JKC Media - Het mediabureau voor het ZZP & MKB Nederland!

Diensten van JKC Media

Welke diensten biedt JKC Media aan? JKC Media biedt webdesign, grafisch vormgeving, drukwerk, online vindbaarheid, domeinnamen en hosting pakketten.

Website laten maken

Als mensen iets nodig hebben, zoeken ze meestal op internet. Wij zorgen ervoor dat u door (potentiële) klanten goed gevonden kunt worden. Met een website die goed verzorgd is en past bij uw bedrijf.

Lees meervanaf €399

Huisstijl laten maken

De huisstijl is de uitstraling van uw bedrijf. Een goed verzorgde huisstijl die past bij een bedrijf straalt professionaliteit uit. Wij kunnen ook uw visitekaartjes, briefpapier en ander drukwerk verzorgen.

Lees meer

vanaf €199

Webshop laten maken

Shoppen op internet is razend populair. Wij kunnen u helpen met het opstarten van een webshop. Daarbij zorgen we voor de nodige automatisering en een webshop met een passende uitstraling.

Lees meer

vanaf €499

Bel nu 085 301 1212 voor gratis advies

Drukwerk

Van plan lokaal te gaan adverteren? Dan is drukwerk niet te missen! Wij verzorgen complete ontwerpen voor diverse soorten drukwerken en verzorgen ook het proces met de drukker.

Offerte aanvragen

Online vindbaarheid

Kunnen klanten u niet vinden online? Als dit zo is loopt u een heleboel klanten mis en dat is natuurlijk zonde! Daarom zorgen wij ervoor dat u goed gevonden kan worden met uw website online.

Offerte aanvragen

Domeinnamen

Een goed en passend domeinnaam is de eerste stap richting een goede website. Wij zorgen ervoor dat uw domeinnaam geregistreerd is en kunnen u beschermen tegen 'typosquatting'.

Offerte aanvragen

Hosting pakketten

Een van de belangrijkste elementen uit een snelle website is een snel en kwalitatief hosting pakket. Wij verzorgen uw hosting en zorgen ervoor dat uw website zo snel mogelijk kan zijn.

Offerte aanvragen

Bent u al overtuigd?

Wilt u graag contact met ons opnemen? Of een vrijblijvende offerte aanvragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op.

Bel 085 301 12 12 of mail info@jkc-media.nl