Skip to main content

eEn PROFESSIONEEL WORDPRESS Webdesign in Oirschot

Op zoek naar een WordPress webdesign in Oirschot voor jouw bedrijf? Geef ons een belletje! Wij realiseren een professionele en winstgevende site. Met als gevolg meer klanten en projecten voor jouw onderneming. En dat doen we zonder nonsense en met werk dat tot in de puntjes is afgewerkt.

VRIJBLIJVENDE WEBSITE ANALYSEOFFERTE AANVRAGEN

JKC MEDIA B.V. - WORDPRESS INTERNETBUREAU IN EINDHOVEN STRIJP-S - BEKEND VAN:

Webdesign Oirschot

Zoek jij een internetbureau om een professionele website (met WordPress CMS) te ontwikkelen? Wij steken graag onze hand op om jou te helpen. Met de ervaring, deskundigheid en passie voor het vak van ons jonge team weten we als geen ander hoe we voor jou een winstgevende website kunnen realiseren. Wij houden hierin altijd rekening met marketingtechnieken die ervoor zorgen dat jouw bedrijf naar een hoger niveau getild wordt. Onze diensten helpen, ondersteunen en ontzorgen je met webdesign in Oirschot. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We horen graag van je!

Een website laten maken in Oirschot

In deze digitale wereld is het voor ieder bedrijf een onmisbaar iets om een goed functionerende site te hebben. Het hebben van een eigen site zorgt dat jouw bedrijf beter gevonden wordt. En dat betekent: meer klanten! Het maakt niet uit wat je beroep is, een functionele website vormt de basis van je onderneming. Niet alleen voor grote bedrijven is het belangrijk om een eigen website te hebben, ook voor kleine bedrijven is het slim hierin te investeren. Een professionele en aantrekkelijke website blijft dus belangrijk ongeacht hoe groot je bedrijf is. Met een goede website geef jij namelijk weer dat jij je werk serieus neemt en dit volop naar het publiek uitstraalt. Je website laten maken in Oirschot en omgeving kun je bij JKC Media doen. Hiervoor maken wij gebruik van WordPress CMS en dit zorgt ervoor dat we een professionele website kunnen maken waarbij we jouw bedrijfsdoelen kunnen afvinken. Potentiële klanten zullen jou makkelijker kunnen vinden met een website laten maken in Oirschot door JKC Media. Zo laat je jouw doelgroep gemakkelijk online kennis maken met jouw onderneming.

Webdesign in Oirschot

Ons doel is om jouw zorgen uit handen te nemen op het gebied van webdesign in Oirschot. Wij doen dit vanuit de Brainport regio van ons land waarbij out-of-the-box denken belangrijk is. Je kan ons altijd ontmoeten in ons kantoor gelegen bij het creatieve en innovatieve Strijp-S voor een verder kennismakingsgesprek. Op deze manier kunnen wij jouw wensen op het gebied van webdesign Oirschot voor je onderneming in kaart brengen. Wij ontwikkelen jouw website geheel naar jouw eisen en wensen. We leren jouw bedrijf graag zo goed mogelijk kennen en komen dan ook met genoegen langs op locatie. We ontwikkelen websites voor bedrijven in heel Nederland, ook in Noord-Brabant in steden als Den Bosch, Veldhoven, Waalwijk, Oirschot en Uden.

Via onze website kun je zelf een website analyse aanvragen van jouw huidige website. Binnen 24 uur geven wij je de uitslag van de analyse. Geen zorgen, we kraken niet alles af. We geven je graag een duidelijker beeld over hoe de website er op dit moment voor staat. Als er verbeterpunten zijn ontvang je van ons een voorstel met een plan van aanpak. We helpen je graag om het meeste uit jouw website te halen!

Laat een professionele website in Oirschot maken door JKC Media

Wij geloven in een persoonlijke en transparante aanpak. Daarom geven wij alle prijzen duidelijk weer op onze website. Bij JKC Media is het mogelijk een website laten maken in Oirschot met een vanaf prijs van €2095,-. Op onze site kun je een overzicht vinden van kosten om een website te laten maken. Je kunt jouw eigen website eenvoudig beheren met WordPress. Bovendien zorgen wij ervoor dat de website SEO geoptimaliseerd is, waardoor de website Google vriendelijk wordt. Met een website met geoptimaliseerde SEO, vinden klanten jouw onderneming via Google in no time. Wij passen ook conversie optimalisatie toe om je te helpen met het behalen van jouw zakelijke doelen. Dus wil jij je WordPress website laten maken in Oirschot door JKC Media? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen voor webdesign in Oirschot van jouw onderneming!

Webdesign Oirschot

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

ontvang een vrijblijvende website analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Binnen 24 uur reactie Concrete verbeterpunten Voorstel plan van aanpak

Beschikbare modules & koppelingen

ActiveCampaign

MailChimp

Hotjar

Hubspot CRM

Zapier (1000+ andere koppelingen)

Formulieren (dynamisch en/of visueel)

Dynamische openingstijden

Kiyoh (klantenvertellen)

Fotoalbums

Google Analytics

Google Maps

Google Mijn Bedrijf (reviews)

Google Tag Manager

Google Agenda

WhatsApp for Business

Facebook (reviews)

Trustpilot

Instagram (feed)

Blogs

Projecten

Evenementen (incl. ticketverkoop)

Producten (webshop)

Vacatures

Medewerkers

Agenda

Online reserveren (boekingsmodule)

En nog veel meer!

Klop ook bij ons aan voor andere (maatwerk) integraties en oplossingen voor automatisering. Zo ontzorgen wij je nog meer en halen we het beste uit jouw site.

ONZE KERNWAARDEN

No-nonsense mentaliteit

No-nonsense mentaliteit

Proactief handelen

PRO-ACTIEF HANDELEN

Resultaatgericht werken

RESULTAATGERICHT WERKEN

Persoonlijk contact

PERSOONLIJK CONTACT

Onze klanten aan het woord

Prettige samenwerking en snelle opvolging.
Bas Kaspers
07:48 01 Jul 22
Justin en zijn team hebben in een korte tijd een mooie nieuwe website voor mij gebouwd. Een professioneel en deskundig team waar ik met al mijn vragen en wensen terecht kon. Ik kan hen iedereen aanbevelen.Michel JanssenJanssen Antieke Schouwen
Michel Janssen
17:27 14 May 22
Vandaag door deze groep enthousiaste meedenkende mensen op een soepele manier heel goed geholpen. Topprestatie. Nogmaals bedankt Justin en je team!!!
praktijk Bovenuit
14:58 08 Apr 22
JKC Media B.V. heeft mijn bedrijfs website hergestructureerd. Ik ben soms veel eisend maar weer vanaf het begin tot het eind was de samenwerking zeer prettig. Heen en weer, vragen en opmerkingen, tot dat ik tevreden was met de eind resultaat. Er wordt goed naar je wensen geluisterd en waar mogelijk toegepast. Alles gaat soepel en ik ben meer dan tevreden. Het succes van Deurenherstel.nl is mede dankzij hun inzet.Bedankt JKC media en de medewerkers voor hun harde werk.
Roger Smit
17:22 04 Apr 22
Erg goede service!! Denken fijn mee. Mooie website!
Bas Bergmansbas
16:18 04 Apr 22
De samenwerking met JKC Media verloopt altijd heel fijn. Je kan duidelijke communicatie en snelle reacties verwachten. Het ontwikkelen van niets naar iets gebeurt in een top tempo. Er wordt met je meegedacht, je wordt geholpen waar nodig en afspraken worden nagekomen! Kortom, een partij waar wij al meerdere keren zijn teruggekomen voor onze websites en specifieke projecten!
InnoBeweegLab
08:54 01 Apr 22
JKC heeft op een hele nette manier de website van het AI Innovation Center op de High Tech Campus Eindhoven ontwikkeld. We zijn erg tevreden over het proces en resultaat. Soepele, persoolijke en professionele communicatie is hiervoor de basis geweest.
Victor Donker
11:09 21 Feb 22
Een super samenwerking gehad met Justin en zijn teamleden. Altijd een snelle reactie, helpen met alles wat je vraagt, leggen de dingen goed uit, heldere communicatie en natuurlijk een geweldig eindresultaat.Ben je op zoek naar een bedrijf dat geweldige websites, dan ben je bij JKC bij het juiste adres!Bedankt voor de fijne samenwerking!
tessa brouwers
12:27 04 Feb 22
Justin en zijn team bij JKC Media B.V. hebben één van de eerste stappen gezet naar mijn succes! Top samenwerking, korte lijntjes, fijn contact en het resultaat is een website waar de energie vanaf spat ⚡ .. Dankjewel!
Bram van Roosmalen
07:51 21 Dec 21
Fijne samenwerking! Pakken snel verzoeken op en richten een website, zowel backend als frontend, praktisch en logisch in!
UrbanSports PerformanceCentre
09:03 30 Nov 21
Super service, snelle reactie en denken heel goed mee!
Jordi van de Vrie
14:05 13 Oct 21
Zeer tevreden over Justin en z'n Team.JKC MediaZeer professioneel en actie is reactie.Pakken alles snel op en vertalen dat naar een super eind resultaat. Voor grote en kleine ondernemers hebben ze alles in huis.
Maurice Bové
20:33 06 Sep 21
Was je nog op zoek naar een websitedesigner ...? Dan heb je die nu gevonden! JKC Media B.V. is professioneel, kwalitatief, meedenkend, behulpzaam, vriendelijk en goed bereikbaar. Justin is snel en zet die extra stap, als dat nodig is. Daarbij ben ik juist traag en onzeker op dit gebied, maar ik kreeg ruimte, geduld en steun. Hij luistert goed naar je persoonlijke wensen en geeft eerlijk feedback over wat mogelijk is. Een succesvolle samenwerking, waarbij hij ook nog bereid is naar je toe te reizen ! Een positieve ervaring die ik iedereen gun. Bedankt Justin!
patricia vriens
12:33 22 Jun 21
Been working with JKC Media since couple of years now, Very fast in responding and solving the issues. Coming up with new ideas to make your site better. Keep up the good work fellas !
Vinod Gopani
13:21 17 Jun 21
Voor een nieuwe website was ik op zoek naar een bedrijf bekend met LearnDash. Zo kwam ik bij JKC Media uit. Echt een geweldige samenwerking en ondersteuning. Niet alleen de website en de leeromgeving hebben ze voor mij gemaakt. Ook een nieuw logo, drukwerk. Fijne samenwerking, snelle reactie. Blij mee!
Gorry Cleven
10:52 13 May 21
Wij zijn super tevreden over JKC Media. Vriendelijk, professioneel en reageren snel bij vragen. Zijn secuur in hun werk en altijd bereid om mee te denken. Dank je wel voor jullie tijd en energie. We zijn heel blij met onze nieuwe website!
Marieke en Armel Malawi
07:08 30 Apr 21
Fijne en snelle samenwerking, goed meedenken, veel eigen input en snel communiceren, echt een verademing!
Jan Gerrit Kroon
10:24 01 Apr 21
JKC Media heeft onze website en huisstijl aangepakt.JKC is meedenkend en bespreekt de diverse mogelijkheden, maar staat ook open voor eigen ideeën. Vragen en opmerkingen worden snel beantwoord en verwerkt. Door het rechtstreekse contact verloopt dit allemaal soepel en kan er in korte tijd iets moois neergezet worden.Naast de fijne samenwerking zijn wij namelijk ook erg tevreden met het eindresultaat!
Ronnie Box
07:47 01 Feb 21
Wanneer je service zegt krijg je hem bij JKC Media B.V. met een super grote S!Service is waar dit bedrijf voor staat; enthousiast, meedenkend, kritisch en bovenal Super behulpzaam. Binnen no time werd voor ons een website ontwikkeld die voldoet aan al onze wensen en mogelijkheden.Ook de bereikbaarheid van Justin is een enorme plus, waar je als ondernemer in deze tijd waarde aan hecht. Persoonlijke service staat bij dit bedrijf op nummer 1!Top en dik tevreden!
Kevin Verhoeven
16:56 29 Jan 21
Met behulp van Justin van JKC Media hebben wij weer een mooie nieuwe website! Goede communicatie en snelle acties. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking de afgelopen tijd. Top, Justin!
D.U.O. Dagcentrum Utrecht Oost
12:29 06 Nov 20
Zeer professionele partij met kennis van zaken en snelle opvolging. Ik ben blij met de website welke zij voor mij gerealiseerd hebben.
Gemma Koot
07:48 30 Oct 20
Sinds enige tijd werk ik samen met Justin. Deze samenwerking is heel goed bevallen. Justin is zeer kundig, denkt mee, pakt de zaken professioneel aan en heeft geduld. Een goede basis voor een verdere samenwerking.
Bas de Bruin
09:44 08 Oct 20
In een woord: top! De voorbereiding van ons project was erg zorgvuldig opgezet en Justin dacht goed mee over de mogelijkheden. Tijdens de ontwikkeling van het platform was de communicatie altijd goed en werd de voortgang regelmatig besproken. Geen vraag was te veel. Gezien het eindresultaat ben ik zeer tevreden en ik raad het iedereen aan om een website te laten ontwikkelen door JKC Media.
the big graphic house
10:23 23 Jun 20
Super om mee samen te werken! Een partner die uitblinkt in service en persoonlijk contact.
gebruikte kantoormeubelen
11:59 19 Jun 20
Ik ben ontzettend prettig en behulpzaam geholpen. Een nieuw bedrijfslogo was voor mij best spannend. Even iets veranderen en weer terugdraaien. Geen vraag was teveel en snel kreeg ik een nieuwe variant. Ik heb dit als heel prettig ervaren. En eerlijk is eerlijk mijn aanpassingen waren niet altijd de beste, je kan dan ook vertrouwen op de kwaliteit van het werk. Justin ik wil je hiervoor ontzettend bedanken.
Els van der Schans
10:42 04 Jun 20
JKC Media werkt zijn projecten zorgvuldig uit. Zo ook die van Ledgnd. Een fijne website die binnen 3 weken al online stond. Wij bedanken JKC Media voor de prettige samenwerking.
Jordi van der Meijden
10:40 01 Jun 20
Superfijne sparringspartner om onze website nog efficienter, mooier en functioneler te maken. Bedankt Justin!
Splendeur Limousines
17:38 29 May 20
Enorm goede service. Direct contact en een mooie samenwerking aan kunnen gaan.
Lit Stores
20:25 18 May 20
Perfecte ervaring, snelle respons, vakwerk geleverd...
David Uijttewaal
09:47 07 Apr 20
Goed webdesign bureau voor al je websites! Schakelt snel en helpt waar nodig. Zou JKC media BV zeker aanraden bij iedereen die een webdesigner zoekt!
Sylvia Coppens
09:27 02 Mar 20
Professionele ondersteuning voor het realiseren van onze website. Altijd bereid om mee te denken en schakelt snel. Zeer tevreden over Justin en aan te bevelen om met hem te werken.
Avondje Uit
01:50 02 Feb 20
Echt super geholpen door Justin zeker een aanrader heeft verstand van zaken. Zoek je iemand voor je website dan moet je zeker bij JKC Media zijn.
Maykel Stofmeel
19:34 30 Jan 20
Werkt ontzettend snel, en fijne communicatie!
Marianne Voerman
15:07 03 Jan 20
Voor je beste websites.
Eric D
21:41 21 Nov 19
Geweldig!
Pepijn
11:15 19 Nov 19
Justin is een jonge, maar toch al zeer ervaren specialist op het gebied van webdevelopment. Hij heeft ons project/website keurig gemaak, met daarin de nodige eigen ideeën/input. Hierin merk je dat hij al de nodige ervaring heeft, en altijd wel met een oplossing komt mocht er iets niet goed gaan.Als je een iemand zoekt die je kan ondersteunen op het totale gebied gebied van websites, is Justin de aan te raden man die je hierin kan helpen.
Roel Gielissen
10:43 07 Nov 19
Jong bedrijf, professioneel, prettig in contact, goed bereikbaar, snel reactie, denkt mee. Aanrader om mee samen te werken!
Simon van Leeuwen
09:19 24 Aug 19
Snel, efficiënt, kennis van zaken, komt afspraken na, prijs/kwaliteit verhouding zeer goed.
samsstudiocompany
17:15 14 Aug 19
Zeer tevreden over Justin JKC Media vriendelijk en behulpzaam, als je wil uitleg ter plaatse, makkelijk per mail of telefoon te bereiken en niet vergeten via team viewer is het heel makkelijk. Duidelijke afspraken.
Ouderenverenigng Stramproy
14:58 03 Aug 19
Na een groot probleem met mijn website via tussenpersoon in contact gekomen met Justin. Flexibel op korte termijn kunnen afspreken op locatie. Probleem snel opgelost. Professioneel, snel ter zake, transparant, goede communicatie. Zeker een aanrader
Dennis Meulengraaf
08:02 28 Jul 19
Met de vraag bij JKC Media B.V. gekomen om voor mijn praktijk KRACHTRIJK een heel nieuw totaalconcept te ontwerpen.Dit heeft Justin fantastisch gedaan!!!Zeer professioneel en vakkundig vanaf de eerste handelingen tot de laatste afrondingen.Justin beantwoord je vragen helder, neemt de tijd voor je en luistert goed naar je wensen.Hij is goed bereikbaar per mail, telefoon en Whatsapp.Zodat vragen snel beantwoord kunnen worden.Justin is zeer gedreven in zijn werk wat heeft geresulteerd in een prachtig nieuw totaalconcept.Erg tevreden over de samenwerking JKC Media B.V.
Saskia IJzermans
14:00 20 May 19
Justin denkt goed met je mee over wat jouw bedrijf precies nodig heeft en reageert snel op veranderingen die gemaakt moeten worden!Zeker een positieve ervaring
Erik Kriebel
18:51 20 Apr 19
Goede ervaring met Justin en zijn bedrijf JKC Media. Bedankt Justin voor het ondersteunen/bouwen van onze website(s). Aanrader.
BiBBR
09:16 18 Apr 19
Top service! Ondanks er veel problemen waren met het webhostingsbedrijf, bleef de service en geduld erg goed van jkcmedia!
aksel meijerink
21:59 17 Mar 19

JKC Media B.V. wordt beoordeeld met een 4.9 van 5 sterren op basis van 67reviews

LAATSTE projecten

De Stoommachine

WordPress website ontwikkeling

Delflander website

Delflander

WordPress webshop ontwikkeling

InnoBeweegLab website

InnoBeweegLab

WordPress website ontwikkeling

Bekijk al onze projecten

LAATSTE projecten

De Stoommachine

WordPress website ontwikkeling

Delflander website

Delflander

WordPress webshop ontwikkeling

InnoBeweegLab website

InnoBeweegLab

WordPress website ontwikkeling

Bekijk al onze projecten

veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor webdesign in Oirschot?

Wat de kosten zijn hangt af van de wensen die jij hebt en de functionaliteiten die je graag in de site of shop terug wilt zien. We hebben een vast tarief voor projecten voor het realiseren van sites. Daar zijn we heel transparant over.

Voor ons starterspakket vragen we een prijs van €2095,-. Voor die kosten is het mogelijk een aanzienlijk deel van de projecten te realiseren. Als je meer maatwerk wilt of speciale eisen hebt, overleggen we daar altijd over.

Wanneer kan ik mijn nieuwe site bewonderen?

Wanneer jouw gloednieuwe site af is wordt bepaald door de wensen, eisen en functionaliteiten die jouw website moet hebben. Het proces gaat altijd sneller met snel en soepel contact. We rekenen gewoonlijk 3 tot 8 weken tot een site helemaal klaar is.

Waar zijn jullie allemaal actief?

Je vindt ons kantoor in het bruisende Strijp-S in Eindhoven, maar voor onze klanten gaan we heel het land door. Zoek jij een internetbureau dat voor jou een nieuwe en professionele website ontwikkelt? Stop maar met zoeken! Neem contact op en dan bespreken we wat we voor jou kunnen doen. Geen zorgen, geheel vrijblijvend.

Jullie werken met WordPress websites. Wat betekent dat?

WordPress is een zogenaamd Content Management Systeem (CMS). Met dit systeem is het beheer van een site mogelijk. Met WordPress zetten wij vlug en soepeltjes een nieuwe website in elkaar van topkwaliteit.

Bijna 40% van het internet draait tegenwoordig via WordPress (W3Techs). Een flink aandeel dus! Door ons een WordPress site voor jou te laten ontwikkelen werk je aan jouw online zichtbaarheid.

jouw aanspreekpunt

Justin van Dongen | website laten maken Eindhoven

Justin van Dongen | Oprichter

Nu beschikbaar