Het 2022 van JKC Media: het jaar in een notendop

14 november 2022
Nieuws
Demi van Opstal

Nieuwe medewerkers in dienst, een geüpdatete dienstenlijst, tal van nieuwe websites en webshops, het 5-jarig bestaan en ga zo maar door. In deze blog vertellen we je het afgelopen jaar voor ons in een notendop: dit was het 2022 van JKC Media.

24 nieuwe projecten: ons klantenbestand wordt groter en meer divers

Dit jaar mochten we weer veel nieuwe projecten uitvoeren. Voor nieuwe én bestaande klanten. Zo voerden we voor het InnoBeweegLab alweer het derde project uit. We gingen langs en vierden de samenwerking met een lekker stukje taart, net als bij onze klanten EFFECT Photonics en FuTec Systems. Ook uitzendbureau Inventus, onderdeel van onze klant Proton Group, schakelde onze diensten in: we ontwikkelden een nieuwe site en een brochure volledig op maat.

Ook mochten we veel nieuwe handen schudden dit jaar bij samenwerkingen. We ontwikkelden bijvoorbeeld een kersverse webshop voor de Delflandse Kaasmeesters en we gingen aan de slag met het voor ons gloednieuwe platform HubSpot voor opdrachtgever Sirius Medical. Een aantal projecten zetten we vanaf dit jaar extra in het zonnetje met uitgebreide portfolio-items. Daarin vertelt onze klant over de samenwerking en het eindresultaat.

Bovendien zijn we trots op onze mooie reviewscore: 4.9/5 sterren! Begin dit jaar tikte we die score al aan, maar we kregen er een aantal nieuwe reviews bij. Aan iedereen die een beoordeling achterlaat, dank jullie wel!

Wist je dat het gemiddelde aantal paginaweergaven per jaar van de websites onder ons beheer 25 miljoen is?!

Van 7 naar 8 collega’s: ons team maakt een groei door

We namen afscheid van een collega, maar kregen er daar meerdere voor terug. Zo sloot David zich bij ons team aan als freelance webdeveloper. Verschillende stagiairs werk(t)en mee aan de nieuwste websites en webshops. En we vierden niet één maar twee jubilea in november: content marketeer Demi schrijft al twee jaar teksten voor JKC Media en vormgever Dylan ontwerpt al één jaar huisstijlen en designs voor ons.

JKC Media groeit steeds verder als internetbureau. Dit jaar namen we onze eerste vaste medewerker in dienst: content marketeer Demi is sinds juli fulltime voor ons aan het schrijven.

Niet alleen het team maakte een groei door, ook het aantal werkplekken bij ons op Strijp-S in Eindhoven is bijna verdubbeld. Niet 5 maar 9 man kan nu aan de slag op kantoor.

En we zien ons team het liefst blijven groeien: het aantal openstaande vacatures is van 3 naar 7 gestegen. Ben of ken jij een webdeveloper of online marketeer (student)? Neem dan snel een kijkje tussen onze vacatures.

Een nieuwe dienst: ons dienstenpakket groeit

Naast het ontwikkelen van websites en webshops, ontwerpen van huisstijlen en schrijven van websiteteksten, voeren we nu ook SEO-campagnes uit. Waarom we vanaf dit jaar ook SEO-campagnes aanbieden? Een aantal effecten van de campagnes voor websites op een rij:

  • Hogere posities met zoekwoorden in Google
  • Meer backlinks die naar de website verwijzen
  • Betere (DA en PA) scores voor de landingspagina’s

Met als eindresultaat van een SEO-campagne: meer websitebezoekers met meer conversies, meer klanten en een betere ROI (return on investment) voor een website op een organische en duurzame manier.

JKC Media bestaat 5 jaar

JKC Media mocht in maart dit jaar de kaarsjes uitblazen: we bestaan inmiddels 5 jaar! Daarom haalden we de slingers uit de kast, sneden we de taart aan en zetten we de feesthoedjes op. Meer weten over wat er in vijf jaar veranderd is? Dat hebben we hier voor je op een rijtje gezet. Kom maar op met nog meer jaren vol toffe projecten, kersverse opdrachtgevers en nieuwe teamleden.

To top
Chat openen
Stuur ons een berichtje voor meer informatie of vragen via WhatsApp.