JKC Media blaast 5 kaarsjes uit!

23 maart 2022
Nieuws
Demi van Opstal

De slingers hangen op kantoor, de kaarsjes staan op de taart en de feestmutsen zijn uit de voorraadkast. Want JKC Media bestaat vijf jaar!

Wat begon als een hobby voor grafische vormgeving en webdevelopment, groeide uit tot een professioneel en snelgroeiend internetbureau. We slaan vaak de handen ineen met midden- en kleinbedrijven voor de realisatie van hun websites: wij maken voor hen het verschil en zij voor ons. Vijf jaar zijn achter de rug vol toffe projecten, mooie samenwerkingen en nieuwe uitdagingen.

Een paar weetjes op een rij:

Verhuizingen: 0 → 3
We verhuisden van Rijen naar de zesde verdieping van Strijp-S in Eindhoven. Daar versleepten we later onze bureaus van de zesde naar de zevende etage. Ten slotte gingen we van één kantoorunit naar maar liefst drie werkruimtes naast elkaar.

Klanten: 1 → 150+
Vooral in midden- en kleinbedrijf (MKB) maakt JKC Media een groot verschil. We ontwikkelden al websites en webshops voor meer dan 150 klanten. Daar zitten ook een paar grote namen tussen zoals het Amsterdam UMC en de High Tech Campus Eindhoven. Maar voor welke klant we ook aan de slag gaan: we halen alles uit de kast voor elke nieuwe website.

Team: 1 → 10+
Waar oprichter Justin vijf jaar geleden in zijn eentje codes tikte en animaties maakte, is het team nu aangevuld met meer webdevelopers, grafische vormgevers en een content creator.

Hoeveelheid geconsumeerde koffiebonen en theezakjes: ∞
En voor het maken van die toffe websites, webteksten en huisstijlen hebben we goede brandstof nodig. De koffie en thee stroomt rijkelijk, zeker nu ieder teamlid een eigen gepersonaliseerde mok op zijn bureau heeft.

Ook jij hebt je steentje bijgedragen aan waar we nu zijn: met een portfolio bomvol mooie websites en webshops. De eerste vijf jaar staan. Op naar het tienjarig jubileum. Samen met jou en al onze andere opdrachtgevers en partners.

Bedankt!

To top
Chat openen
Stuur ons een berichtje voor meer informatie of vragen via WhatsApp.