Geef jouw branding een boost met deze merchandise producten

26 juli 2022
Nieuws
Demi van Opstal

Jouw organisatie op de kaart zetten door middel van branding. Merchandising kan daar een onderdeel van zijn: fysieke producten met jouw logo erop. Wij zetten een paar merchandise producten klaar waar jij je handelsmerk op kan printen.

Waarom zou je kiezen voor merchandise producten?

Merchandise is lang niet alleen meer voor populaire filmsterren en beroemdheden. Merchandise producten zijn een goede optie om je branding kracht bij te zetten: je vergroot namelijk je naamsbekendheid en versterkt je klantenbinding wanneer men met artikelen met jouw logo rondloopt.

Merchandising heeft niet per se als doel het verkopen van jouw diensten of producten, maar zorgt voor het opbouwen van je merk. Bovendien onderscheid je je van de concurrent door unieke bedrijfsproducten aan te bieden. Als kers op de taart zorgen merchandise producten ook voor extra promotie, wanneer iemand bijvoorbeeld rondwandelt met een mok met jouw logo erop.

We zijn allemaal wel bekend met de traditionele merchandise als T-shirts of hoodies die je bij een concert scoort. Maar er is veel meer mogelijk. Wij zetten een paar producten op een rij die je namens jouw bedrijf uit kunt delen als relatiegeschenken, bijvoorbeeld om klanten te binden en fans te maken.

Handige merchandise producten voor jouw bedrijf zijn:

 • Mokken
  Een echte klassieker, maar niet voor niets succesvol. Een mok is een bruikbaar, subtiel maar toch uniek cadeautje als relatiegeschenk bijvoorbeeld. Want wie drinkt er geen koppen koffie of thee op het werk? Zo heeft jouw klantenrelatie een gloednieuwe mok om uit te drinken, terwijl hij of zij ook rond paradeert met jouw logo.

 

 • Pennen
  Wellicht wat cliché, maar ook dit product is erg in trek. Een pen is een klein aandenken, waar men echt iets aan heeft tijdens het werk. Schrijfgerei kun je nooit te veel hebben. Bovendien heb je veel keuze in wat voor soort pen je uit wilt delen. Een uitbundiger model of juist strak en simpel? Kies een pen die goed bij jouw bedrijf past en zet je logo er subtiel op.
 • Stickers
  Met stickers maak je van bijna alle producten merchandise producten. Plak er een sticker met jouw logo op en voilà. Met een gepersonaliseerd label zit je altijd goed. Het is een subtiele reminder en geeft je de keuze uit allerlei producten.
 • Chocoladerepen
  Als je het hebt over relatiegeschenken die altijd welkom zijn, zit je met een chocoladereep in de goede richting. Het is een cadeau dat gegarandeerd op gaat, waarbij jij zelf de wikkel ontwerpt volledig naar jouw wens.

 

 • Powerbank
  Dit artikel valt onder de categorie merchandise producten met een wat hogere prijs. Maar ook hier geldt: een kwalitatieve powerbank is een product waar men echt iets aan heeft. Selecteer je belangrijkste of meest trouwe klantenrelaties en stuur of geef ze deze oplader. Wanneer hun mobiel schreeuwt om stroom, pakken ze wellicht de powerbank met jouw logo erbij. Oftewel: een blije klant én fijne promotie.
 • Een product dat past bij jouw bedrijf
  We noemden de producten die voor veel bedrijven een goede optie zijn. Maar om een onvergetelijke indruk achter te laten kun je het beste een product personaliseren dat het beste bij jouw bedrijf past. Denk aan een custom-made slipper als je een schoenverkoper bent. Of een toffe muismat voor een internetbureau. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Wil je echt onverwachts uit de hoek komen? Geef klanten dan een zachte knuffelvriend voor op het kantoor: een mascotte van jouw bedrijf. Zo heeft digitaal distributieplatform Discord mascotte Wumpus die overal op sociale media voorbij komt.

Merchandise laten maken bij JKC Media

Klop bij ons aan voor de vormgeving van jouw bedrijf. Logo’s, visitekaartjes, briefpapier, brochures: we creëren een compleet huisstijl design voor jouw organisatie. En dat logo kunnen we vervolgens printen op de artikelen die jij wilt personaliseren. Ook als jij jouw huisstijl al klaar hebt liggen, denken we graag mee hoe we jouw handelsmerk op merchandise producten laten printen.

Ik wil mijn logo laten schitteren op merchandise producten.

Wij maken ze voor je

To top
Chat openen
Stuur ons een berichtje voor meer informatie of vragen via WhatsApp.