Reseller programma

Speciaal voor andere webdesign bureaus en ICT bedrijven, de mogelijkheid om onze diensten door te verkopen white-label aan uw klanten! Veel goedkoper dan zelf medewerkers aannemen en veel flexibeler voor uw ICT bedrijf.

Hoe werkt het?

Stel nou dat u in uw bedrijf tijdelijk handen tekort komt, of het heel erg druk hebt en niet weet waar u de tijd vandaan moet halen om dat ene project af te maken.

Dan schakelt u JKC Media in om white-label (dus zonder enige vermelding van JKC Media) het project af te maken. Veel goedkoper dan een medewerker inhuren om die vervolgens op een kantoor te laten werken!

Als u een project heeft dat past in een van onze pakketten, dan betaald u slechts €50,- incl. BTW meer om dit zonder enige vermelding door te verkopen aan uw klant. Stel nou dat u een maatwerk project heeft maken wij een offerte voor een vast tarief, dus geen verassingen achteraf maar een vaste prijs vooraf de werkzaamheden.

Check - JKC Media, uw digitale partner • Full-service internetbureau voor ZZP & MKB • Gespecialiseerd in Wordpress • Uw eigen professionele website of webshop!
JKC Media helpdesk - JKC Media, uw digitale partner • Full-service internetbureau voor ZZP & MKB • Gespecialiseerd in Wordpress • Uw eigen professionele website of webshop!

Waarvoor kunnen wij jullie inhuren?

Naast onze standaard pakketten die wij verkopen bieden wij ook de volgende werkzaamheden aan die u kan doorverkopen aan uw klanten. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor de gewenste werkzaamheden!

  • Ondersteuning/uitleg van websites, webshops en
  • Grafische ontwerpen vormgeven
  • Website/webshop ontwikkeling
  • Advies aanbieden aan uw klant over internet & marketing.

Ondersteuning

Heeft u een vraag over ons Reseller programma? Vraag het gerust, u kan ons bellen, mailen of een WhatsApp bericht sturen!

Waarom kiezen voor ons?

Lage kosten

Bij ons betaald u een keer het bedrag om het te ontwikkelen, en daarna alleen maar lage vaste lasten voor uw domeinnaam of domeinnamen, hosting en eventueel verlengde ondersteuning.

Goede ondersteuning

U kan ons gedurende uw ondersteuningsperiode kosteloos bellen, mailen of WhatsApp berichten sturen van 08:00 tot 18:00 op werkdagen voor vragen, hulp en opmerkingen over uw website.

Goed vindbaar

Wij zorgen ervoor dat u goed gevonden kan worden in zoekmachines, zowel nationaal als lokaal in uw regio of omgeving. Zodat u de meeste klanten in uw doelgroep uw website kan vinden.

Alles geregeld

Wij verzorgen en begeleiden alle dingen die nodig zijn voor uw website van A tot Z. Wij zullen u advies en uitleg geven over hoe u de website moet gebruiken en hoe u het beste eruit kan halen.

Heeft u nog vragen over ons Reseller programma?

Laat ons u volledig vrijblijvend informeren voor uw bedrijf.

Volledig vrijblijvend

Onafhankelijk advies

Zonder enkele kosten

Afgestemd op uw bedrijf & branche

Wij krijgen van klanten een 4.8/5.0 beoordeeld!

U krijgt geen spam of nieuwsbrief

Heeft u een vraag over ons Reseller programma?

Neem gerust contact met ons op, wij staan voor u klaar!