team hebben in een korte tijd een mooie nieuwe website voor mij gebouwd. Een professioneel en deskundig team waar ik met al mijn vragen en wensen terecht kon. Ik kan hen iedereen aanbevelen.Michel JanssenJanssen Antieke Schouwen
  Michel Janssen
  17:27 14 May 22
  Vandaag door deze groep enthousiaste meedenkende mensen op een soepele manier heel goed geholpen. Topprestatie. Nogmaals bedankt Justin en je team!!!
  praktijk Bovenuit
  14:58 08 Apr 22
  JKC Media B.V. heeft mijn bedrijfs website hergestructureerd. Ik ben soms veel eisend maar weer vanaf het begin tot het eind was de samenwerking zeer prettig. Heen en weer, vragen en opmerkingen, tot dat ik tevreden was met de eind resultaat. Er wordt goed naar je wensen geluisterd en waar mogelijk toegepast. Alles gaat soepel en ik ben meer dan tevreden. Het succes van Deurenherstel.nl is mede dankzij hun inzet.Bedankt JKC media en de medewerkers voor hun harde werk.
  Roger Smit
  17:22 04 Apr 22
  Erg goede service!! Denken fijn mee. Mooie website!
  Bas Bergmansbas
  16:18 04 Apr 22
  De samenwerking met JKC Media verloopt altijd heel fijn. Je kan duidelijke communicatie en snelle reacties verwachten. Het ontwikkelen van niets naar iets gebeurt in een top tempo. Er wordt met je meegedacht, je wordt geholpen waar nodig en afspraken worden nagekomen! Kortom, een partij waar wij al meerdere keren zijn teruggekomen voor onze websites en specifieke projecten!
  InnoBeweegLab
  08:54 01 Apr 22
  JKC heeft op een hele nette manier de website van het AI Innovation Center op de High Tech Campus Eindhoven ontwikkeld. We zijn erg tevreden over het proces en resultaat. Soepele, persoolijke en professionele communicatie is hiervoor de basis geweest.
  Victor Donker
  11:09 21 Feb 22
  Een super samenwerking gehad met Justin en zijn teamleden. Altijd een snelle reactie, helpen met alles wat je vraagt, leggen de dingen goed uit, heldere communicatie en natuurlijk een geweldig eindresultaat.Ben je op zoek naar een bedrijf dat geweldige websites, dan ben je bij JKC bij het juiste adres!Bedankt voor de fijne samenwerking!
  tessa brouwers
  12:27 04 Feb 22
  Justin en zijn team bij JKC Media B.V. hebben één van de eerste stappen gezet naar mijn succes! Top samenwerking, korte lijntjes, fijn contact en het resultaat is een website waar de energie vanaf spat ⚡ .. Dankjewel!
  Bram van Roosmalen
  07:51 21 Dec 21
  Fijne samenwerking! Pakken snel verzoeken op en richten een website, zowel backend als frontend, praktisch en logisch in!
  UrbanSports PerformanceCentre
  09:03 30 Nov 21
  Super service, snelle reactie en denken heel goed mee!
  Jordi van de Vrie
  14:05 13 Oct 21
  Zeer tevreden over Justin en z'n Team.JKC MediaZeer professioneel en actie is reactie.Pakken alles snel op en vertalen dat naar een super eind resultaat. Voor grote en kleine ondernemers hebben ze alles in huis.
  Maurice Bové
  20:33 06 Sep 21
  Was je nog op zoek naar een websitedesigner ...? Dan heb je die nu gevonden! JKC Media B.V. is professioneel, kwalitatief, meedenkend, behulpzaam, vriendelijk en goed bereikbaar. Justin is snel en zet die extra stap, als dat nodig is. Daarbij ben ik juist traag en onzeker op dit gebied, maar ik kreeg ruimte, geduld en steun. Hij luistert goed naar je persoonlijke wensen en geeft eerlijk feedback over wat mogelijk is. Een succesvolle samenwerking, waarbij hij ook nog bereid is naar je toe te reizen ! Een positieve ervaring die ik iedereen gun. Bedankt Justin!
  patricia vriens
  12:33 22 Jun 21
  Been working with JKC Media since couple of years now, Very fast in responding and solving the issues. Coming up with new ideas to make your site better. Keep up the good work fellas !
  Vinod Gopani
  13:21 17 Jun 21
  Voor een nieuwe website was ik op zoek naar een bedrijf bekend met LearnDash. Zo kwam ik bij JKC Media uit. Echt een geweldige samenwerking en ondersteuning. Niet alleen de website en de leeromgeving hebben ze voor mij gemaakt. Ook een nieuw logo, drukwerk. Fijne samenwerking, snelle reactie. Blij mee!
  Gorry Cleven
  10:52 13 May 21
  Wij zijn super tevreden over JKC Media. Vriendelijk, professioneel en reageren snel bij vragen. Zijn secuur in hun werk en altijd bereid om mee te denken. Dank je wel voor jullie tijd en energie. We zijn heel blij met onze nieuwe website!
  Marieke en Armel Malawi
  07:08 30 Apr 21
  Fijne en snelle samenwerking, goed meedenken, veel eigen input en snel communiceren, echt een verademing!
  Jan Gerrit Kroon
  10:24 01 Apr 21
  JKC Media heeft onze website en huisstijl aangepakt.JKC is meedenkend en bespreekt de diverse mogelijkheden, maar staat ook open voor eigen ideeën. Vragen en opmerkingen worden snel beantwoord en verwerkt. Door het rechtstreekse contact verloopt dit allemaal soepel en kan er in korte tijd iets moois neergezet worden.Naast de fijne samenwerking zijn wij namelijk ook erg tevreden met het eindresultaat!
  Ronnie Box
  07:47 01 Feb 21
  Wanneer je service zegt krijg je hem bij JKC Media B.V. met een super grote S!Service is waar dit bedrijf voor staat; enthousiast, meedenkend, kritisch en bovenal Super behulpzaam. Binnen no time werd voor ons een website ontwikkeld die voldoet aan al onze wensen en mogelijkheden.Ook de bereikbaarheid van Justin is een enorme plus, waar je als ondernemer in deze tijd waarde aan hecht. Persoonlijke service staat bij dit bedrijf op nummer 1!Top en dik tevreden!
  Kevin Verhoeven
  16:56 29 Jan 21
  Met behulp van Justin van JKC Media hebben wij weer een mooie nieuwe website! Goede communicatie en snelle acties. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking de afgelopen tijd. Top, Justin!
  D.U.O. Dagcentrum Utrecht Oost
  12:29 06 Nov 20
  Zeer professionele partij met kennis van zaken en snelle opvolging. Ik ben blij met de website welke zij voor mij gerealiseerd hebben.
  Gemma Koot
  07:48 30 Oct 20
  Sinds enige tijd werk ik samen met Justin. Deze samenwerking is heel goed bevallen. Justin is zeer kundig, denkt mee, pakt de zaken professioneel aan en heeft geduld. Een goede basis voor een verdere samenwerking.
  Bas de Bruin
  09:44 08 Oct 20
  In een woord: top! De voorbereiding van ons project was erg zorgvuldig opgezet en Justin dacht goed mee over de mogelijkheden. Tijdens de ontwikkeling van het platform was de communicatie altijd goed en werd de voortgang regelmatig besproken. Geen vraag was te veel. Gezien het eindresultaat ben ik zeer tevreden en ik raad het iedereen aan om een website te laten ontwikkelen door JKC Media.
  the big graphic house
  10:23 23 Jun 20
  Super om mee samen te werken! Een partner die uitblinkt in service en persoonlijk contact.
  gebruikte kantoormeubelen
  11:59 19 Jun 20
  Ik ben ontzettend prettig en behulpzaam geholpen. Een nieuw bedrijfslogo was voor mij best spannend. Even iets veranderen en weer terugdraaien. Geen vraag was teveel en snel kreeg ik een nieuwe variant. Ik heb dit als heel prettig ervaren. En eerlijk is eerlijk mijn aanpassingen waren niet altijd de beste, je kan dan ook vertrouwen op de kwaliteit van het werk. Justin ik wil je hiervoor ontzettend bedanken.
  Els van der Schans
  10:42 04 Jun 20
  JKC Media werkt zijn projecten zorgvuldig uit. Zo ook die van Ledgnd. Een fijne website die binnen 3 weken al online stond. Wij bedanken JKC Media voor de prettige samenwerking.
  Jordi van der Meijden
  10:40 01 Jun 20
  Superfijne sparringspartner om onze website nog efficienter, mooier en functioneler te maken. Bedankt Justin!
  Splendeur Limousines
  17:38 29 May 20
  Enorm goede service. Direct contact en een mooie samenwerking aan kunnen gaan.
  Lit Stores
  20:25 18 May 20
  Perfecte ervaring, snelle respons, vakwerk geleverd...
  David Uijttewaal
  09:47 07 Apr 20
  Goed webdesign bureau voor al je websites! Schakelt snel en helpt waar nodig. Zou JKC media BV zeker aanraden bij iedereen die een webdesigner zoekt!
  Sylvia Coppens
  09:27 02 Mar 20
  Professionele ondersteuning voor het realiseren van onze website. Altijd bereid om mee te denken en schakelt snel. Zeer tevreden over Justin en aan te bevelen om met hem te werken.
  Avondje Uit
  01:50 02 Feb 20
  Echt super geholpen door Justin zeker een aanrader heeft verstand van zaken. Zoek je iemand voor je website dan moet je zeker bij JKC Media zijn.
  Maykel Stofmeel
  19:34 30 Jan 20
  Werkt ontzettend snel, en fijne communicatie!
  Marianne Voerman
  15:07 03 Jan 20
  Voor je beste websites.
  Eric D
  21:41 21 Nov 19
  Geweldig!
  Pepijn
  11:15 19 Nov 19
  Justin is een jonge, maar toch al zeer ervaren specialist op het gebied van webdevelopment. Hij heeft ons project/website keurig gemaak, met daarin de nodige eigen ideeën/input. Hierin merk je dat hij al de nodige ervaring heeft, en altijd wel met een oplossing komt mocht er iets niet goed gaan.Als je een iemand zoekt die je kan ondersteunen op het totale gebied gebied van websites, is Justin de aan te raden man die je hierin kan helpen.
  Roel Gielissen
  10:43 07 Nov 19
  Jong bedrijf, professioneel, prettig in contact, goed bereikbaar, snel reactie, denkt mee. Aanrader om mee samen te werken!
  Simon van Leeuwen
  09:19 24 Aug 19
  Snel, efficiënt, kennis van zaken, komt afspraken na, prijs/kwaliteit verhouding zeer goed.
  samsstudiocompany
  17:15 14 Aug 19
  Zeer tevreden over Justin JKC Media vriendelijk en behulpzaam, als je wil uitleg ter plaatse, makkelijk per mail of telefoon te bereiken en niet vergeten via team viewer is het heel makkelijk. Duidelijke afspraken.
  Ouderenverenigng Stramproy
  14:58 03 Aug 19
  Na een groot probleem met mijn website via tussenpersoon in contact gekomen met Justin. Flexibel op korte termijn kunnen afspreken op locatie. Probleem snel opgelost. Professioneel, snel ter zake, transparant, goede communicatie. Zeker een aanrader
  Dennis Meulengraaf
  08:02 28 Jul 19
  Met de vraag bij JKC Media B.V. gekomen om voor mijn praktijk KRACHTRIJK een heel nieuw totaalconcept te ontwerpen.Dit heeft Justin fantastisch gedaan!!!Zeer professioneel en vakkundig vanaf de eerste handelingen tot de laatste afrondingen.Justin beantwoord je vragen helder, neemt de tijd voor je en luistert goed naar je wensen.Hij is goed bereikbaar per mail, telefoon en Whatsapp.Zodat vragen snel beantwoord kunnen worden.Justin is zeer gedreven in zijn werk wat heeft geresulteerd in een prachtig nieuw totaalconcept.Erg tevreden over de samenwerking JKC Media B.V.
  Saskia IJzermans
  14:00 20 May 19
  Justin denkt goed met je mee over wat jouw bedrijf precies nodig heeft en reageert snel op veranderingen die gemaakt moeten worden!Zeker een positieve ervaring
  Erik Kriebel
  18:51 20 Apr 19
  Goede ervaring met Justin en zijn bedrijf JKC Media. Bedankt Justin voor het ondersteunen/bouwen van onze website(s). Aanrader.
  BiBBR
  09:16 18 Apr 19
  Top service! Ondanks er veel problemen waren met het webhostingsbedrijf, bleef de service en geduld erg goed van jkcmedia!
  aksel meijerink
  21:59 17 Mar 19

  Vrijblijvende offerte aanvragen