Loading...
Home Professionele website laten maken

Professionele website laten maken

Een professionele website laten maken

Zoek jij een partij om een professionele website te laten maken? JKC Media ontwikkelt voor jouw bedrijf een moderne, winstgevende WordPress website. We voeren ons werk zorgvuldig en precies uit, tot in de puntjes afgewerkt. Met onze no-nonsense mentaliteit geven we jouw bedrijf een professionele website.

Doelgericht en effectief webdesign met WordPress

Wanneer je bij ons aanklopt voor een professionele website laten maken, ontwikkelen we voor jouw bedrijf een winstgevende en moderne site, in een volledig webdesignpakket. We houden rekening met SEO voor de zoekmachines en conversie optimalisatie (CRO). Ons internetbureau is te vinden in het creatieve Eindhoven Strijp-S, waar we trots een deel van uitmaken.

Voor een professionele website moeten we je bedrijf goed leren kennen. Lees meer over onder andere onze aanpak. Het tarief voor een pakket voor een nieuwe, professionele website laten maken is afhankelijk van al jouw wensen. Daarom is een vrijblijvend gesprek van belang. Ons starterspakket is vanaf een tarief van €2095,- excl. BTW. Meer weten over wat mogelijk is en een advies voor jouw bedrijf? Neem dan snel en volledig vrijblijvend contact met ons op voor een offerte voor een nieuwe website.

  • Makkelijk beheer met WordPress
  • Googlevriendelijk (SEO geoptimaliseerd)
  • Conversie (CRO) geoptimaliseerd
  • Volledig starterspakket met webdesign van A t/m Z vanaf €2095,-

Blogs

Projecten

Evenementen (incl. ticketverkoop)

Producten (webshop)

Vacatures

Medewerkers

Fotoalbums

Agenda

Online reserveren (boekingsmodule)

Google Analytics

Google Maps

Google Mijn Bedrijf (reviews)

Google Tag Manager

Google Agenda

WhatsApp for Business

Facebook (reviews)

Trustpilot

Instagram (feed)

ActiveCampaign

MailChimp

Hotjar

Hubspot CRM

Zapier (1000+ andere koppelingen)

Formulieren (dynamisch en/of visueel)

Dynamische openingstijden

Kiyoh (klantenvertellen)

En nog veel meer!

Ontvang een vrijblijvende website analyse

Website analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Binnen 24 uur reactie

Concrete verbeterpunten

Voorstel plan van aanpak

Ontvang je graag een vrijblijvende website analyse?

Scroll of klik hier!

Onze klanten geven ons gemiddeld 4.9/5 sterren, op basis van 67 reviews

Onze klanten aan het woord

Wie kan beter zeggen hoe onze websites en aanpak bevallen dan onze klanten? Lees hier onze Google Reviews.

Lees alle google reviews
Mina Kouairy
Mina Kouairy
13:10 01 Jun 23
Ontzettend tevreden over Justin en zijn team. Het hele proces van aanvraag tot het opleveren van mijn website ging heel snel. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en ook met proactiviteit gewerkt. Ik raad JKC media zeer zeker aan.
Sander van Hulten
Sander van Hulten
11:51 30 May 23
Bij iets waar je zelf weinig verstand van hebt, wil je iemand die meedenkt en het grotere plaatje bekijkt. Dat is precies wat Justin doet. Justin heeft me supergoed geholpen met het optimaliseren van de snelheid van mijn website. Hij kijkt en denkt verder dan de vraag, dus ik kreeg meer dan waar ik om vroeg. Zijn adviezen zijn compleet, nuttig en heel waardevol. Aanrader!
Francisca
Francisca
17:06 15 Mar 23
Justin en zijn team hebben voor mijn bedrijf een website gemaakt. Ze zijn creatief, snel en denken goed mee. Ik ben ontzettend blij met het resultaat! Wat mij betreft een aanrader!
Mirthe Van De Pol
Mirthe Van De Pol
16:11 23 Dec 22
Het process van de aanvraag voor het bouwen van een nieuwe webshop tot het opleveren ging heel soepel en snel. Justin is heel behulpzaam, luistert goed naar de wensen en reageert snel. Wij zijn erg blij met het eindresultaat. Zij hebben beter in beeld kunnen brengen wat we wilden dan dat we dat zelf konden inbeelden laat staan uitvoeren. Erg tevreden en zeker aan te raden voor mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een moderne website met functionaliteiten die jij of jouw bedrijf nodig heeft.
Bas Kaspers
Bas Kaspers
07:48 01 Jul 22
Prettige samenwerking en snelle opvolging.
Michel Janssen
Michel Janssen
17:27 14 May 22
Justin en zijn team hebben in een korte tijd een mooie nieuwe website voor mij gebouwd. Een professioneel en deskundig team waar ik met al mijn vragen en wensen terecht kon. Ik kan hen iedereen aanbevelen.Michel JanssenJanssen Antieke Schouwen
praktijk Bovenuit
praktijk Bovenuit
14:58 08 Apr 22
Vandaag door deze groep enthousiaste meedenkende mensen op een soepele manier heel goed geholpen. Topprestatie. Nogmaals bedankt Justin en je team!!!
Bas Bergmansbas
Bas Bergmansbas
16:18 04 Apr 22
Erg goede service!! Denken fijn mee. Mooie website!
InnoBeweegLab
InnoBeweegLab
08:54 01 Apr 22
De samenwerking met JKC Media verloopt altijd heel fijn. Je kan duidelijke communicatie en snelle reacties verwachten. Het ontwikkelen van niets naar iets gebeurt in een top tempo. Er wordt met je meegedacht, je wordt geholpen waar nodig en afspraken worden nagekomen! Kortom, een partij waar wij al meerdere keren zijn teruggekomen voor onze websites en specifieke projecten!
Victor Donker
Victor Donker
11:09 21 Feb 22
JKC heeft op een hele nette manier de website van het AI Innovation Center op de High Tech Campus Eindhoven ontwikkeld. We zijn erg tevreden over het proces en resultaat. Soepele, persoolijke en professionele communicatie is hiervoor de basis geweest.
tessa brouwers
tessa brouwers
12:27 04 Feb 22
Een super samenwerking gehad met Justin en zijn teamleden. Altijd een snelle reactie, helpen met alles wat je vraagt, leggen de dingen goed uit, heldere communicatie en natuurlijk een geweldig eindresultaat.Ben je op zoek naar een bedrijf dat geweldige websites, dan ben je bij JKC bij het juiste adres!Bedankt voor de fijne samenwerking!
Bram van Roosmalen
Bram van Roosmalen
07:51 21 Dec 21
Justin en zijn team bij JKC Media B.V. hebben één van de eerste stappen gezet naar mijn succes! Top samenwerking, korte lijntjes, fijn contact en het resultaat is een website waar de energie vanaf spat ⚡ .. Dankjewel!
js_loader

Dit is waar wij 100% voor staan

Als internetbureau in Eindhoven zorgen wij voor jouw online zichtbaarheid. Schakel ons in voor een professionele en effectieve website, een gloednieuwe huisstijl, sterke teksten of een betere vindbaarheid in zoekmachines met SEO.

No-nonsense mentaliteit

Proactief handelen

Resultaatgericht werken

Persoonlijk contact

Ready? set, go!

Neem contact op met Justin van Dongen. Geen zorgen, je zit niet gelijk aan ons vast wanneer je een WordPress website wilt laten maken. We bespreken vrijblijvend wat wij kunnen doen voor de site van je bedrijf, uiteraard rekening houdend met wat jouw wensen zijn.

Binnen 2 uur reactie

Al 150+ tevreden klanten gingen je voor

Actief door heel Nederland

Vrijblijvend persoonlijk advies + vrijblijvende offerte voor een webdesign 

Justin van Dongen

Oprichter

Nu beschikbaar!

De kosten voor het laten maken van een professionele website hangen af van jouw wensen. Wij werken met een vast projecttarief van €2095,-. Het grootste deel van onze projecten voeren we voor deze prijs uit. Bij aanvullend maatwerk overleggen we altijd.

Wanneer je nieuwe website live gaat, hangt af van de functionaliteiten. Snel en makkelijk contact helpt enorm. Een website gaat gemiddeld binnen drie tot acht weken de lucht in.

Ons kantoor is in Eindhoven maar we hebben klanten door heel Nederland.  Je kunt bij ons aankloppen wanneer je een partij nodig hebt voor een WordPress website laten maken in Eindhoven, maar we werken ook voor bedrijven in andere plaatsen.

Neem snel contact met ons op. Je zit nergens aan vast. We maken alleen een afspraak om te bespreken hoe wij je verder kunnen helpen.

WordPress is een Content Management Systeem (CMS). Je gebruikt dit om makkelijk de inhoud van een website te beheren. En dat scheelt jou kosten omdat wij je website zo vlug en met goed resultaat ontwikkelen.

Bijna 40% van het internet draait via WordPress (W3Techs). Dat maakt WordPress dus een grote speler in het veld.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contactformulier (klein)

"*" geeft vereiste velden aan

Justin van Dongen

Oprichter

Nu beschikbaar!

Justin van Dongen

Contact opnemen?

To top
Chat openen
Stuur ons een berichtje voor meer informatie of vragen via WhatsApp.