Home Diensten

Wat wij allemaal kunnen betekenen

Website laten maken

JKC Media ontwikkelt voor jouw bedrijf een mooie en winstgevende WordPress website. Ons werk is zorgvuldig en precies, tot in de puntjes afgewerkt. Met onze no-nonsense mentaliteit geven we jouw bedrijf een goede website.

Webshop laten maken

Ga voor meer klanten en omzet met een WordPress webwinkel ontwikkeld door JKC Media. Ons werk is zorgvuldig en precies, tot in de puntjes afgewerkt. Met onze no-nonsense mentaliteit ontwikkelen we voor jouw bedrijf een professionele webshop.

Huisstijl laten maken

Je maakt maar één keer een eerste indruk. En die moet goed zijn. Een professionele huisstijl laten maken is belangrijk voor elk bedrijf. De huisstijl zorgt voor uitstraling en laat een indruk achter bij jouw opdrachtgevers. Wij helpen je graag om een goede eerste indruk achter te laten.

Content laten schrijven

We schrijven websiteteksten tot blogs tot contentkalenders voor social media. We letten tijdens de copywriting op de SEO van de teksten zodat de content van waarde is en bijdraagt aan de vindbaarheid van jouw bedrijf.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een professionele website is de basis. Maar om hoger te scoren in zoekresultaten van Google, heb je een SEO-strategie nodig. Met onze SEO-campagnes geven we een boost aan jouw website zodat je site goed gevonden wordt in Google en zo (meer) leads en omzet oplevert.

Benieuwd hoe wij jou verder helpen?

Neem contact met ons op. We bespreken (geheel vrijblijvend) wat wij kunnen doen voor de website van jouw bedrijf.

Onze diensten

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe, moderne website, een frisse huisstijl, overtuigende teksten of sterke zoekmachine optimalisatie (SEO); internetbureau JKC Media gaat voor jou aan de slag. Lees meer over onze diensten.

Ons team is kleinschalig en jong van leeftijd, maar we zijn goed in wat we doen. Je vindt ons internetbureau in het bruisende Eindhoven Strijp-S in de Brainport regio, de plek bekend om de levendige creatieve sector.

Ready? set, go!

Neem contact op met Justin van Dongen. Geen zorgen, je zit niet gelijk aan ons vast. We bespreken vrijblijvend wat wij kunnen doen voor de site van je bedrijf, uiteraard rekening houdend met wat jou wensen zijn.

Binnen 2 uur reactie

Al 150+ tevreden klanten gingen je voor

Actief door heel Nederland

Vrijblijvend persoonlijk advies

Justin van Dongen

Oprichter

Nu beschikbaar!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contactformulier (klein)

"*" geeft vereiste velden aan

Justin van Dongen

Contact opnemen?

Ontvang een vrijblijvende website analyse

Website analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Binnen 24 uur reactie

Concrete verbeterpunten

Voorstel plan van aanpak

Ontvang je graag een vrijblijvende website analyse?

Scroll of klik hier!
To top
Chat openen
Stuur ons een berichtje voor meer informatie of vragen via WhatsApp.