Over JKC Media

Wie of wat is JKC Media? Lees hier meer informatie over wie of wat JKC Media is, wat wij doen en hoe wij u kunnen helpen.

Over JKC Media - Mediabureau voor de ZZP-er of MKB-ondernemer

JKC Media is het mediabureau voor uw professionele website, professionele huisstijl en professionele webshop in Nederland.

JKC Media is klant-servicegericht en streeft naar de hoogste kwaliteit. Dat houdt in dat wij ervoor gaan om een topresultaat aan u te kunnen leveren.

JKC Media - Helpdesk

Heeft u vragen? Bel ons gerust 085 301 12 12

JKC Media - Doelen bereiken

Hoe wij u kunnen helpen

Ieder bedrijf is er weer anders, daarom kunnen wij het beste beoordelen hoe wij u kunnen helpen door contact met ons op te nemen.

Wij willen graag uw bedrijf helpen met groeien en uw doelstellingen bereiken. Dit doen wij doormiddel van websites, huisstijlen en webshops. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een flyer vormgeven en drukken om lokaal te kunnen adverteren of speciale SEO pagina's maken die precies zijn gemaakt om op een bepaald zoekwoord gevonden te kunnen worden.

Recensies van klanten

 • Wij hebben diverse malen gebruik gemaakt van de diensten JKC Media, deze jonge ondernemer weet waar hij voor staat en zorgt er voor dat de klant uiteindelijk tevreden is. Goede gedegen kennis van het internet en wat hier bij komt kijken, zeker een aanrader!
  Aerts IT Group B.V.
  Sander Aerts
 • Gaat door totdat je tevreden bent, levert uitstekend werk!
  Griekspoor Business Solutions
  Charel Griekspoor
 • Goeie communicatie, gaat door tot je tevreden bent met alles, je hoeft niet lang te wachten dus helemaal tevreden over alles!
  Wolfpack
  Timm Op Den Buijsch
 • Fijne ondernemer, luistert naar wat je wil. Helpt met ideeën uitwerken en snapt ook wat er gedaan moet worden!
  MARKT-MEESTERS
  Daimy Boot
 • JKC Media heeft voor ons fitnesscentrum RealForYou een geweldige website gebouwd. Er is rekening gehouden met onze wensen, maar ook met de praktische haalbaarheid.
  RealForYou
  Ronnie Wouters