Home Diensten Webshop laten bouwen

Webshop laten bouwen

Een webshop laten bouwen

Een webshop laten bouwen voor jouw bedrijf? Ga voor meer klanten en omzet met een WordPress webwinkel, ontwikkeld door internetbureau JKC Media. We werken zorgvuldig en precies, en werken projecten tot in de puntjes af. Met onze no-nonsense mentaliteit bouwen we voor jouw bedrijf een professionele webshop.

Conversiegerichte webshops

Een winstgevende en moderne WordPress webshop laten bouwen? Wij zorgen ervoor dat jouw online winkel voor jou zo fijn mogelijk is: eenvoudig zelf te beheren en super efficiënt. We bieden diverse mogelijkheden om te koppelen met externe software. Als we een webshop voor je bouwen, gebruiken we WooCommerce, het e-commerce systeem dat werkt binnen WordPress. Ook nemen we altijd zoekmachineoptimalisatie (SEO) en conversieoptimalisatie (CRO) mee, zodat jouw webshop gemakkelijk vindbaar en succesvol wordt. Ons team opereert vanuit het bruisende en creatieve Strijp-S in de Brainport regio, Eindhoven.

Het bouwen van een goed functionerende webshop wordt door veel internetbureaus aangeboden. Wat ons onderscheidt, is dat we graag een stapje extra zetten voor onze klanten. We denken mee over klantenservice, wet- en regelgeving en marketingstrategieën. Een afspraak voor een gesprek is zo gemaakt. Lees meer over onze aanpak bij het bouwen van webshops.

  • Makkelijk te beheren met WordPress
  • Googlevriendelijk (SEO geoptimaliseerd)
  • Conversie (CRO) geoptimaliseerd
  • Complete webshop van A t/m Z vanaf €2695,-

Ontvang een vrijblijvende website analyse

Website analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Binnen 24 uur reactie

Concrete verbeterpunten

Voorstel plan van aanpak

Ontvang je graag een vrijblijvende website analyse?

Scroll of klik hier!

Onze klanten geven ons gemiddeld 4.9/5 sterren, op basis van 67 reviews

Onze klanten aan het woord

Wie kan beter zeggen hoe onze websites en aanpak bevallen dan onze klanten? Lees hier onze Google Reviews.

Lees alle google reviews
Bart van den Boom
Bart van den Boom
06:21 24 Aug 23
Prettige samenwerking, professioneel resultaat.
Geert de Vries
Geert de Vries
16:35 17 Aug 23
Tjeerd van den Elsen
Tjeerd van den Elsen
11:34 17 Jul 23
Zeer klantgericht en creatief team. In korte tijd leverde JKC Media onze professionele website en shop. De flexibele houding van de medewerkers maakt dit een superfijne partij om mee zaken te doen. Dank voor deze vliegende start en we gaan voor een vruchtbare samenwerking op lange termijn.
Mina Kouairy
Mina Kouairy
13:10 01 Jun 23
Ontzettend tevreden over Justin en zijn team. Het hele proces van aanvraag tot het opleveren van mijn website ging heel snel. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en ook met proactiviteit gewerkt. Ik raad JKC media zeer zeker aan.
Sander van Hulten
Sander van Hulten
11:51 30 May 23
Bij iets waar je zelf weinig verstand van hebt, wil je iemand die meedenkt en het grotere plaatje bekijkt. Dat is precies wat Justin doet. Justin heeft me supergoed geholpen met het optimaliseren van de snelheid van mijn website. Hij kijkt en denkt verder dan de vraag, dus ik kreeg meer dan waar ik om vroeg. Zijn adviezen zijn compleet, nuttig en heel waardevol. Aanrader!
Fanny
Fanny
17:06 15 Mar 23
Justin en zijn team hebben voor mijn bedrijf een website gemaakt. Ze zijn creatief, snel en denken goed mee. Ik ben ontzettend blij met het resultaat! Wat mij betreft een aanrader!
Mirthe Van De Pol
Mirthe Van De Pol
16:11 23 Dec 22
Het process van de aanvraag voor het bouwen van een nieuwe webshop tot het opleveren ging heel soepel en snel. Justin is heel behulpzaam, luistert goed naar de wensen en reageert snel. Wij zijn erg blij met het eindresultaat. Zij hebben beter in beeld kunnen brengen wat we wilden dan dat we dat zelf konden inbeelden laat staan uitvoeren. Erg tevreden en zeker aan te raden voor mensen/bedrijven die op zoek zijn naar een moderne website met functionaliteiten die jij of jouw bedrijf nodig heeft.
Bas Kaspers
Bas Kaspers
07:48 01 Jul 22
Prettige samenwerking en snelle opvolging.
Michel Janssen
Michel Janssen
17:27 14 May 22
Justin en zijn team hebben in een korte tijd een mooie nieuwe website voor mij gebouwd. Een professioneel en deskundig team waar ik met al mijn vragen en wensen terecht kon. Ik kan hen iedereen aanbevelen.Michel JanssenJanssen Antieke Schouwen
praktijk Bovenuit
praktijk Bovenuit
14:58 08 Apr 22
Vandaag door deze groep enthousiaste meedenkende mensen op een soepele manier heel goed geholpen. Topprestatie. Nogmaals bedankt Justin en je team!!!
Bas Bergmansbas
Bas Bergmansbas
16:18 04 Apr 22
Erg goede service!! Denken fijn mee. Mooie website!
InnoBeweegLab
InnoBeweegLab
08:54 01 Apr 22
De samenwerking met JKC Media verloopt altijd heel fijn. Je kan duidelijke communicatie en snelle reacties verwachten. Het ontwikkelen van niets naar iets gebeurt in een top tempo. Er wordt met je meegedacht, je wordt geholpen waar nodig en afspraken worden nagekomen! Kortom, een partij waar wij al meerdere keren zijn teruggekomen voor onze websites en specifieke projecten!
js_loader

Dit is waar wij 100% voor staan

Als internetbureau in Eindhoven zorgen wij voor jouw online zichtbaarheid. Schakel ons in voor een moderne en effectieve website, een gloednieuwe huisstijl, sterke teksten of een betere vindbaarheid in zoekmachines met SEO.

No-nonsense mentaliteit

Pro actief handelen

Resultaatgericht werken

Persoonlijk contact

Ready? set, go!

Neem contact op met Justin van Dongen. Geen zorgen, je zit niet gelijk aan ons vast. We bespreken vrijblijvend wat wij kunnen doen bij een WordPress webshop laten maken voor jouw bedrijf, uiteraard rekening houdend met wat jouw wensen zijn.

Binnen 2 uur reactie

Al 150+ tevreden klanten gingen je voor

Actief door heel Nederland

Vrijblijvend persoonlijk advies

Justin van Dongen

Oprichter

Niet beschikbaar!

Wat de kosten zijn voor een WordPress webshop laten maken is afhankelijk van je wensen en benodigde functionaliteiten. Wij ontwikkelen onze webshops altijd voor een vast projecttarief zodat je nooit voor een verrassing komt te staan.

Wij bieden een starterspakket voor €2695,-. Een groot deel van onze projecten kunnen wij voor deze prijs uitvoeren. Een ander deel gaat in overleg. Wanneer je bijvoorbeeld aanvullend maatwerk wilt of speciale eisen hebt. Daar gaan we natuurlijk graag mee voor je aan de slag gaan.

Hoe snel je nieuwe webshop live is, hangt af van jouw wensen en de functionaliteiten. Door snel en soepel contact is de webshop binnen no time af. Wij rekenen daar normaal drie weken tot acht weken voor.

Hoewel ons kantoor in Eindhoven te vinden is, hebben wij klanten door heel Nederland. Je kunt bij ons terecht wanneer je een partij nodig hebt voor een WordPress website laten maken in Eindhoven, maar ook in andere steden/plaatsen.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden wat we voor jouw webshop kunnen betekenen? Neem snel contact met ons op. We maken een afspraak op locatie of online om te zien hoe wij jou verder kunnen helpen. En geen zorgen, je zit niet gelijk aan ons vast.

WordPress is een Content Management Systeem (CMS). Dit systeem gebruik je om de inhoud van een website of webshop te beheren. Met een CMS heb je gemakkelijk controle over je site. En dat scheelt jou kosten omdat wij je website zo vaak snel en met goed resultaat in elkaar zetten. Bij het opzetten van de webshops werken wij met WooCommerce. Dat is het eCommerce systeem dat draait binnen WordPress.

Op dit moment draait bijna 40% van het internet via WordPress (W3Techs). Dat maakt WordPress dus een belangrijke speler in het veld. Slim dat je daarom naar ons toe bent gekomen, zodat wij ook jouw webshop (meer) van belang kunnen maken op het internet.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contactformulier (klein)

"*" geeft vereiste velden aan

Justin van Dongen

Oprichter

Niet beschikbaar!

Justin van Dongen

Contact opnemen?

To top
Chat openen
Stuur ons een berichtje voor meer informatie of vragen via WhatsApp.