Home Nieuwe website laten maken

Nieuwe website laten maken

Een professionele nieuwe website laten maken

Zoek jij een partij om een nieuwe website te laten maken? JKC Media ontwikkelt voor jouw bedrijf een mooie en winstgevende, nieuwe WordPress website. Ons werk is tot in de puntjes afgewerkt. Via onze no-nonsense mentaliteit maken we voor jouw bedrijf een gloednieuwe website.

Doelgericht en gloednieuw webdesign met WordPress

Wanneer jij een nieuwe website of webshop wilt laten maken, gaan wij graag voor jouw bedrijf aan de slag. We bieden een volledig pakket en houden rekening met marketingtechnieken, waaronder SEO voor de zoekmachines en conversie optimalisatie (CRO). We ontwikkelen nieuwe websites vanaf het creatieve Strijp-S in Eindhoven. Deze plek staat bekend om de levendige sector, en wij zijn trots daar een deel van uit te maken.

Voor een professionele nieuwe website laten maken leren we je bedrijf graag goed kennen. Je leest hier meer over onze aanpak. De prijs voor een pakket voor een nieuwe website laten maken hangt af van de wensen die jij hebt. Daarom is een vrijblijvend persoonlijk gesprek van belang. Ons starterspakket is vanaf een tarief van €2395,- excl. BTW. Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is voor jouw onderneming? Neem contact op en wij leveren een vrijblijvende website-analyse en offerte voor een webdesign.

  • Eenvoudig beheer met WordPress
  • Googlevriendelijk (SEO geoptimaliseerd)
  • Conversie (CRO) geoptimaliseerd
  • Compleet pakket met nieuwe website van A t/m Z vanaf €2395

Blogs

Projecten

Evenementen (incl. ticketverkoop)

Producten (webshop)

Vacatures

Medewerkers

Fotoalbums

Agenda

Online reserveren (boekingsmodule)

Google Analytics

Google Maps

Google Mijn Bedrijf (reviews)

Google Tag Manager

Google Agenda

WhatsApp for Business

Facebook (reviews)

Trustpilot

Instagram (feed)

ActiveCampaign

MailChimp

Hotjar

Hubspot CRM

Zapier (1000+ andere koppelingen)

Formulieren (dynamisch en/of visueel)

Dynamische openingstijden

Kiyoh (klantenvertellen)

En nog veel meer!

Ontvang een vrijblijvende website analyse

Website analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Binnen 24 uur reactie

Concrete verbeterpunten

Voorstel plan van aanpak

Ontvang je graag een vrijblijvende website analyse?

Scroll of klik hier!

Onze klanten geven ons gemiddeld 4.9/5 sterren, op basis van 67 reviews

Onze klanten aan het woord

Wie kan beter zeggen hoe onze websites en aanpak bevallen dan onze klanten? Lees hier onze Google Reviews.

Lees alle google reviews
Bram Knapen
Bram Knapen
10:32 10 Nov 23
M. van Dongen
M. van Dongen
10:17 18 Oct 23
Bart van den Boom
Bart van den Boom
06:21 24 Aug 23
Prettige samenwerking, professioneel resultaat.
Geert de Vries
Geert de Vries
16:35 17 Aug 23
Tjeerd van den Elsen
Tjeerd van den Elsen
11:34 17 Jul 23
Zeer klantgericht en creatief team. In korte tijd leverde JKC Media onze professionele website en shop. De flexibele houding van de medewerkers maakt dit een superfijne partij om mee zaken te doen. Dank voor deze vliegende start en we gaan voor een vruchtbare samenwerking op lange termijn.
Mina Kouairy
Mina Kouairy
13:10 01 Jun 23
Ontzettend tevreden over Justin en zijn team. Het hele proces van aanvraag tot het opleveren van mijn website ging heel snel. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en ook met proactiviteit gewerkt. Ik raad JKC media zeer zeker aan.
Sander van Hulten
Sander van Hulten
11:51 30 May 23
Bij iets waar je zelf weinig verstand van hebt, wil je iemand die meedenkt en het grotere plaatje bekijkt. Dat is precies wat Justin doet. Justin heeft me supergoed geholpen met het optimaliseren van de snelheid van mijn website. Hij kijkt en denkt verder dan de vraag, dus ik kreeg meer dan waar ik om vroeg. Zijn adviezen zijn compleet, nuttig en heel waardevol. Aanrader!
Fanny
Fanny
17:06 15 Mar 23
Justin en zijn team hebben voor mijn bedrijf een website gemaakt. Ze zijn creatief, snel en denken goed mee. Ik ben ontzettend blij met het resultaat! Wat mij betreft een aanrader!
Mirthe Van De Pol
Mirthe Van De Pol
16:11 23 Dec 22
Het process van de aanvraag voor het bouwen van een nieuwe webshop tot het opleveren ging heel soepel en snel. Justin is heel behulpzaam, luistert goed naar de wensen en reageert snel. Wij zijn erg blij met het eindresultaat. Zij hebben beter in beeld kunnen brengen wat we wilden dan dat we dat zelf konden inbeelden laat staan uitvoeren. Erg tevreden en zeker aan te raden voor mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een moderne website met functionaliteiten die jij of jouw bedrijf nodig heeft.
Bas Kaspers
Bas Kaspers
07:48 01 Jul 22
Prettige samenwerking en snelle opvolging.
Michel Janssen
Michel Janssen
17:27 14 May 22
Justin en zijn team hebben in een korte tijd een mooie nieuwe website voor mij gebouwd. Een professioneel en deskundig team waar ik met al mijn vragen en wensen terecht kon. Ik kan hen iedereen aanbevelen.Michel JanssenJanssen Antieke Schouwen
praktijk Bovenuit
praktijk Bovenuit
14:58 08 Apr 22
Vandaag door deze groep enthousiaste meedenkende mensen op een soepele manier heel goed geholpen. Topprestatie. Nogmaals bedankt Justin en je team!!!
js_loader

Dit is waar wij 100% voor staan

Als internetbureau in Eindhoven zorgen wij voor jouw online zichtbaarheid. Schakel ons in voor een professionele en effectieve website, een gloednieuwe huisstijl, sterke teksten of een betere vindbaarheid in zoekmachines met SEO.

No-nonsense mentaliteit

Proactief handelen

Resultaatgericht werken

Persoonlijk contact

Ready? set, go!

Neem contact op met Justin van Dongen. Geen zorgen, je zit niet gelijk aan ons vast wanneer je een WordPress website wilt laten maken. We bespreken vrijblijvend wat wij kunnen doen voor de site van je bedrijf, uiteraard rekening houdend met wat jouw wensen zijn.

Binnen 2 uur reactie

Al 150+ tevreden klanten gingen je voor

Actief door heel Nederland

Vrijblijvend persoonlijk advies

Justin van Dongen

Oprichter

Nu beschikbaar!

De kosten voor het laten maken van een nieuwe website hangen af van je wensen en de functionaliteiten die nodig zijn. We hanteren een vast projecttarief zodat jij geen verrassingen tegenkomt. Ons starterspakket is €2395,-. Het grootste deel van de projecten voeren we voor deze prijs uit. Aanvullend maatwerk of andere eisen gaan in overleg.

Wanneer je nieuwe website live gaat, is afhankelijk van de wensen en functionaliteiten.  Met snel en soepel contact is de site vaak sneller live. We rekenen er ongeveer drie tot acht weken voor.

Ons kantoor is in Eindhoven, maar we zijn actief in heel het land. Je kunt bij ons aankloppen wanneer je een partij nodig hebt voor een WordPress website laten maken in Eindhoven, maar ook in andere steden.

Nieuwsgierig geworden wat we voor jouw website kunnen doen? Neem dan contact met ons op. Geheel vrijblijvend. We spreken af, op locatie of online, en zien hoe we jou verder helpen.

WordPress is een Content Management Systeem (CMS). Dit systeem gebruik je voor het beheer van de inhoud van een site. Met een CMS heb je gemakkelijk controle over je website. En dat scheelt kosten omdat wij je website snel en met goed resultaat ontwikkelen.

Op dit moment draait ongeveer 40% van het internet via WordPress (W3Techs). Daarmee is WordPress dus een belangrijke speler in het veld. Slim dat je naar ons toe bent gekomen, zodat wij ook jouw site (meer) van belang kunnen maken op het wereldwijde web.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contactformulier (klein)

"*" geeft vereiste velden aan

Justin van Dongen

Contact opnemen?

To top
Chat openen
Stuur ons een berichtje voor meer informatie of vragen via WhatsApp.