Jaarafsluiting 2018, op naar 2019!

31 december 2018
Nieuws
JKC Media B.V.

JKC Media B.V. kijkt terug naar op succesvol jaar. 2018 was het jaar waarin wij veel nieuwe klanten hebben mogen verwelkomen, veel toffe projecten hebben mogen uitvoeren voor onze opdrachtgevers en gave samenwerkingen zijn aangegaan met andere bedrijven.

2018 was ook het jaar waarin wij van een eenmanszaak naar een besloten vennootschap (B.V.) zijn overgegaan al 1 jaar na oprichting van de eenmanszaak vanwege onze groei. Hier zijn we erg trots op!

Op naar 2019

In 2019 hopen we natuurlijk nog meer klanten te mogen verwelkomen bij JKC Media B.V. en nog meer toffe projecten uit te mogen voeren.

Daarnaast hebben we ook interessante zaken op de planning staan voor 2019. Komende maanden gaan we proeven afnemen bij bestaande klanten en eind 2019 komen wij met een nieuwe, aanvullende dienst. Houd onze social media kanalen in de gaten voor meer informatie hierover!

 

 

Wij willen ook onze klanten en opdrachtgevers bedanken. Dankzij onze klanten en opdrachtgevers is het mogelijk geweest om de groei van 2018 te maken en alle projecten uit te voeren.

Wij wensen u een gezond, gelukkig en succesvol 2019 toe. Tot volgend jaar!

To top
Chat openen
Stuur ons een berichtje voor meer informatie of vragen via WhatsApp.